NOname
| NOname a întrebat:

Ce ciudăţenie haioasă mi s-a întâmplat azi... Verificam dacă are google ceva cunoştinţe despre Leocerba - eram curioasă dacă nu-i e străin cuvântul şi cum îl despică - şi, surpriză!, o găsesc pe Leocerba noastră activând pe un alt site de întrebări şi răspunsuri, apoi pe Hombre, pe Miha, chiar şi pe Misogin cu Legiuitoarea. Parcă toţi s-au mutat acolo. Apoi dau şi peste o NOname cu un răspuns enervant. Mare mi-a fost mirarea, când am intrat pe profilul ei şi am descoperit că e eu.
http://aflarapid.net/publicProfile/answers/12/
Mă poate lămuri cineva? Ce se întâmplă? Cum să avem conturi pe un site, de care nici nu am auzit? Parcă ar fi nişte extratereştri ce ne răpesc de pe TPU şi ne clonează. Care-i faza?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Sa le uram celor de pe site-ul ala traditionalul Copy-Paște fericit!

120 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ecaterina2016):

Eu nu am de ce sa va dau voua explicatii. Imi cer scuze fata de utilizatorul NOname. Iar cu voi nu am ce discuta!

NOname
| NOname explică (pentru sublime89):

Da, cu intenţie sau fără au făcut nişte mixuri simpatice. Eu una, abia acum mi-am citit întrebările. Ştiam că nu-mi aparţin, dar nu mă aşteptam să fie atât de comice. laughing
Sunt luate la întâmplare întrebări, la care la un moment dat am răspuns şi trecute ca fiind ale noastre. Şi asta cu datul răspunsurilor la (chipurile) propriile întrebări face toată faza asta şi mai amuzantă.hee hee

| sublime89 a răspuns (pentru NOname):

Ciudate chestii. Parca nu-ti vine sa crezi ca cineva chiar sta pe net si se ocupa cu asa ceva. Cine stie ce am mai putea gasi daca am cauta mai mult.hee hee

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu nu ti-am cerut explicațiihee hee eu doar ti-am aratat cât de "inteligenta" era întrebarea ta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Ecaterina2016):

Iar eu nu m-am referit doar la tine big grin

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

laughing Te ador!
Credeam că deja văd dublu. Dar o clonă de-a ta nu e o idee rea.

| zurick a răspuns:

Am nevoie de o pungă de popcorn, să citesc toate răspunsurile şi întrebările mele de pe acel site :v

| Cliar a răspuns:

Well, este de fapt o clona a site-ului TPU care copiaza userii, raspunsurile si intrebarile, astfel daca cauti ceva in genul : "cum sa slabesti TPU" pe google o sa gasesti si link-ul lor pe acolo, si cand dai click ti se incarca o serie de ads de pe care ei fac bani, nimic special. Daca folosesti vpn si adblocker cum am eu nu le dai nici de-un covrigwinking P.S. M-am gasit si eu acolo, si apar fix raspunsurile care le-am dat in urma cu 2-3luni la anumite intrebari de pe TPU.

NOname
| NOname explică:

Uraaa! Site-ul CLONA:

Întrebări - 0
Membrii - 0
Răspunsuri - 0

I-au rezolvat! big grin

NOname
| NOname explică (pentru TPU.ro):

"O sa luam legatura cu aceasta persoana si o vom ruga sa stearga acest continut."

Aţi reuşit. Felicitări, mulţumiri şi La mulţi ani! Acum din nou suntem într-un singur exemplar. big grin
Apropo, îi clonase şi pe admini, nu ştiţi?hee hee

NOname
| NOname explică:

Http://imgur.com/a/vtZw5
Pa pa, aflarapid.net! :))

Ce repede ai distrus un site. Sper ca esti mandra de tinehee hee

NOname

big grin

"Distrugatoarea de clone" ar trebui sa ti se spuna de acum incolo.winking

NOname

Hehe, nu e meritul meu. tongue

Stiu ca eroii trebuie sa fie si modesti din fire, dar chiar nu e cazul aici.hee hee

NOname
| NOname explică (pentru Leocerba):

La Mulţi şi Fericiţi ani, draga mea!
Iar acum că eşti din nou cu capul pe umeri
http://imgur.com/a/T83j9
cadou! :D
http://imgur.com/a/z57Sv

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Situl a fost anihalat!
Bravo lor pentru efort!
Dar il vad totusi functional. Daca totusi cineva are chef de cearta, de vorbit obscenitati, sau lucrurile care sunt interzise aici, isi face 3 - 4 conturi acolo si se injura singur pentru ca nu poate fi sanctionat.rolling on the floor

NOname
| NOname explică (pentru Fatamuntilor):

Bună idee. Deja am în minte un client, doi.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru NOname):

Iti trimit si eu unul
http://www.tpu.ro/......stiu-multe ala m-a trimis undeva, insa fara sa-mi dea adresa!=))

| TPU.ro a răspuns:

Hello again! Voiam sa va anuntam ca nu mai exista aceasta clona a site-ului, deci nu aveti de ce sa va ingrijorati. O zi frumoasa!

NOname
| NOname explică (pentru TPU.ro):

Am observat. Mulţumim frumos.

| Arthiom a răspuns:

Constiinta sufletului se proiecteaza in plan astral astfel luand nastere niste entitati ce se propaga material in eter, trecand de dimensiunea dionisiaca direct in urmele biologice din mediul digital de stocare al diferitelor site-uri, si actioneaza ca un poltergeist al sinelui in dreptul nostru in locuri de care nici nu am auzit. Ce prostie am putut sa spun aici laughing la tampenii ma duce mintea. Apropo, 2pac nu a murit, traieste in buncarul lui Putin din Siberia de unde dicteaza noua ordine mondiala. Vrajitoarele exista, se pot cumpara in perioada de halloween de la magazine cu ornamente si bricolaj, Nicolae Ceausescu nu era Nicolae Ceausescu. Feriti-va de femei si de profesoare, in special de femeile profesoare. lemnul nu e maro, contine niste compusi chimici care absorb toate celelalte lungimi de unda ale radiatiei luminoase si o reflecta doar pe cea corespunzatoare culorii rosii.

| мιнαɛℓα36 a răspuns:

Interesant! laughing
Si creepy in cazul @Hombre! sad
N-am prins sa vad nimic, site-ul are 1 membru!

NOname
| NOname explică (pentru мιнαɛℓα36):

Da, era ciudat.
S-au ocupat adminii noştri de schema şi clonele au fost şterse. Dar am făcut câteva print screen-uri ca amintire (le găseşti printre comentarii). Oricum, ai fost simpatică şi acolo. big grin

Îmi pare bine să te revăd. Sper să stai mai mult de data asta sau să ne laşi măcar o clonă.hee hee

| Adyy5 a răspuns:

Nu pot sa accesez acest site.; _;

NOname
| NOname explică (pentru Adyy5):

Probabil s-a şters de tot.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Adyy5):

NICI nu aveai ce face cu site nefunctional.Site-fantomarolling on the floor

| Adyy5 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Bãh,pacat.As fi vrut sa-mi vad clona.; _;

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Adyy5):

Prea tarziu, d. Situl a fost anihilat atunci, d ar a fost functinal un ttimp! Nu plange nu ai pierdut nimic!