De ce toti care l-au nominalizat pe Woodenpints si-au luat stupid? N-am voie sa-mi spun parerea fara sa sariti?
Ok...dar intreb si aici!
Cand se va ajunge la vot ...cum naiba impiedicati lumea sa nu voteze de 2500 de ori acelasi user?
e o chestie care se numeste multi-account, si TPU e expert in a lasa chestia asta permisiva...
Am văzut că se primesc stupizi dacă votezi cu Woodenpints așa că votez și eu cu el, deși am precizat mai sus că oricum n-ar conta, nici dacă ar avea cele mai multe voturi n-ar lăsa-o inima pe cristina să dea titlul de userul anului în mâinile unui așa user „devotat".
În rest mai ma o propunere, îl vreau pe Urzi23 userul anului la categoria Religie, o merită omul, face mai mult trafic sietului ca NOname și Ioandelasal la un loc, măcar o distincție cât de mică să-i dați ( în categoria asta ar mai intra și Mitch, Rapunzell și încă vreo doi-trei).
În rest mi-ar mai plăcea Erotique să fie userul anului, adică e singura de pe site care chiar dă răspunsuri folositoare dar are și un umor genial, restul sunt prea serioși, prea „Bună, papa", prea oficiali să fie userul anului.
Edit: Și am mai uitat pe cineva ardnaxur1961, după părerea mea e cel mai inteligent user.
ÉrotiqueConseils. Răspunsurile sale sunt date cu drag.Se vede că îi place să ajute oamenii, din inimă.
Pe lângă ÉrotiqueConseils, o admir şi pe ardnaxur1961. Îmi place blog-ul ei şi la fel ca mai sus, răspunde cu drag celor care într-adevăr au nevoie de ajutor.
Cu bine!
Siteu asta era de tot rahatul dinainta sa vina nelul, tu nu vezi cati copii de 8-13 ani se c@c@ zilnic aici. Daca vrei un site serios de intrebari si rasp este scientia. Acolo numa daca zici ce intrebare stupida primesti advertisment.
Eu o propun pe @ÉrotiqueConseils pentru Utilizatorul Anului, pentru ca raspunsurile sale sunt foarte bine conturate, exprimarea ei este clara, lejera, impecabila, iar seriozitatea sa se imbina perfect cu umorul.
Minunata democratie!
Douazeci de raspunsuri pe luna poate sa fi dat orice user care joaca metin,are cont pe facebook,foloseste prezervativ sau asculta rap.
Si poate fi propus Userul Anului!
Nu ca ar putea fi ales, dar ajunge sa fie propus!
Pai atunci, la ce v-au mai trebuit experti?
E ca si cum mi-ai spune ca in locul lui Basescu o pot propune si pe tanti Aglaia care vinde flori la colt! Doar o stiu toti si-o iubesc toti!
Minunat site!
Minunata democratie!
Propunerea si votul meu merg insa, la singurul capabil sa mai dea o nota de seriozitate site-lui si acesta este domnul Ioandelasal.
Votez pentru Ioandelasal. Este foarte activ, are niște răspunsuri foarte bune și în număr mare.
Eu o votez pe Brigaela,deoarece mi se pare o femeie foarte matura, chiar raspunde cu seriozitate la intrebari, si avem de invatat de la o persoana ca ea!
Eu o veotez pe NOname prei seriozitatea de care a dat dovada si de gandirea bine pusa la punct, nu ca alti copii de 7, 8 ani.
Salutare tuturor! Acum suntem doar in perioada de nominalizari, aproape de sfarsitul saptamanii va incepe si procesul propriu zis de votare.
Alexandra - TPU
Care a dat nefolositor si stupid e cel mai nesiii de pe lume :| http://www.TPU.ro/utilizator/dpvy uitati-va la ce raspunsuri da si dupa aia judecati.Vai de steaua voastra.:|
Nu uitati ca deocamdata suntem doar in perioada nominalizarilor, votarea celor pe care voi ii propuneti va incepe abia catre finalul saptamanii.
Alexandra - TPU
Ok. Poate ca propunerile mele nu sunt cele mai inteligente, dar nu imi voi schimba totusi parerea.
Prima mea propunere ar fi NOname, dar avand in vedere faptul ca ea s-a bucurat deja de acel chenar albastru si se va bucura in continuare, il propun si pe Apache si repet. Poate nu e chiar cea mai inteligenta decizie.
De ce un utilizator care are cont de cateva ore sau zile poate participa la nominalizare / votare. Ar fi corect ca drept de vot sa aiba doar userii cu o oarecare vechime pe site( macar 3 luni ). Pana atunci poate depistati si conturile multiple si daca nu doriti stergerea lor macar sa le blocati accesul la votare.
Lora.
Ionut299273 întreabă: