| CautNume a întrebat:

Sunteti pro sau contra eutanasierii cainilor? De ce?

Răspuns Câştigător
| Cornel_Ichim_1991 a răspuns:

Tinand cont ca nu exista atata spatiu ca sa ii tina inchisi pe toti, e clar ca trebuie eutanasiati sau luati in adoptie, dar cam putine persoane i-au caini maidanezi ca sa aiba grija de ei. Mie imi plac foarte mult caini, mai ales cei mari, am 4 caini acasa, 3 ciobanesti caucazian si un marimar, o rasa comuna de caine din Italia, un fel de ciobanesc obisnuit de la noi, si fac parte din familie, dar sincer nu as lua unul de pe strada. Daca tot e sa intretin un caine, cel putin stiu ca am ceva cu care ma pot lauda si in care sa am incredere ca nu intra nimeni in curtea mea. Eu sunt PRO, din cauza ca nu are cum sa se gaseasca loc pentru toti cainii vagabonti.

249 răspunsuri:
| FantassyyN a răspuns:

Contra, nu toti cainii sunt agresivi, nu poti omori atea suflete nevinovate. Ce, daca sunt criminali care omoara pentru asta ar trebui sa omoram toti oamenii? Mai bine ar duce cainii in alte tari.

| CautNume explică (pentru FantassyyN):

Nu poti compara criminalii cu maidanezii.De maidanezii se poate scapa, de ce sa nu o faca? Cum sa duca cainii in alte tari?laughing

| FantassyyN a răspuns (pentru CautNume):

Sunt ONG-uri care se ocupa cu asa ceva, intr-un fel exporta cainii, fiindca alte tari nu au problema maidanezilor.

| CorneliaC a răspuns (pentru MalleusMaleficarum):

Poate nu e la curect cu noutatea aceasta

| CautNume explică (pentru FantassyyN):

Ma refeream ca nu asta e solutia.E imposibil sa duci sute de mii de caini in alte taristraight face

| Alexu9696 a răspuns:

Caini pot fi dusi in centre speciale, de vina e primaria si guvernul care nu fac asta, la fel ca si cersatori, sunt suflete si pot fi ajutate nu ii omori si gata ai scapat de problema!

| Dia230 a răspuns (pentru Ironicnαme):

Is de acord cu parerea ta in privinta cainilor turbati nici eu nu ii suport pe aceia eu ma refeream la restul care nu au nici o treaba cu noi.eu ma refeream la acei caini

| Eniko_Serban_1972 a răspuns:

Contra. Sa se gaseasca alte solutii pentru ei. Si nu ne gandim ca tot oamenii i/au lasat pe strada?

| Rusu_Viorel_1985 a răspuns:

Sa fie eutanasiati in toata tara nu doar in Bucuresti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Eniko_Serban_1972):

Exact! Sa-i sterilizeze pe acestia!

| Rukmini a răspuns:

Iubitori de animale striga sus si tare ca e vina stapanilor care i-au abandomat, dar nu se gandesc ca nu toti acesti caini sunt abandonati.Multi s-au nascut pe strazi.Caini se si inmultesc, iar o catea poate sa faca chiar si pana la 5-6 pui deodata. Numarul maidanezilor este intr-adevar o problema serioasa, iar daca nu exista alta solutie(si in Romania sigur nu exista)atunci sa-i omoare.Mi-e si mie mila de ei, dar mai mila mi-e de bietul baietel sfasiat de caini.

| PVAAVU329 a răspuns (pentru Ironicnαme):

Trebuie sa avem grija atat de maidanezi, cat si de copii.

| PVAAVU329 a răspuns (pentru CautNume):

Pai eu de unde sa stiu cati caini sunt?! Si NU sunt de pe alta planeta, dar se vede ca macar am grija de ea si-mi pasa de tot ce e viu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pro

| CautNume explică (pentru PVAAVU329):

Iti pasa de tot ce e viu, cu exceptia oamenilor.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu am nimic cu aceste animalute, chiar ii iubesc si am adoptat 2 caini, unu l-am gasit era abandonat, si un pui de catel am luat de la cineva, am 3 caini, dar toate pana la copilasi, nu accept aceasta idee ca un copil sa fie mancat de caine..care este parinte stie ce sentiment ai cand un copil iti este bolnav, daramite sa nu il mai vezi, asa ca autoritatile trebuie sa faca ceva urgent pentru a nu mai fi nevoiti sa decurga la aceasta metoda..de ce in alte tari nu se intampla asa ceva? iar daca eutanasierea este unica scapare, Dumnezeu cu milastraight face dar nici ingerasi nenorociti nu mai vreau sa vadstraight face
O zi bunahappy

Si de oameni imi pasa baaaaaaaa!

| CautNume explică (pentru PVAAVU329):

Dar accepti sa fie omorati de niste caini "baaaa".

Nu accept! Dar mi-i mila de bietii caini.

| Bloodseeker a răspuns (pentru CautNume):

Prietene, as contribui cu o suma maricica fata de cei care nici nu se gandesc la asta.

| zDenYz a răspuns:

Jumi juma...
Sunt de acord ca unii caini musca sau/si omoara...Dar sunt unii care sunt nevinovati.De ce sa plateasca niste suflete nevinovate pentru unele vinovate?
E ca si cum un om e criminal si toti ceilalti sunt omorati odata cu el.E corect? Nu prea...
Imi pare rau de Ionut...Stiu ca asa ceva nu e normal sa se intample.Dar de ce sa plateasca cainii nevinovati pentru greselile celor vinovati? Vi se pare corect asa?

| CautNume explică (pentru zDenYz):

Da, atata timp cat eu nu sunt atacata.

| Ironicnαme a răspuns (pentru PVAAVU329):

rolling on the floor))))) Sa ai tu grija de maidanezi.

| PVAAVU329 a răspuns (pentru Ironicnαme):

Te invit sa ma ajuti. rolling on the floor

| PVAAVU329 a răspuns (pentru anonim_4396):

Auzi,de unde ai luat vechea imagine de profil? Aia cu parcul luminat in noapte.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru PVAAVU329):

De pe pagina de Facebook a Piteștiului. Caută pe Google „pitesti centru" sau intră chiar pe pagina de Facebook unde găsești cele mai artistice poze big grin

Imi dai un link te rog (ca s-o descarc)? Imi trebuie neaparat cont pe facebook ca sa fac asta? big grin

anonim_4396

Nu e necesar.
https://www.facebook.com/pitesti.arges.romania?fref=ts
Cauta pe aici.

Da-mi un link cu imaginea aceea te rog. big grin

anonim_4396

Ti-am gasit un link al intregului album. Tie iti era lene sa cauti. Gasesti acolo si fosta mea poza de profil.
https://www.facebook.com/......media/set/

Întrebări similare