Bună,
Eu, personal, nu văzusem noua opţiune, aşa că mersi de informare. Mi se pare foarte util, mai ales că aveam într-adevăr nevoie de aşa ceva.
Sper doar să nu se abuzeze de această nouă idee, şi ca toţi să păstrăm decenţa în ceea ce priveşte răspunsurile şi replicile.
Excelent,este cu certitudine un pas inainte pentru TPU si pentru noi. Felicitari!
Daca e folosit cu discernamant si cu bun simt cred ca multi dintre noi vor clarifica lucruri care-i mentineau in ceata si ei credeau ca sunt pe plaja!
Servus! Dacă nu ai fi atât de caustic nu ai mai fi tu... Uite că așa am apelat și eu la funcția "răspunde". O zi cu zâmbet să ai!
Trebuia unul de foarte mult timp, si nu mi se pare o idee stralucita tinand cont ca este copiata dupa site-uri gen youtube...
E genial. de multe ori cand incepeai sa te certi cu unu' trebuia sa verifici cu ce te-a mai injurat, si devenea plictisitor. asa este mult mai bine. felicitari celor de pe TPU ca au creat acest buton.
Mi se pare super, e o modalitate foarte usoara pentru a descoperii la cine faci referire.
Nu cred ca este o intrebare demna de chiar 109 raspunsuri! Cum nu ar fi nici aceasta:
http://www.TPU.ro/......tumesc-de/
Concluzia? Amandoua la fel de normale si banale, fara o semnificatie anume!
anonim_4396 întreabă: