Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.
LauraSpataru, trimite atunci un mesaj la Contact http://www.TPU.ro/contact sau direct lui Cătălin pe adresa de mail: catalin@tree.ro. Şi explică-i ce problemă întâmpini (e posibil s-o aibă şi alţii) ca să ţi-o rezolve.
Succes şi o seară plăcută!
Mmm,faina ideea.si ca si ceilalti daca tu nu "ziceai"nimic nici eu nu stiam.
Bună,
Acum putem să comunicăm între noi fără nicio problemă!
Multe mulţumiri lui Cătălin pentru această îmbunătăţire folositoare.
Numai bine!
E cel mai misto buton, mai ales ca e si portocaliu zvastica puterii actuale din Romania. Funda.
Mda...e oarecum interesant si foarte folositor! cel putin din punctul meu de vedere
Este chiar folositoare pentru ca inainte cand doreai sa raspunzi cuiva trebuia mereu sa copiezi numele.Dar culmea ca zilele astea nu prea am umblat pe TPU din cauza scolii, si ma gandeam ca ar fi trebuit sa fie o optiune si astazi... Voala!
Necrophagist draga, daca vrei ti se pasez tie pe Anna8D sau xJelliSkittles. Le primesti?
NecrofajistSkittles,AnnaNecroD.moama ce misto, te face sa te simti mai asa mai nu stiu cum da din pacate tu esti idolul aici
Nu prea am mai intrat de câteva zile şi deja observ îmbunătăţiri utile pe acest site.Foarte frumos! Felicitări lui Cătălin, Cristinei, Stelei şi celorlalţi...de asemenea şi ţie NOname pentru că întotdeauna reuşeşti să fi alături de TPU.
frumoase denumiri. Insa la a doua ar fi fost NecroAnnaD, cred.
Lasati clonele sa vina la mine, ma simt un super star
Intr-adevar ar fi fost o idee mai buna si manutele : like, dislike. Dar e bine si asa.
anonim_4396 întreabă: