Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.
Omule la tine 99 % din intrebari sunt irelevante.si nu zic ca nu ai dreptate de cele mai multe ori,dar uneori exagerezi!
sincer prefer sa ii vad intrebarea irelevanta a lu noname, decat sa vad intrebari tampite despre metin la totul despre TPU!
de intrebarile alea de ce nu zici nimic? sau raportezi in functie de rank?
ia-o si tu mai usor frate.TPU e doar un site, nu strica sa te mai si relaxezi
Necrophagist, funcţia "Caută" afişa sub 50% din rezultate (se pierdeau multe postări şi nu aflai de existenţa lor) şi asta atunci când era activă.
Însă dacă vrei, o poţi folosi în continuarea, dând o căutare după nickname-ul tău.
Da, sunt de acord. Insa ma deranjeaza doua lucruri:
- mailul nu vine chiar imediat si va trebui sa mi-l verific periodic, din cate stiu mailurile de la TPU au intarziere mai mereu. Cel putin in cazul meu. Sustin si ideea lui Necrophagist, mai buna era o lista de raspunsuri si sa te gasesti cu Ctrl + F.
- nu apare la toate intrebarile, nici daca dau zeci de refresh-uri. Eh, asa e la inceput.
Dar sunt multumita deoarece acum :
- nu va mai trebui sa imi dau cautare la nume sa vad cine m-a strigat. Functia aia are defectiuni... sau avea. Functia de cautare se poate relaxa putin.
- unii imi scriau numele pocit, chiar daca e asa de simplu, si ma gaseam mai greu. "jeli, jely, jelii, jelly" sau chiar nu il scriau deloc. Nu obisnuiesc sa revin asupra intrebarilor deci de unde stiu daca unul mai avea o nelamurire sau ceva sa imi spuna?
Suntem la rubrica "totul despre TPU". Asadar, despre ce voiai sa se puna intrebari, torturi si prajituri? Pe mine m-ar ajuta intrebarea asta. Poate am o problema cu functia de reply. Uitandu-ma la raspunsuri, posibil sa o aiba si altii si ar fi gasit o rezolvare ce m-ar putea ajuta.
E o initiativa excelenta,dar as fi preferat ca reply-urile sa fie situate fix sub raspunsul la care s-a dat reply, ar fi fost mult mai util asa, dar ma multumesc deocamdata cu ce avem.
@NoName: Ok o sa folosesc cauta daca inca se poate.Multam,acum ma duc sa imi sterg spamurile
O idee foarte buna, doar ca eu unul, nu sunt obisnuit cu sistemul de notificare/vizualizare ( adica sa specifice in paranteza catre cine e raspunsul), ci mai mult cu unul ramificat.
In orice caz, mult mai bine decat nimic!
La fel si eu. Asta e. Macar sa vina notificarile si prin mesaj privat(alerta insite) pe TPU, nu doar prin mail. Pana la urma asta e ideea, sa stii cand cineva ti se adreseaza pe site.
Săptămâna viitoare va exista şi această opţiune, se lucrează acum la ea.
Aruncă o privire pe blog, se discută acum exact despre asta: http://www.TPU.ro/blog/?pe=2232.
Pare dragut, nu stiu inca ce face, da cred ca raspunzi unui raspuns oricum BRAVO!
Am vrut sa scriu "nu-mi" legat(fara cratima). Robotelul asta ne vrea analfabeti Il ocarasc acum pe Catalin pe blog de nu se vede!
Este extraordinar! De cate ori trebuia sa dau un raspuns ma chinuiam sa scriu si numele, dar acum este mult mai practic.Vad ca TPU se imbunatateste in fiecare zi! Multumim.
Daca si unii useri si-ar mai imbunatati vocabularul pe care il folosesc, si nu ar mai jigni pe cei care au opinii diferite, ar fi si mai bine.Totusi,eu continui sa sper.
Mi se pare ingrozitor sa scrii agramat. Sa vedem, pe mine ma modifica?
Era mai tare daca aparea raspunsul chiar sub ceea ce a spus cel pentru care era replica data. Asa, nu face decat sa inlocuiasca @ si numele de user, nu mi se pare foarte tare.
Da, fata, rahat cu mac, trebuie sa imi fac alta adresa de email acum, mie nu imi convine chestia asta, puteam sa verific si singura...Pot sa cer undeva sa nu mi se trimita?
Pai du-te la editare date logare si pune un mail pe care nu il folosesti ca sa nu vezi acele notificari... sau du-te la notificari.
Nyx, intră pe blog http://www.TPU.ro/blog/?pe=2232 şi citeşte răspunsurile lui Cătălin. Săptămâna viitoare nu vei mai fi nevoită să intri pe mail ca să afli cine ţi s-a adresat, vei putea să afli direct pe site printr-o notificare, şi vei avea şi posibilitatea să renunţi de tot la mail-urile pe această temă. Deci, puţină răbdare se va rezolva.
Nyx, nu e nevoie. De ce să te complici? Ai răbdare până marţi şi se va rezolva.
Ahh, daaaa? Super! Chiar se misca lucruri pe aici, imi place!
anonim_4396 întreabă: