| StelaTPUro a întrebat:

Care a fost cea mai amuzantă întâmplare pe care ai trăit-o în ultimul an?

776 răspunsuri:
| Alëxąndŕą a răspuns:

Cand am inceput sa plang fara nciiun motiv si ziceam DE CE? si radeam in accelasi timp rolling on the floor

| Romancutza a răspuns:

Cea mai amuzata intaplare a fost cand un baiat m-a confundat cu iubita eilaughingPrietena mea s-a cunoscut cu un baiat pe net, au vorbit, s-au placut iar pe urma si-au dat intalnirewinkingNoi duoa aveam aceeasi culoare de par si chiar ne asemamam iar cand ne-am intelnit toti 3 el a venit la mine, m-a imbratisat si pe urma m-a sarutatlaughing

Prietena mea nu s-a suparat dar totusi a fost chiar foarte amuzant.

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Pai eu cu verisoara mea am zis sa ii facem o farsa mamei(eram la bunici)si am luat o galeata cu apa.am rezemat-o de usa(sus) eu in loc sa stau in camara, am iesit afara.Verisoara mea pusese galeata acolo.Si ca sa fie mama mai uda, am umplut cani, baloane cu apa si eu am intrat...Deci eram uda...laughing) a fost tare faza

| LULUTZAwhitYOU a răspuns:

Mai am niste intamplari:
vara trecuta, la mare m-am dat pe un tobogan cu apa si mi-am rupt costumelul de baye laughing)) apoi am avut noroc ca aveam un nou costum de baie
sau cea mai tare a fost faza a fost tot din vara trecuta:
deci eu cu vara mea mai mica am zis sa iesim la agatat, vara mea a zis sa se machieze:s-a dat cu un ruj atat de strident... un roz deschisssss, pe la ochi s-a dat cu un maro, spre negru. si cu un parfum de barbati.de haine nici nu mai zic, o fusta de a mamei mele, ii era mare si o bluzaa de a mea.Cand am vazut-o(ne-am intalnit in parc) sa mor.Erau colegii mei si au inceput sa se rada de ea si ea a inceput sa si danseze laughing)) rolling on the floor)
sau chiar alalta ieri:
am fost la vecina mea, au venit mai multi vecini.Pe mine m-au servit cu potina sampanie, e si mie mi-a pus fiica-sa sampanie si mi-a pus aproape un pagar intreg, eu ca proasta l-am baut. M-am dus beata acasa cu mama(tata era plkt in cursa)cantam ca si o proasta, si ma apuca dansul laughing))) rolling on the floor)) rolling on the floor laughing)))

| AddaXD a răspuns:

Au fost multe, cele mai multe alaturi de prietene bune, evident...Intamplarile amuzante nu au incetat tot anul

| shadovv a răspuns:

Eram pe o strada prin cartier pe la ora 11 cu toti prietenii... si doi dintre ei au inceput sa se certe. Pana in momentul in care unu spune "Ai grija! Eu m-am mai batut! Nu am stat numai la calculator!". Incultura iesea in evidenta pana si din accentul celui apostat.

| Carlamonicaanghele a răspuns:

A fost atunci cand am fos la supermarket si mi s-a rupt papucu'.
A trebuit sa merg 2 km in picioarele goalelaughing

| Parker a răspuns:

Pai sunt vreo 3 foarte tari anul asta...
A fluierat unul la o ora si s-a iscat un mini-scandal - se certa profa cu elevul care a fluierat
-Mai nesimtitule cum iti permiti?
La care eu intervin :
-Dna. Prof n-ati vazut filmul "eu cand vreau sa fluier, fluier".
Am devenit vedeta locala.Stiau toti pana si profesorii de bancul asta spus de mine.

| βσσblėėŝ a răspuns:

Daca as incepe nu mas mai oprilaughing
tot anul a fost f amuzant:X

| Bris a răspuns (pentru βσσblėėŝ):

AI putea sami spui si mie una ( cea mai amuzanta) ca trebuie sa fac o compunere laughing.Te rog...laughing

| Sofffie a răspuns:

laughing La scoala.laughing. A fost Halloweenul, si un coleg si-a intors haina pe dos, care era blanoasa ( Stiti ca ietii sunt blanosi) si striga pe hol "Ietii p***" laughing)

Si pe urma el ii intreaba pe niste colegi ce zodie sunt.Si unu il intreaba pe el, iar ietilaughing raspunde "ietii p***' stiti la ce ma refer cica era ietii, dar cuvantul ieti se referea la uite p***.laughinglaughing)laughing)) Sa strigi pe hol in gura mare asa laughing A fost tarelaughing

| AikkoxD a răspuns:

Cand i-am pus un paianjen de cauciuc profesoarei de franceza sub scaun, si a inceput sa plangalaughing Nu e asta cea mai tare! Iarna trecuta, cand era zapada foarte foarte mare, eram cu cativa colegi, la liceu. Nu iesise nimeni in nicio pauza, si se facuse zapada cam de 1m.Serios! Noi, ne-am urcat pe acoperisul liceului, ca nu aveam pe unde sa iesim, si de acolo, ne-am aruncat toti in zapada, unu peste altu! Geronimoo! Iese apoi directorul: "Bai nesimtitilor, scrie cumva in regulament ca aveti voie sa sariti de pe scoala? Daca tot faceti partie, mai adunati colegi! Ce Dumnezeului!" Bai deci am ras de nu mai puteam.Bineinteles,cand ne-am intors in clasa, nu vreti sa stiti cat de rosii eram la fatalaughing Cred ca va imaginati un grup de copii de 15-16 ani, pe acoperisul liceului, sarind in zapada de 1m in curtea liceului. Tin sa mentionez ca liceul avea 2 etajelaughing Doamne!

| Nastia a răspuns:

Lucrul care m-a facut sa rad anul asta a fost cand am cazut pe burta la ora de sport...

| miauu a răspuns:

pai eram cu prietenele mele si ne uitam la clipuri amuzante pe net si una dintre ele trebuia sa se intalneasca cu un tip pe care l-a cunoscut pe net si am mers toate 3 si in timp ce-l asteptam, ne aduceam aminte de acele faze si cand o venit tipu ala noi radeam de zici ca eram sparte si s-a speriat si baiatu de noilaughing
sau

am fost cu o prietena la vara mea la tara si avea 2 paturi intr-o camera si noi eram 3 si pr mea s-a culcat pe un pat iar eu cu evrisoara mea pe unu si al un moment dat am inceput cu verisoara mea sa vb de soareci sobolani.cand sa stingem lumina prietena mea :
-fetelor voi ati putea dormi in apturi separate? eu nulaughing deci dorm cu voi.sa rugat mult de noi si apoi am pus-o in mijloc si dupa 30 mins e auzeau pisicile prin podu caseilaughing si ea o inceput :
-Gabi dormi? tu dormi? etc
apoi
-Mada dormi?
-Da dorm.noapte buna
-tu ma tem
-vorbim maine
-tu te rog frumos trezeste-te te implor.
-hai tu da trezeste-te
mada dormi? hai tu trezeste-telaughing
si asa m-a tinut jumatate de ora o fost ff amuzant s-a inspirat un pic din faza cu noaptea la veveritelaughing)

| Deyutza a răspuns:

Pai... da a fost o zii chiar de neuitat; o zii cu prietenii mei cei mai buni. Eram in parc (eram 6) si ne-am gandit sa facem si noi ceva diferit. Pe aleea din parc se plimbau oameni de toate catogoriile(batrani, tineri, copii etc) si ne-am gandit sa jucam un joc :care face rost de cele mai multe servetele de la oamenii de pe strada catiga[premiul: punem toti bani si ii luam un suclaughing] si noi in cautare de servetzele dati-va seama ca se uitau ciudat oamenii la noi rar ne mai dadea omu un servetzel (cica n-au, sau se faceau ca nu aud) si faza amuzanta e ca eu m-am dus la un copil mai mic (5-6 ani) si am zis "sall copile cum te chema? Nu ai sa-mi dai te rog un servetzel?" la care el ii cere bunicii lui un servetzel se sufla in el si apoi zice "poftim" laughing imi venea sa rad apoi i-am zis"da... te rog da-mi unu nefolosit" si zice el "da nu mai am " laughing; si in sfarsit eram la sfarsitul jocului eu si cu un baiat eram la egalitate doar ca eu am castigat aducandu-mi aminte de servetzelul acelui copil rolling on the floor
Au mai fost mai mute momente amuzante da deja am scris prea mult asa ca tot ce mai am de zis:
A fost o vara si un an soOper!

| LucianGabriel a răspuns:

Buna si mult noroc in continuare la administrarea site-ului, am avut mai multe intamplari amuzante si nu cred ca le pot face un clasament.

Răspuns utilizator avertizat
| asy25 a răspuns:

Am avut foarte multe intampari amuzante care le-am facut in ultimul an big grin

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Tzau
Cea mai tare intamplare a mea de anul acesta a fost cand am mers cu niste prieteni la disco.am intalnit acolo un baiat am tot vb dansat etc...si spre 3 dimineata cand vroiam sa plecam el era manga si m-a cerut in casatorie.ca nu stia ce vb dar a fost misto.ca toata lumea se uita ce face =)si am zis Da si a 2 zii m-a sunat si nu si-a mai amintit oh go on

| LolaKissTheGirl a răspuns:

Cand am fost in tabara cu colegii mei. Si odata am auzit un sunet. Si odata o colega a inceput sa strige. Noi ne-am dus in padure si faceam focul de tabara. Nu ne-a mai vazut(colega). Ok, s-a dus in padure dupa noi si ne-a gasit. Ei bine ne amintim cu drag de Gica ursul laughing.

| marrr a răspuns:

Nu pot spune ca au fost intamplari de care sa-mi amintesc amanuntit, ba chiar nu-mi vine-n minte niciuna, dar stiu ca in 2010, desi am avut si succese, si esecuri, am continuat in a-mi trai viata tot mai intens. Ma bucur ca sunt sanatoasa, ca am familia alaturi si mi-as dori sa fim mai uniti, pentru ca timpul trece si constat asta, desi am 13 ani.
Imi dau seama ca nu pot sa aduc momentele bune inapoi, dar mi le pot aminti pentru a-mi lumina calea in viitor. Imi amintesc cum lucram impreuna cu colegii mei la diferite scenete pentru scoala, cat ne-am batut capul si ne amuzam in cabinetul de romana prin ore, cand ne punea diriginta sa lucram la sceneta. Chiar joi am avut o sceneta despre halloween, la care ne-am descurcat excelent. Emotiile nu dispar, dar sunt constructive. Jucand roluri de pitipoanca, vrajitoare, papusa, am constatat ca putem fi uniti, desi nu ne prea inghitim pe la spate. Ca suntem si duplicitari, dar avem si partile noastre bune pe care ni le apreciaza oamenii care ne simt.
Nu neaparat amuzant, dar indeajuns incat sa-mi descreteasca fruntea a fost faptul ca am luat note mari in teze, mai ales la romana. Pentru ca sunt la scoala, majoritatea intamplarilor mele au loc acolo, cu acei EI. Colegii mei pe care ba ii iubesc, ba imi e dor de ei, ba nu-i mai suport-dar pe moment. Cu toate fitele facute cand vine vorba de haine, cu pretentiile la orele de mate la care nu stiu nimic la tabla si ma pun pe plans, cu fuga la baie in timpul orelor, cu barfele pe care le gasesc la fiecare colt al scolii, cu toate astea realizez ca am crescut si sunt, totusi, niste amintiri pe care le voi povesti cu ochii inlacrimati si alte dati. Cu tot pesimismul meu, am invatat ca trebuie sa apreciez orice lucru marunt care ma face fericita. Si asa am facut dintr-o balta o oglinda, asa am facut dintr-o lacrima un zambet, asa am facut din timp viata.
Mergand prin viscol cu un baiat de mana, iarna, cu extremitatile inghetate, nu este tocmai placut pe moment, dar cand ma gandesc cat de norocoasa eram in acele clipe, chiar imi dau lacrimile. Si inca sunt mica. Si inca am un viitor, parinti si copii de ingrijit, o scoala de terminat, visuri de implinit.
Am amanuntit aceste lucruri ca sa-si dea si altii seama ca viata nu e incolora din cauza unui baiat, ca nu e capat de lume daca "x" se imbraca mult mai frumos decat tine si ca nu esti nici primul, nici ultimul care ia un 7 la mate. Desi nu-mi mai iese mediahappy

| A12NDRA a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand m-am duc cu inca 2 fete la mare. Iar pe una vroiam sa se urce pe umerii mei si sa sara in apa, atunci eu m-am dus pe sub apa si am vrut sa o prind de picior, cand m-am uitat avea dintr-o data un picior mai paros, mai mare si un slip albastru.Cand am iesit de sub apa am vazut un nene chelios cu sotia lui, si binenteles il prinsesem exact de pulpa de sus. A fost prea tare faza, iar nenea ala a zis.
-Mai usor ca nu esti inca pregatita pentru asta.
Iar prietenele mele nu mai puteau de ras, iar eu nu mai terminam cu scuzele laughinglaughing.

| marius577 a răspuns:

Era sa cad de pe Turnul Eiffel.Noroc ca am parinti atenti.

| TzaCaNeL a răspuns:

Daca stau sa ma gandesc, vara asta am avut multe intamplari! Chiar si pe net cand stateam cu prietenii pe TPU! laughing

Răspuns utilizator avertizat
| cevazacelamineintorace a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare din 2010 s-a petrecut la scoala.Se senase de 10 minute si noi faceam o mare galagie.Si deodata se deschide usa (asa incet), noi am fugit repede la locuri si am zis ''BUNA ZIUA!''. Abia dupa aceea am vazut ca era unul din colegii nostri care a venit de la baie.laughing

| MrsBrunetzyka a răspuns:

In fiecare zi se intampla ceva amuzant!

| DenisIonut01 a răspuns:

Sunt neobservate

| andreeamitoi a răspuns:

Cea mai amuzanta intamplare a fost atunci cand m-am impiedicat in picioarele mele la scoala. N-am sa uit nici odata asta. Toata scoala ma cunoste...laughinglaughinglaughing

| FataCuOchiiCaprui a răspuns:

Hmm... Pai au fost foarte multe. Incepand de cand am intrat la liceuhee hee

In prima faza pot sa zic ca imi placea de un baiat si nu stiam cum sa-l abordez. Eram in curtea scolii si el la usa si nu stiu ce sa fac. Nu stiu de unde am avut destul curaj si i-am spus eu buna si credeam ca nu-mi raspunde, cand il aud ca ma intreaba ce fac. Eu cu ochii la el ma impiedic si era si sa cadlaughing.

Apoi tot cu tipul respectiv. Au venit 2 colegi de-ai lui sa-mi ceara nr de telefon pentru el si eu de emotii le-am scris nr de telefon al fostului prietenlaughing. Si apoi strigam dupa ei ca e nr lu fratemiu, sa nu sune.

A doua: pai eram cu un tip care ma placea(eu nu pe el) si s-a oferit sa vina cu mine la practica. Mi-a carat saracu geanta prin tot orasul. El sa tinea de mine si eu vorbeam de-ale mele cu colegele de clasahee hee. Ma lua in brate, de mana etc. Si profa mea se enerveaza si face sa plece de acolo si el imi ia geanta ca cica e grea si sa nu oboseasca puiul lui(adica eubig grin), dar fara sa realizez ca aveam acolo buletin, abonament si ceva bani. EL cica merge la un coleg acasa. Eu n-am facut practica si a trebuit sa-l astept o juma de ora in statie sa vina cu geantahee hee

Alta faza... pai cum l-am cunoscut pe prietenul meu. Adica il vazusem de mai multe ori, dar nu ma uitasem la el asa atenta. M-am dus la el si era cu niste prieteni. L-am chemat de-o parte si fac la el,, Am auzit ca vrei sa ma furi. Asa mi-am zis x''hee hee si el se inrosise nu stia ce sa zica, eu la fel si colegii lui erau pe burta de ras. Pana la urma mi-a soptit ca vorbim prin mesajehee hee.

Apoi prima intalnire: eu am mers la intalnire cu el si habar n-aveam cum il cheama macarhee hee(stiam porecla doar) si el incepe sa povesteasca, si povestea si nu se mai oprea. Si il aud ceva de "Alex'' la care eu ''Cine e Alex?'' si el face ''Eu. Incantat'' laughingrolling on the floor

Si cam atat cred... adica ar mai fi multe dar sa nu plictisesc lumea pe aicilaughing

| costyn162 a răspuns:

Anul acesta m-am alaturat unui alt anturaj odata cu inscrierea la cursurile de dans din Bucuresti. Mi-am facut cativa prieteni cu care petrec cele mai amuzante si interesante cateva ore din saptamana.

Întrebări similare