Vizitiul, nup... Din cauza ''egoismului'' lumea intra in conflicte.
Pentru ca, unei persoane egoiste, n-ai sa vezi, sa-i pese prea mult de ceilalti, de binele semenilor/societatii, etc etc.
Si, cand ma gandesc ca, sunt diferite formele de egoism care corespund diferitelor idei despre interesele egoiste ale oamenilor..., uff, ce ''necesar'' sa le fie oare (?)!
Pai si normal ca da, ce folos ca vei fi tacut si inchis in sine?, ian sa incerci sa fii mai optimist si sa privesti totul mai pozitiv iar p\u asta te va ajuta egoismul caci tot ce este al tau uneori trebuie obtinut si cu forta
Majoritatea persoanelor spun ca : "Daca nu esti egoist, ti-o iau altii inainte si te lasa in urma ". Nu trebuie sa te gandesti numai la tine, cateodata pune-i pe altii inaintea ta. "Iubeste-ti aproapele ca pe tine insuti " este o lege pe care de obicei o uitam. Daca ai incredere in Dumnezeu, vei sti singur raspunsul.
Da! insa trebuie sa stii cu cine sa fi egoist, daca nu, poti fi calcat in picioare
Sub nici o forma.Egoismul este unul din cele mai rele lucruri din lume "din putinul tau da si la alti" era o vorba dupa parerea mea egoismul are o mare parte din vina ca lumea nu progreseaza Iti dau un exemplu nu am dovezi la ceea ce am sa sustin dar trebuie sa ma crezi pe cuvant:un tanar genial mare destept inventeaza o baterie aproape perpetuum care nu se termina mai trebuie ajustata putin. Daca ar fi facuta publica inventia ea probabil ar fi ajustata pentru masini ca sa devina electrice un mare pas inaninte pentru omenire dar ce se intampla cei care conduc companiile petroliere adica seicii ar devenii falimentari daca asta s-ar intampla deoarece masinile consuma benzina si astfel ei au marfa vanduta unde ramasesem a da ei bine ei cumpara inventia de la tanar oferindu-i milioane si pastreaza inventia pentru ei ca sa o duca bine
Uneori da uneori nu.Depinde cand trebuie sa il folosesti, daca nu il pui in valoare cand trebuie si unde trebuie...vei ajunge sa ti se urce lumea in cap...pentru. ca nu pari genul hotarat, convingator!
Nu este necesar egoismul! Dupa parerea mea.
Dar daca vezi ca cineva abuzeaza de tine sau de ceea ce ai uh. da este necesar
Sincer da. eu il consider necesar deoarece in prezent daca lumea te vede darnic profita cu nesimtire direct si asa reusesti doar sa iti faci o gasca de prieteni care sa profite de tine pana o sa zici si tu nu si atunci o sa ramai singur/a...
Intra si tu in Clubul nostru de chat pe http://my-chat.wgz.ro Filme Actiune Comedie Vibe FM Online Tv Online Happy Tv Comedy Online Bancuri Tv Manele live.