Fiindca nu au ce face ...fiindca au un sentiment de superioritate si pentru ca multi dintre ei si-au facut cont pe site doar ca sa faca trolling!
...dar sincer sunt si unele intrebari la care raspunsurile rautacioase sunt meritate
Sunt persoane cu un caracter agresiv si nu stiu ce inseamna (respect), asa cum mintea lor e programata sa adreseze injurii si limbaj necorespunzator in loc sa se ocupe de ei/ele pana nu li se face tarziu si apoi le pare rau.
Pentru ca li se pare ca sunt,, buricul pamantului" si ei isi permit sa faca orice.sa dea raspunsuri rautacioase/batjocoritoare. daca vezi persoane de genul asta, raportezi intrebarea si ii ignori.
Pentru că își descarcă frustrările din viața reală pe internet, unde au de a face cu niște necunoscuți și unde nu pot fi trași la răspundere.
Ally iti dau un sfat si ma rog sa ma asculti, nu ii mai raspunde lui emonel idiotel pentru ca nu stie sa socializeze intru-un mod civilizat, probabil a fost crescut in the jungle.cu legile respective, si acum la intrebarea ta...pentru ca se ascund sub un nick name si nu stii cine e, daca ar fi in fata crede-ma ca nu ar mai vb ca animalele
Mielusel, taie-ti degetele ca nu iti folosesc la nimic. Fa o laba. Poate, poate iti revi.
Ai drepate, dar eu am fost invatata sa raspund cu aceeasi moneda! Nu aplic asa mereu, dar acum am precizat ca nu vreau raspunsuri rautacioase si el nu inceteaza! Iti multumesc pentru raspuns!
Sa-l lasam in pace sa visese ca niciodata nu o sa se implineasca visul de a ajunge o vedeta si sa aiba statuie
AntiJustinBiberon întreabă: