NOname
| NOname a întrebat:

Ce ciudăţenie haioasă mi s-a întâmplat azi... Verificam dacă are google ceva cunoştinţe despre Leocerba - eram curioasă dacă nu-i e străin cuvântul şi cum îl despică - şi, surpriză!, o găsesc pe Leocerba noastră activând pe un alt site de întrebări şi răspunsuri, apoi pe Hombre, pe Miha, chiar şi pe Misogin cu Legiuitoarea. Parcă toţi s-au mutat acolo. Apoi dau şi peste o NOname cu un răspuns enervant. Mare mi-a fost mirarea, când am intrat pe profilul ei şi am descoperit că e eu.
http://aflarapid.net/publicProfile/answers/12/
Mă poate lămuri cineva? Ce se întâmplă? Cum să avem conturi pe un site, de care nici nu am auzit? Parcă ar fi nişte extratereştri ce ne răpesc de pe TPU şi ne clonează. Care-i faza?

Răspuns Câştigător
| Leocerba a răspuns:

Sa le uram celor de pe site-ul ala traditionalul Copy-Paște fericit!

120 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns (pentru TPU.ro):

Buna si voua!
Ciudat din intrebarile de pe contul de pe acea platforma doar o intrebare este a mea.
Cineva face glumite!

NOname
| NOname explică (pentru TPU.ro):

Mersi, Camelia. Sper s-o rezolvaţi, ca să nu fie dubluri de-ale noastre peste tot. laughing Baftă!

NOname
| NOname explică (pentru OoBunnyoO):

Bună idee, asta cu intratul pe google! big grin

NOname
| NOname explică (pentru blackPug97):

Da, o adevărată încântare! laughing

NOname
| NOname explică (pentru anonim_4396):

Mulţumesc că m-ai lămurit. Chiar n-aveam nici cea mai vagă idee ce înseamnă un hacker alb.

NOname
| NOname explică (pentru mihai69):

Dubioşeniile se ţin lanţ. laughing

NOname
| NOname explică (pentru Fatamuntilor):

Angy, cred că ăştia au trecut demult de stadiu de glumă, da' păi glumiţă. laughing

NOname
| NOname explică (pentru mihai69):

Da, Mihai, cu apăsatul pe Enter văd că funcţionează jucăria (numai trebuie ţinut cont de majuscle şi minuscule, că, eu una, nu m-am găsit din prima).
http://imgur.com/a/EAo8I
Mi-am făcut şi câteva print screen-uri, să le am drept amintire (căci am aşa o vagă presimţire că site-ul nu mai rezistă mult). :D
http://imgur.com/a/TbGW6
http://imgur.com/a/d45O7

NOname
| NOname explică:

A, mai am o idee!
Poate e vreun student la web design, ceva, şi astfel a ales să-şi prezinte lucrarea de licenţă & staff. Sper că n-a luat nota de trecere. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru NOname):

Nu ai avut somn in noaptea asta?

NOname

Tu cu filmul tău! laughing Trebuia să-l termin.

| MeForeverAlone a răspuns (pentru NOname):

Da mă, da, ai dreptate.
Trebuia să continui tu gluma, eu nu mă pricep.

anonim_4396

Imi pare rau.
Totusi vezi sa nu iti dereglezi ceasul biologic.

NOname

Stai liniştit, tot ce trebuia să se deregleze s-a dereglat deja. :))

Hai că fug să fac o plăcintă de dovleac. Am găsit două reţete faine. O să încep cu a doua. :x
http://amoraws.ro/2014/10/2-retete-cu-dovleac-raw-si-cu-foc/

anonim_4396

Ok.Spor la gatit si porfta buna happy

| Miihaa a răspuns:

Wtf. Scaree

| bradysandro a răspuns:

Nici eu nu am fost scutit sa apar acolo.

NOname

Mersi! Am pus în plăcintă şi banane, nuci, arahide, susan, chia, seminţe de floarea soarelui, prune uscate şi caju. Acum se coace şi deja miroase divin. love struck

NOname
| NOname explică (pentru bradysandro):

Se pare că dintre cei activi mai toţi suntem.hee hee

| bradysandro a răspuns (pentru NOname):

Eu unul nu am mai fost activ pe aici de ceva vreme.

anonim_4396

E cam greu sa fii femeie...Eu unul calc in bucatarie doar cand mananc, beau apa sau sa imi fac o cafea dimineata happy

| Ecaterina2016 a răspuns:

Eu am avut parte de alte chestii interesante.2 Profiluri noi cu nume diferite care mi-au cerut sa îi adaug la prieteni și culme ambii aveau playlistul meu copiat laughing și nici un fel de alți prieteni sau activitate.

NOname
| NOname explică (pentru Ecaterina2016):

Creepy. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Regulamentul se aplica in mod egal tuturor membrilor seniori care jignesc.Prima data primesti un avertisment asa cum am primit eu si dupa suspend. Daca nu te linisteti ban permanent.
Tie iti convine sa fi jignit de un membru senior si el sa nu pateasca nimic doar pentru ca este vechi pe site? Pana la urma cine pana mea te pune sa iti pierzi vremea aici? Nu ai altceva mai bun de facut? Pentru vot nu te baneaza nimeni sau suspenda.Eu dau eronat si nefolositor la greu de cand s-a schimbat intefata site-ului.
Constitutia se aplica si pe internet daca nu stiai.

Iar Noname e cea mai desteapta femeie pe care am cunoscut-o pe internet.Cine ii da eronat si fals cel mai probabil e doar invidios.

anonim_4396

Toata intrebarea asta a ta, a dus la intrebarea mea. Nu am vrut sa te desconsider sau sa te jignesc. Nu asta mi-a fost intentia! Apropo, va bagati repede sa evaluati cand e ceva nefolositor, eronant si amuzat, dar atunci cand e ceva bun de evaluat nu va mai implicati.

NOname

Ţi se pare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu te cam bagi ca musca in lapte.
Esti pe langa subiectul discutie si desigur jignesti.Iar glumele le faci cu prietenii tai nu cu perosane straine care mai mult ca sigur nu iti permit sa faci glume cu ei.

| Ecaterina2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Scuza-ma ca te intreb. Cu toata seriozitatea. Te-ai intrebat vreodata daca nu cumva ai schizofrenie paranoida?
Asta ca sa fie în conformitate cu subiectul dezbatut.Am dat și eu copy paste la intrebarea ta cu o încadrare mai specifica a problemelor psihice pe care le invoca tu.Ce zici, suna bine întrebarea ta când cineva ti-o adresează ție? Eu nu cred asta despre tine, am zis sa iti fac mirroring sa vezi cât de penibil e sa faci afirmații înainte sa le gândești.

| sweetys a răspuns:

Eu am scapat happy nu am fost clonata.

| sublime89 a răspuns:

Teoria universurilor paralele a fost confirmata. Toti avem cate un "evil twin" pe site-ul ala, si cine stie cati altii prin alte locuri. Cine e ateu aici e crestin dincolo, si invers. Nici nu vreau sa vad ce fel de om puteam sa fiu. laughing