Justin Bieber mi se pare mai dragut.De ce? Pentru ca asa l-a facut mamica lui
Insa nu ma omor dupa el.pentru mine e un cantaretz ca oricare altul cu unele melodii frumoase
Sterling Knight, are niste ochi suuper cool, si e perfect! arata bine si se misca bine, deci e tare.
in ceea ce-l priveste pe justin bieber nu imi prea place, nu are miscari originale, adica uita-te la videoclipul original al piesei,, Baby'' a lui justin, are miscari de dans inspirate mult din dansurile regretatului michael jacson, pana si moonwalk il face in videoclip; nu imi prea convine mie ca fana michael jackson sa vad ca toata lumea place un nataraucare fura miscarile altor artisti, adica sa fim seriosi, artistii de valoare se straduiesc sa-si faca miscarile de dans(mai ales MJ) si cantecele, el tot repeta un cuvant de 100de ori si i gata melodia, nu e corect!
Sterling Knight pentru. ca dupa Justin Bieber se da jumatate de pe planeta asta.Nu ca l-as adora dar mi se pare mai dragut
Normal ca Sterling Knight e mult mai frumos si are un zambet care te da peste cam ca sa nu mai vb despre ochi lui albastri ca doua SAFIRE... Justin Bieber e urat si e un copil care nu stie ce vrea de la viata si are voce de femeie cand l-am ascultat pentru prima oara fara viedeoclip am crezut ca e o femeie oricum sunt moarta dupa Steling Knight:In coparatie cu Justin Bieber:-P
8mariastar întreabă:
Yurisa întreabă: