| Azazel_2358 a întrebat:

Egoismul, o calitate sau nu?

Răspuns Câştigător
Apache
| Apache a răspuns:

*calitate *
...si din pacate da.egoismul a devenit o calitate in societatea in care traim!
... daca nu esti macar putin egoist. atunci esti calcat in picioare

232 răspunsuri:
| taniusha_4614 a răspuns:

Nu este o calitate

| gropy a răspuns:

Da din punctul meu de vedere egoismul chiar este o calitate daca nu esti egoist nu poti ajunge acolo unde doresti in plus daca esti bun esti luat de fraier deciii...

| alexandra_9405 a răspuns:

Nu, dar este un defect

| lorena6lorena a răspuns:

Nu egoismul nu e o calitate ci un defect

| blacristina a răspuns:

Clar, nu. Tine de cei 7 ani de acasa.

| mara97 a răspuns:

Defect!

| ely_1303 a răspuns:

Egoismul nu e un cuvant urat, nu e un sentiment de blamat si nici o stare josnica, e pur si simplu o caracteristica umana. Ramane de vazut cati dintre noi au curajul sa si-l insuseasca.

| Luyza_8070 a răspuns:

Si calitate si defect...
De ce?
Calitate: ii face bine celui egoist
Defect: nu`i face bine [poate sa il si raneasca]
de ce zic asta?
stii intrebarea.care a fost prima? ou sau gaina? ehh ceva in genu asta e si egoismul!
desi in lumea`n care traim...majoritatea sunt egoisti si cum zice @Apache a devenit o calitate pentru noi! laughing

| irina_6529 a răspuns:

Nu prea e o calitate

| JustVlad a răspuns:

Nu este o calitate, este cu desavarsire un defect!

| alexutza_6557 a răspuns:

A fi egoist nu este o calitate nu te diferentiaza de ceilalti imbecili cu nimic fiindca a fi egoist inseamna sa te gandesti numai si numai la tine ceilalti nu conteaza iar o calitate e cum e de exemplu opusul egoismului adica sa iti pese cel mai mult de ceilalti si sa nu te gandesti de doua ori cand e sa iti ajuti prieteni pe cand sa fi egoist nu are nici o legatura cu prieteni asa ca este un defect

| AdryAnaLove a răspuns:

Calitate...nu cred, este un defect pe care majoritatea oamenilor il au...:*

| zahlila a răspuns:

Dar de unde calitate? Mai bine asociat cu rautate.

| inaa_9244 a răspuns:

Daca stau cu un baiat si mereu cand il sun are telu inchis si nu prea ...ma da p la mine ce credeti?

| Allleee_7296 a răspuns:

Da daca stii cum si cand trebuie folosita.

| dulcetzica a răspuns:

Nu, este un defect

| kay_5853 a răspuns:

Defect.

| deeacorynutza a răspuns:

Egoismul este o calitate negativa a unei persoane.
Egoismul il putem numi 'un defect'. Egoismul inseamna interesul doar de persoana ta si dezinteresul de celelalte persoane.Atat am putut spune.La revedere! Noapte buna! Va las id-ul meu de messenger:corina_2001

| ionut_4366 a răspuns:

Nu este foarte rau sa fi egoist

| oananana a răspuns:

Defect. Daca nu iti dai seama de asta in momentul in care iti exteriorizezi egoismul, o sa iti dai seama mai tarziu.

| elenamerlusca a răspuns:

Wau, NU, nu este calitate, din contra, nu cred nici macar in necesitatea de a fi, in societatea noastra, putin egoist, pentru a supravetui, daca e asa societatea, noi am facut-o astfel, tot in noi este puterea de o schimba, daca toti ar fi altruisti, automat s-ar schimba si ...societatea, deci, sa incercam sa nu mai dam vina pe nimeni si nimic, sa ne transformam noi, apoi vom observa si schimbarile societatii...

| AnDuTzZza_9036 a răspuns:

Banuiesc ca da este o mare calitate!

| lory_4678 a răspuns:

Intr-un fel mai cudat da poate fi o calitata

Întrebări similare