*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare
Da...dupa parerea mea e bine sa fi un pic egoist ca daca esti mic si tacut nu obtii nimic in viata... daca esti sever si vorbaret ai de castigat deoarece asta inseamna sa fi mai curajos si sa poti lua unele decizii
E bine sa fii egoist cu cei care merita deci poate fi o calitate sau un defect depinde cum il folosesti.
Da si nu.
Este o calitate pentru ca ai putea face lucruri pe care le poti regreta mai tarziu.
Si nu e o calitate fiindca ai putea rani persoanele din jurul tau.
(;
Si,si.Este o calitate atunci cand este vorba de persoanele care merita, dar poate fi si un defect pentru putinele persoane sincere si care stiu sa fie asa cum trebuie.
Daca a nu iti pasa de altii e o calitate inseamna ca egoismul e chiar o calitate dorita de cei din jur.
Egoismul...Depinde (daca stii cand sa fii egoist e bine dar daca intreci limita...nu prea dar asta e nu prea e o calitate cum ar fi bunatatea sau etc
NU e calitate Nici defect.Zic totusi ca mai mult e defect pentru ca cei mai multi isi pierd increderea care o au ceilalti in el. Pupici!
Egoismul nu mai este nici calitate, nici defect. Egoismul este o abilitate. In zilele de astazi a fi egoist necesita ipocrizie, narcisism...astea cred ca vin full-pack. Daca ai abilitatea de a fi egoist, cel putin in Romania, dar si in alte tari stati linistiti, o duci bine. Daca ai si altruism in tine, o duci rau, lumea te ia de prost. Dar cred ca niciuna nu trebuie duse la extrem...ce e mult strica.
CONCLUZIE: egoismul nu este nici calitate nici defect, este o ablitate.
Egoismul poate ca este o calitate dar nu in adevaratul sens al cuvantului, ci mai degraba ca un sablon pentru viata reala, mai ales daca nu se exagereaza cu egoismul pentru. ca daca esti prea darnic nu e bine dar nici prea egoist.In lumea care traim in prezent nu e bine nici cum!! Cum zicem noi ori da ori ba!
Daca e in masura nu escesiva e buna. cu egoism nu ai prieteni dar nici fara nu poti trai
Din punctul meu de vedere egoismul chiar este o calitate
Sunt multe persoane care sunt egoiste
FUNDA?:X
Din punctul meu de vedere egoismul e un viciu...dar in ultima vreme a devenit o calitate deoarece trebuie sa fii egoist ca sa obtii ceva mai important...
egoismul nu e bun,insa in zilele de azi viata te invata sa fi un pic egoist,altfel risti sa fii calcat in picioare de toti... poti fii egoist,dar cu bun simt, pana la o anumita limita. PS si mai romaneste, nu este o calitate.
Depinde...daca esti egoist zici "Mama iauite ce am". Daca traiesti langa o persoana egoista ai s-o consideri o persoana cu defect de caracter
Cateodata este.pentru ca altii cer imposibilul, ceea ce tu nu il ai. Si pentru ca nu le dai te considera egoist.
Daca nu ai putin egoism nu esti bagat in seamna si esti folosit ca pe o carpa doar cand prietenii au nevoie de tine(sau de bunurile tale)
In vremea de astazi pentru multi este o calitate.
Doar ca poate fi si un defect in acelasi timp.
Trebuie sa fim egoisti cu masura!
Depinde cu cine esti egoist...ii bine sa pastrezi si ceva pentru tine
dar nu cred ca egoismul e o calitate
Poti spune.DA.pe vremuri cu egoismul ajungeai de rasul curcilor.acuma,,nu mai esti la moda'' daca nu esti egoist
AvalohAlyn întreabă: