Da eu nu vreau să-mi împart pielea cu nimeni
fac grevă, îi dau în judecată
Asta e caz de natura penala.
Cu siguranta ca daca te gasesti pe acea clona de site si bagi datele tale de logare iti este furat contul de pe site-ul real.Si se poate fura si parola de la email.Pana recuperezi tu parola de la email si cea de la cont te poti trezi cu contul banat permanent pentru injuraturi sau mai rau..Ameintari daunatoare la viata si integritatea unei persoane si asta te poate duce foarte usor la racoare.
Scopul acestui site este de a face rau oamenilor.Trebuie inchis cumva.
Prima varianta este raportarea acestuia la echipa de securitsta cibernetica a google.
A doua la politie si aceasta ii va contacta pe cei ce se ocupa cu inchiderea acestor clone care fura identitatile persoanelor.
Si a treia este sa fie atacat si inchis definitv de hackeri albi.
Nu cred ca te duci sa reclami ca ti-a fost inchis site-ul cu care furai parole de email si de conturi ale oamenilor ))
Dar sunt curioasă, cei care vă găsiţi, cum exact o faceţi?
Că mie nu-mi merge nicio căsuţă de căutare de la ei http://aflarapid.net/users/3/ şi dacă nu m-aş fi găsit deja, nu ştiu cum m-aş fi găsit, poate doar hoinărind prin răspunsuri, întrebări.
Cum faceţi? (ca să ştie şi alţii)
Nu în adevăratul sens al cuvântului, mă refeream la faptul că ai descris acei,, hoți de porecle" drept niște impostori și răufăcători care trebuie raportați la poliție și închiși la pușcărie...
Iar eu credeam că faci o glumă faină referitoare la "hackeri albi".
Păi, nu rasiştii sunt cu "mândru că sunt alb"?
Mă rog, ai dreptate, era prea fină.
Momentan nu ma gasesc pe site-ul fantoma, posibil sa le fi fost greu sa scrie numele de pe TPU cu cateva litere din greaca , cine stie!
Cu toate ca nu e de ras, mi s-a intamplat o data sa mi se fure poza si cu datele personale de pe un site cu premii pe care il frecventam si impreuna cu adminii si eu am zis daca datele mele nu vor fi scoase de pe site-ul clona, pun plangere la politie si legea va rezolva totul. Dupa cateva saptamani am fost stearsa! Sper ca si aici, adminii TPU vor lua masuri cu acel site clona.
Sigur că am, ca orice om, dar într-o doză considerată admisibilă. De ce, pe tine ale tale nu te lasă să dormi de grija mea?
Ne, sigur nu a fost greaca problema.
Chiar sunt curioasă ce se va mai întâmpla. Normal ar fi să le fie blocată activitatea, iar site-ul evaporat.
M-am gasit si eu. Mi se pare foarte dubios. Ca sa nu mai zic ca la trei intrebari, una despre calculatoare, una despre asistenti medicali si una despre atvuri, eu am dat raspunsuri despre masti de par. Insa vad ca unele intrebari sunt preluate cu tot cu raspunsuri de pe TPU.
Ca sa nu mai zic de intrebarile pe care le-am pus. ))
Nici mie nu imi merge functia de cautare, insa am intrat pe Google si am cautat "aflarapid.net OoBunnoO" si a aparut.
Interesant.La tine scrie: Membru din 13.06. 2016
Poti sa te bucuri, ai un fratior :3 ...sau o surioara
"Hackeri albi" sunt fosti hackeri prinsi si condamnati fictiv de instanta si luati sa lucreze lucrezere fortat pentru guverne in schimbul libertatii lor si stergerea cazierului.
Astia sunt hackerii albi.Care nu fac chestii "ilegale" de capul lor
Sper ca sa lamurit toata lumea.
Daca ea are probleme psihice stai sa ma vezi pe mine..Stii ce bine s-a simtit Clarance Darby in motivat sa ucida? Iti doresti sa ii impartasesti senzatiile?
Glumesc...
Oaau... O fi si o SimSam? Poate cine știe atunci când îți faci cont pe TPU apari si acolo.
E clar... situl ala clonat sau noi?
Pai Hombre nu mai este printre noi, cum si-s facut cont?!
Eu cred ca cineva de site a facut o glumita sa vada cine observa primul.
Caz rezolvat!
Crdeam ca sunt discriminata...dar m-am regasit si eu!
Doar o intrebare -si cam toate raspunsurile sunt ale mele.
Restul intrebarilor NU le recunosc.
Am scris numele meu pe google si am gasit o intrebare pe clona!
Nu apăsa pe „lupă", ci pe tasta [ENTER] pe tastatură.
====
În altă ordine de idei, am dat să văd cum e pagina de logare; așadar, apăs pe „login" și...
====
Internal Server Error
The server encountered an internal error or misconfiguration and was unable to complete your request.
Please contact the server administrator at webmaster@aflarapid.net to inform them of the time this error occurred, and the actions you performed just before this error.
More information about this error may be available in the server error log.
Additionally, a 500 Internal Server Error error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
------
Voilà de vezi!
...
Later edit: am mai dat odată și a mers. Cu o adresă antijunkmail am încercat să mă loghez, folosind parola șasessașiîn7aptesaci (născocită atunci, pe loc); evident, nu m-a lăsat. Am dat pe recuperare parolă - cică adresa de mail nu e bună!
Buna tuturor! Am investigat problema aceasta si se pare ca respectiva platforma este realizata de cineva care a copiat pur si simplu continutul public de pe TPU. Asadar, nu va faceti griji, respectiva persoana nu are acces la datele voastre personale sau la conturile voastre. O sa luam legatura cu aceasta persoana si o vom ruga sa stearga acest continut. O zi minunata!