1. Sa te casatoresti: Nu sunt de acord in totalitate. Acel act nu schimba cu nimic relatia. Dragostea este aceeasi, poate iti ofera putina stabilitate, dar nimic mai mult. E un simplu act.
Sa-ti gasesti jumatatea, da! Sa nu sfarsesti singura si te certi cu tine insati sau cu pisicile, adica sa devii o cat lady...
2. Un copil il faci cand esti pregatit emotional, moral si financiar. Da, conteaza si banii in cresterea unui copil, mai ales ca alocatia e destul de mica si nu te descurci. Trebuie sa ii cumperi scutece, lapte praf (daca nu poti alapta), jucarii, hainute, accesorii, vizitele la medic, vaccinurile etc.
3. Un copac. Poti planta mai multi daca vrei. Daca esti ecologist
P.S. Oarecum, e destul de simplu si usor sa te casatoresti, sa faci un copil si sa plantezi un copac. Important este, dupa parerea mea, sa mentii ce ai facut/ce ai realizat. Adica sa nu divortezi si sa iti iubesti partenerul/partenera neconditionat, sa iti iubesti copilul si sa nu-l bati, abandonezi sau sa il abuzezi. Si sa nu tai copacul.
Sincer mai e si chestia cand ai prea multi prieteni/oameni dragi si practic mereu au treaba cu tine si atunci te saturi de ei. Adica nu e cazul meu neaparat desi am prieteni si asa, dar uneori e pur si simplu nevoia aceea de a sta singur dar ceilalti nu inteleg si cred ca te-ai suparat din cine stie ce motive si e enervant. Si da, e ciudat cand stai mult singur ca gandesti prea mult si exista posibilitatea de a te innebuni singur si atunci trebuie sa vorbesti totusi cu cineva ca sa-ti revi la normal ca altfel...cine stie? Dar cred ca fiecare dintre noi are uneori nevoia de a sta singur.Dar pe termen lung poate nu e bine. Oamenilor le place sa traiasca printre oameni se pare...Adica ma refer ca ai nevoie de ceilalti (uneori fie ca vrei fie ca nu).