| CautNume a întrebat:

Sunteti pro sau contra eutanasierii cainilor? De ce?

Răspuns Câştigător
| Cornel_Ichim_1991 a răspuns:

Tinand cont ca nu exista atata spatiu ca sa ii tina inchisi pe toti, e clar ca trebuie eutanasiati sau luati in adoptie, dar cam putine persoane i-au caini maidanezi ca sa aiba grija de ei. Mie imi plac foarte mult caini, mai ales cei mari, am 4 caini acasa, 3 ciobanesti caucazian si un marimar, o rasa comuna de caine din Italia, un fel de ciobanesc obisnuit de la noi, si fac parte din familie, dar sincer nu as lua unul de pe strada. Daca tot e sa intretin un caine, cel putin stiu ca am ceva cu care ma pot lauda si in care sa am incredere ca nu intra nimeni in curtea mea. Eu sunt PRO, din cauza ca nu are cum sa se gaseasca loc pentru toti cainii vagabonti.

249 răspunsuri:
| PVAAVU329 a răspuns (pentru anonim_4396):

Multumesc! Iti dau vot pentru inteligent si folositor.

| Katherine20 a răspuns:

NU sunt de acord. Si cainii au dreptul la viata. Ce e vina lor ca sunt aruncati in strada de oamenii care-i adopta dar apoi ii arunca in strada? straight face Intr-adevar, in Bucuresti sunt cam prea multi, ar trebui eutanasiati cei cu boli sau care sunt agresivi dar cei mici si blanzi sa fie dati spre adoptie. happy In Oradea, orasul in care locuiesc s-a rezolvat problema asta numai sunt decat foarte putini caini si aceia nu sunt agresivi. DE CE TREBUIE SA SUFERE ANIMALELE PENTRU PROSTIA OAMENILOR?! Nu toti cainii sunt la fel, recunosc ca mai sunt si dinaia turbati dar sunt si blanzi. La fel ca oamenii. Daca exista oameni criminali inseamna ca toti sunt asa? si ca tot vorbeam de criminali, lor de ce nu le face nimeni nimic? oh go on La chestia cu Ionut bunica a fost de vina. A durat cam aprox. 45 de minute cand copii erau disparuti si ea nu a facut nimic. Trebuie sa fie atenta nu sa lase 2 copilasi de 4-6 ani sa umble pe unde apuca straight face Gandeste-te copilului ala i se putea intampla si alte tragedii cum ar fi sa fie calcat de o masina, sa se fi intalnit cu un pedofil etc, etc dar in cazu` asta a fost maidanezii.

| CautNume explică (pentru Katherine20):

1.Esti vegetariana?
2. Daca exista criminali pe care nu ai cum sa ii opresti si maidanezi de care poti scapa de ce sa nu reduci riscurile?
3.Din cate vezi copilul nu a foat omorat de criminali, de masini, dar de niste javre da.

| FFG454 a răspuns:

Pro. Eu vreau EUTANASIEREA maidanezilor. Pentru ca e o problema majora, In fiecare zi, multi oameni sunt muscati de caini, si daca e vorba sa ii punem in ONG-uri trebuie statul si oamenii sa dea bani pe caini... si pentru ce? Eutanasiere.

| FFG454 a răspuns (pentru Dia230):

"Fara motiv"?! Zilnic sunt muscati o gramada de personae si 100 omorate de caini anual! Eutanasiere. Punct.

| FFG454 a răspuns:

M***ii matii! Ionut, sfasiat de maidanezi, a atacat cumva pe cei 5-6 caini? EUTANASIERE!

| broxi a răspuns (pentru CautNume):

Au un motiv pentru care fac asta. nu sar ei pe tine așa, fără motiv.

| Cosmin1986 a răspuns:

Pro. au omorat un copil de 4 ani au SCHILODIT un om la gara(nu din Bucuresti) mi-au muscat bunicul, M-au muscat pe mine, si au fost muscati MII de oameni, ti-e frica sa mergi pe strada din cauza acestor ''muscatori de oameni''(potai)

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Pe de-o parte pro, pe de-o parte contea.Adică există şi câini vagabonzi prietenoşi, eu am adăpostit la un moment dat un asemenea câine.Sunt prietenoşi fiindcă fuseseră initial câini de curte. Însă nu uitaţi că există şi câini care theoretic au stăpâni, stăpânul nu se ocupă de ei, turbează şi devin pericole publice.Pentru ei într-adevăr sunt pro. Însă nu toţi câinii vagabonzi intră în categoria fiarelor periculoase precum şi nu toţi câinii de curte sunt întodeauna prietenoşi

Întrebări similare