| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

784 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

...am adormit spre dimineata. Ma trezesc brusc. Semiintuneric. Ma uit la ceas. Ora 5. In gand: "Of, ce ma fac? Am dormit toata ziua. Mai un pic si se inchide banca. Trebuie sa ajug neaparat!". Fac repede un dus, ma imbac, ies afara. Brr... E un frig si intuneric! Merg pe strada si nu vad nici un suflet viu, desi stau in zona centrala. Tot orasul e gol, parca dupa razboi. Ma intreb: "Oare e duminica? Sau o fi vreo epidemie, si eu nu stiu?". Ajung la banca. Ma apropii de intrare si realizez, ca este inchisa. Stau cateva minute amortita, in stare soc. Apoi scot mobilul si ii sunt repede pe ai mei. Nu raspunde nimeni. Sun o prietena. La fel. Ma uit in stanga, in dreapta. Vad o femeie, care se apropie. Deschid gura, ca sa-i adresez o intrebare, si in clipa aceea, realizand toata penibilitatea situatiei, in care ma aflu, o intreb, razand: "E dimineata, nu? Nu e seara". Si incep sa rad in hohote, tinundu-ma de burta. Ea, saraca, se uita la mine cu ochi mari si nedumeriti, si imi raspunde cu o vocea tremuranda: "Daaa".
- Si eu care credeam, ca e seara. oh go on

Apoi am plecat spre casa, razand si gandindu-ma la patul meu cald, care ma astepta.

Chiar a fost o situatie, cat se poate de comica, si autenticitatea trairilor mele a fost de nepretuit, de neuitat. Eram absolut convinsa ca era seara, si nici nu mi-as fi putut imagina, ca m-am trezit odata cu cocosii, si de fapt e dimineata. Of, of... oh go on

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să-mi ciordească colegii cheia de la mașină și să o mute în altă parcare. Inițial am crezut că nu am parcat acolo și apoi am crezut că este glumă dar colegii au luat-o în dramatism și le-am spus că am asigurare Casco pentru furt. S-au păcălit chiar ei că nu cunoșteau acest aspect.
Se mai întâmplă.
Pa, pa.

| misterioaѕa a răspuns:

Nu stiu sigur care e cea mai amuzanta, dar in orice caz ultima a fost chiar in seara de craciun...eram cu prietenii la o cabana,in hol era gresie si cum am intrat de afara era ud pe jos, dupa un timp ma sarutam cu prietenul si am ajuns pana in hol el fiind un pic ametit s-a lasat pe mine eu am cazut iar el peste mine, toata lumea se uita la noi ca ce am facut iar noi nu ne mai puteam ridica

| psiholoaga a răspuns:

Veneam in vara de la ai mei cu microbuzul. Care microbuz oprea in spatele statiei de metrou eroii revolutiei. Ei bine, plouase vreo doua zile, insa cum acum era soare si frumos, m-am imbracat intr-o bluza si o fusta lunga vaporoasa, de vara. Scaunul meu era primul de la usa, asa ca atunci cand s-a deschis usa, dau sa cobor. Jos: o balta. Il injur pe sofer ca altundeva decat in balta aia nu putea sa opreasca, pana la urma decid sa cobor oricum, ca doar aveam sandale, se uscau repede. Ridic fusta pana la glezna si cand cobor... Balta pana la genunchi! Era o ditamai groapa de zici ca fusesera bombardamente, ce fusta sa mai ridic, ca era leoarca pana sus... Am luat-o asa si am traversat pana pe trotuar, am stors apa cat am putut din fusta si am plecat acasa. Funny? Noooot!

| lol1232 a răspuns:

Cred ca cel mai amuzant a fost sa ii vad pe niste colegi de ai mei de la scoala cum fac striptis si cum sau dezbracat de tot in fata profesoarelor la ultimele ore atunci cand afara este intuneric bezna si se sting luminile laughing rolling on the floor

| PhotoIsMyLife a răspuns:

TPU este cel mai amuzant site.Sunt mulți utilizatori foarte amuzanți.
A fost o întrebare mai demult, am râs atât de mult încât mi-au dat lacrimile.

Mi-am amintit o întâmplare foarte tare.Acum câteva săptămâni, în clasă, colegii au auds cornul și laptele.Eu eram prim spatele clasei, și cineva a dat cu cornul în mine, m-am dus repede să iau și eu, dar am nimerit pe altcineva, colegul s-a supărat și a luat și el corn, după toată clasa a început bătaia cu cornuri.Toată lumea râdea, arunca corn, cădeau.Nu m-am putut opri din râs. Și după intră diriga în clasă, și cineva o nimerește *head shot*. După diriga a văzut că ne distram, a început și ea să se joace cu noi.
Ce se întâmpla dacă venea merele în ziua aceea? rolling on the floor

Eram eu într-o zi, în fața mea era o femeie blondă cu băiețelul ei, eu mă duc repede după ea și îi zic : Ursulika tu ești? și ea zice: Ce ai fetițo? Du-te la spital și caută-mă!

| Dannyjj a răspuns:

Am inceput anul exact cu o intamplare mai amuzanta zic eu, in seara de 31.dec.2009-1.ian.2010, de revelion mai exact, cand am tinut revelionul impreuna cu cei din cartier, a iesit cu cata ameteala de la alcool, mai pe la ora 3 sau 4 dimineata, eu si inca 3 petrecareti am iesit pe hol, pe la etajul 2 sunt niste banci, asa ca am zis sa coboram de la etajul 4(de la petrecere) pana la etajul 2 ca sa stam pe banci si sa mai luam o pauza, cand sa ne intoarcem la petrecere inapoi la etajul 4, urcam pana la etajul 3 dar am observam noi ca lipseste o persoana, coboram la etajul 2 si nu este nimeni, il strigam si il auzim ca striga de la etajul 1, el vroia sa urce pana la etajul 4, dar de fapt el cobora la etajul 1 (clar ca era si ametit) laughing

| Catalion a răspuns:

Cred ca atunci cand m-am inscris la un curs de agent de paza si cand am venit ultima zi pentru teste, am vazut oameni pe care nu ii mai vazusem si i-am zis colonelului: "Scuzati-ma, nu stiam ca aveti curs cu alt grup de oameni, ma intorc mai tarziu". Pana la sfarsitul cursului, numai eu eram prezent si ocazional mai veneau inca patru oameni, dar restul oamenilor inscrisi au venit doar la sfarsit, asa ca nu ii stiam.

| Artemisia a răspuns:

S-au intamplat atat de multe lucruri amuzante in anul 2010!
Cea mai amuzanta a most atunci cand in timpul orei de mate, i-a cazut profei in cap plansa de pe perete.

| elena a răspuns:

Stiu, ca nu este amuzant, dar eu ma amuz teribil, pentru ca numai mie mi se intampla asa ceva, sa nu am parte de aparate electrocasnice si acest lucru este verificat de zeci de ani, asa ca, acum, in prag de sarbatori si intr-o criza economica groaznica... mi s-a stricat masina de spalat rufe, care este realizata de o firma renumita si nici macar nu are 5 ani vechime, sa nu-ti vina, sa razi si sa cazi in coma?
Serios, nu este amuzant?!

| AndrikNebunik a răspuns:

Cred ca atunci cand, veneam de la scoala si am vrut sa rup o floare din gradina unui bloc. Cand sa o apuc de codita a venit un mos tafnos si a tipat sa laf floarea! din pacate, ziua trecuta plouase si erau balti. iar cand am vrut sa faug am cazut in balta si m-am umplut de noroi! Toti prietenii mei au ras chiar si batranul.Chiar exista karma! ( am mers acasa plina de noio iar pe drum toate capetele erau indreptate spre mine)

| AndrikNebunik a răspuns:

Pai. cred ca atunci cand, venind de la scoala, am vrut sa rup o floare dintr-o gradina, iar cand sa o rup, un batran tafnos a venit din bloc si a inceput sa tipe sa las florile. eu speriata am incercat sa fug, dar pentru ca plouase erau balti cu noroi, iar cand m-a apucat fuga, am cazut in noroi! prietenii mei au ras cu lacrimi si batranul s-a prapadit de ras. stiu ca exista karma! am vrut sa rup o floare si am cazut in noroi. ( am mers acasa plina de noroi, air toae capetele erau indreptate spre mine

| Cσσкiє a răspuns:

La ora de franceză profesorul glumeşte mereu, un coleg nu a ştiut la tablă şi el a zis "Eşti ca un clown trist sau ca dormitorul fără Anda Adam". Sau... un coleg nu şi'a făcut tema, profesorul i'a zis "Poate ţi'o faci până la arestarea lui Miron Cozma a doua oară". De ziua mea(6 noiembrie) l'am servit cu bomboane şi a zis "Îţi doresc 1000 de ani de pace şi 1000 de război. Data viitoare să'mi aduci o prăjitură cu glazură de criblură."(CRIBLÚRĂ ~i f. Piatră dură fărâmițată mărunt și folosită ca îmbrăcăminte rutieră.)
Oricum, cea mai amuzantă a fost zilele trecute. În timpul orei de franceză, Miruna(o colegă care are IPhone) căuta pe Google nişte poze, ne'a arătat una denumită Tata Guru. În pauză, colegul meu de bancă îi tot spunea altui coleg Tata Guru, după aceea adăugând "mai degrabă tata c..."S'au fugărit, colegul meu de bancă striga "music makes me free". Până la urmă celălalt coleg a adus un mop, dar nu prea a reuşit să'l prindă.big grin

| Minks a răspuns:

Eram impreuna cu 2 prieteni in masina, eu pe locul din dreapta. Ochii ne erau tinta dupa fete, am facut rost de vreo 2 numere de telefon, si la ultima tentativa a fost o replica de genu, venind de la un prieten: "Hei iubita, nu vrei sa iesim la un suc?" ea raspunzand : "Am prieten", "Pai ce daca, nu o sa stie ce-am vorbit noi", prietenul ei venind din spate cu un zambet tamp pe moaca si zicand "Ba stiu ce-ati vorbit voi".

| Th3eo a răspuns:

Intr-o dimineata m-am trezit prea tarziu si trebuia sa plec la scoala. Am luat repede ceva pe mine, mi-am luat cartile si am plecat. Cand am ajuns la scoala si mi-am dat geaca jos am vazut ca am bluza de pijama pe mine. Am incercat sa imi iau repede geaca pe mine dar toata clasa deja vazuse "minunata" mea bluza de pijama. Si acum rad cand imi amintesc laughing

| GaBBiii a răspuns:

Pai.eu si prietena mea am fost in tabara
Acolo am fost la Cetatea Neamtului, si noi mergand mai in fata de ceilalti colegi am crezut ca ne-am pierdut.Prietenei mele mai avea putin si ii dadeau lacrimile laughing.
Cand vazusem ca ceilalti se oprisera chiar in spatele nostru la un magazin rolling on the floor

| pwp a răspuns:

Astazi, la ora de franceza, doamna s-a trezit cu un scuipat pe catreda rolling on the floor)))))))))
la chemat si pe director, si pe diriginte, si pe doamna invatatoare...ne-au certat si sa-u suparat foarte tare... dar noi tot ne-am amuzat de acea flegma pe catredra rolling on the floor

| cornculapte a răspuns:

Nu stiu daca e cea mai amuzanta, dar e prima care mi-a venit acum in minte. Cu exact 2 saptamani inainte sa vin la Cluj la facultate, ma plimbam seara cu o prietena si ii spuneam sa vina la Cluj ca o sa fie Ursus Beer Fest si vor veni o groaza de trupe si o sa fie super misto, o sa ne strangem toti acolo si o sa vina si Radu de la Ploiesti... moment in care ea se opreste, se uita nedumerita la mine si ma intreaba "Radu de la Ploiesti? Cine-i ala?". In seara aia am ras pana n-am mai putut cand saracul Radu a fost confundat cu... un manelist.

| baru a răspuns:

Sall.Am mers cu masina in jur de 150 km, dupa care a trebuit sa ma intorc dupa telefonul mobil. Fara el nu puteam. Aveam date si adrese. A fost tare.

| Mihaela a răspuns:

Au fost foarte multe.
Cred ca cea mai amuzanta a fost acum vreo saptamana, cand ma intorceam dintr-o tabara din viena, prietenul meu, langa care stateam, m-a intrebat ce mai avem de mancare. Nu a apucat sa termine propozitia, si a adormit.
"Marrie, ce mai avem de m."
Si a adormit.
Mi s-a parut foarte amuzant.

| QuadruplePersonality a răspuns:

Era sa ma inec in mare la doi metri de mal, unde apa imi ajungea putin mai sus de genunchihee hee

| Elena1234456 a răspuns:

Au fost multe, mult prea multe.Fiecare clipa alaturi de prieteni este amuzantahee hee. Cea mai amuzanta poate cand am fost cu o prietena de-a mea la bunici si am vrut sa ne imbracam in baieti ca sa intram in altar si am ajuns sa facem dansuri rap rolling on the floor ce vremuri!

| Lora a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare pe care am trait-o pe TPU in ultimul an? Hmmm eu abia anul acesta m-am inscris pe site si nu e neaparat o intamplare amuzanta ci mai degraba entuziasmanta.Am primit zilele trecute un mesaj privat in care imi scria ca este mirat de faptul ca in 3 luni am reusit sa strang atat de multe fundite si ca ma felicita, ceea ce m-a facut sa continui sa-i ajut pe cei de aici si mai mult.

| EuSiCuMine a răspuns:

Am fost la Mare vara asta. Si stateam in apa si ma uitam la un baiat care statea cam la vreo 10 m de mine. Eu cascam gura dupa el blushing si nu am vazut ca veneau valurile xD. Apoi am alunecat pe o scoica si un val m-a dus pana la baiatu ala, unde eu cu pikiorul (din gresealablushing) l-am impins si a picat in apa. Cand a iesit din apa m-a intrebat : Daca vrei sa agati un baiat, data viitoare trage`l de picior pe sub apa nu il impinge.
Iar eu m-am inrosit toata si vara mea sa pisat in Mare de ras (pe bune, nesimtita nu-i asa?laughing )

Si inca una de ziua mea. Mi-am facut ziua la un restaurant si dupa m-am dus pana la baie.(tortu era adus deja)
Cand m-am intors am vrut sa mananc tort, si ghiciti ce?!
Baieti mi-au pus otet in tort
Apoi am vrut sa beau, si am descoperit ca au pus si sare in suc.

M-am dus la baie si am dat afara tot ce mancasem
Si toataaa lumea radea de se pisau pe ei laughing

| Barajag a răspuns:

Eu sunt o fire amuzanta mai tot timpulbig grin
Imaginati-va o ursoaica care se izbeste puternic de un perete.Astazi de exemplu am pierdut cheile de la apartament, m-am plimbat degeaba cu metroul ajungand la alta destinatie decat cea propusa de mine, s. a. m. d.hee heeO seara frumoasa tuturor!happy

| Eღilia62 a răspuns:

Pai acum 2 zile unui coleg i se prelingeau secretiile nazale pana la gura.Toata clasa a inceput sa rada de el.

| Eღilia62 a răspuns:

Oh da, si martea trecuta un coleg de-al meu a vazut ca vine profa de istorie si cand a intrat el pe usa a zis cu o voce pitigaiata:''Vine profa! Trebuie sa ma f**eti daca vreti sa aveti media 10':-D Dar profa l-a auzit de pe sala si i-a zis:'Ce-ai spus tu? Ca vine profa si mai ce?'
Am avut noroc ca nu s-a suparat!

| Nicoleta a răspuns:

Intamplari amuzante au fost foarte multe.Acum imi vine in minte o intamplare cu o colega de clasa.vara trecuta iesisem afara cu colega mea care avea niste pantaloni extrem de stramti, iar la o aplecare mai brusca i s-au rupt.Fiind vara nu avea nimic cu care sa isi acopere ruptura si am fost nevoite sa plecam din parc abia cand s-a facut intuneric.

Întrebări similare