Desi NOname este user-ul meu preferat,eu aleg pe ÉrotiqueConseils pentru ca da raspunsuri pertinente, e inteligent(a) iar NOname a fost deja user al anului, mai merita si altii o sansa.
Il propun pe utilizatorul @Ioandelasal! Este un user care activeaza frecvent pe site, da raspunsuri foarte folositoare atat in materie de legi si politica cat si in general la celelalte! Nu se implica in discutii contradictorii pe site, lucru care este esential pentru un user al anului!
Deci dupa mine, domnul Ioandelasal intruneste toate calitatile necesare pentru un bun user al anului si ii acord votul meu final!
Nu sunt simple propuneri, sunt propunerile finale! Nu ai citit pe blog?
Ioandelasal cred ca ar fi cel mai potrivit. Ca si Brigaela, este unul dintre cei mai seriosi utilizatori, expert in legislatie si foarte echilibrat. Nu i-ar strica un pic de simt al umorului, dar, deh...nu le poti avea chiar pe toate.
@TPU
Facem lista?!
Din enuntul intrebarii se deduce ca trebuie propus un singur utilizator(de catre fiecare).
Si daca ioandelasal este singurul user care merita sa fie userul anului ...atunci erotiqueconseils face parte din grupul ala restrans de useri care merita sa fie experti TPU!
*dupa nelul, imeperia si greece12 ...chiar ca s-a restrans mult *
Tocmai, am citit.
"Prima etapa este propunerea candidatilor. Apoi urmeaza, desigur, votarea."
Îl propun pe @Ioandelasal. El este cel cel mai potrivit pentru acest titlu.
Propun pe @Ioandelasal. Este cel mai indreptatit om sa primeasca acest titlu. Parerea mea! Are peste 2800 de raspunsuri castigatoare, raspunde plin de bun simt si la intrebarile de specialitate raspunde la fix!
Mda..., am citit pana acum toate propunerile. Unele mi s-au parut de-a dreptul amuzante, altele fara sens, dar ce sa faci? ''traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul''. Sunt si vreo 2-3 propuneri inteligente (ma refer aici la useri diferiti).
Singura persoana cu adevarat serioasa mi se pare NOname. Nu ajunge sa umpli un singur topic daca nu te pricepi la nimic altceva. Tote persoanele numite mai sus (exceptie facand ÉrotiqueConseils si NOname) sau nu au nici o treaba cu Fair-playul sau sunt depasite de situatiile pe care nu le stapanesc (orice iese din cercul de specializare) ori parerea mea este ca userul anului trebuie sa fie inteligent si ''multilateral dezvoltat'' asa cum zicea ''impuscatu''.
Asta nu inseamna ca nu le port un deosebit respect anumitor useri care isi cunosc foarte bine meseria. Sunt foarte buni ca experti TPU si sper sa continuie ca si pana acum.
Asadar propunerea mea este: NOname, care este de fapt propunerea fireasca si trebuie sa-si continuie mandatul. O seara buna tuturor.
Ce intrebare pusa sec. Parca ati fost obligati s-o puneti, e prea nesarata, simpla. O pura intrebare comerciala, care trebuia sa existe, din cauza anilor trecuti, care, la cum ati formulat-o, nu simtiti nevoia sa aplaudati, sa va ridicati in picioare, sa felicitati pe cel sau cea ce va ridica site-ul cu eforturile fenomenale pe care le depune aici.
Ca sa vada lumea cat este de penibil, nu se zice nimic de cei ce voteaza. Adica, nicio conditie. Adica, imi pot face acum 100 de conturi si ma votez intruna. Conditia a fost pusa pentru cel ce-l alegi, culmea.
Atata dezorganizare, atat dezinteres, ignoranta, incat incepe sa-mi fie jena de tot ce se intampla.
Respect Ioandelasal. Respect pentru activitatea ta de pe site, respect pentru tot ce-ai facut aici. Indiferent de cine va iesi, sa stii ca, pentru noi, tu esti user-ul anului.
Sa va fie rusine!
Propun pe Ioandelasal. Pentru activitatea intensa si seriozitatea de care a dat dovada. Nu cred ca ii putem reprosa ceva.
De ce sunt eu sigură că voturile de aici oricum sunt nesemnificative și o să alegeți pe cine vreți voi oricum? Adică, nu cred, sunt aproape sigură.
Daca-l votez pe Ioandelasal, mi se vor da mai multe voturi inteligente decat stupide. Daca o votez pe sexygagica (sau cum o chema), mi se vor da stupizi la greu (nu ca mi-ar pasa). Nu mai poate avea omul o parere in tara asta, ca imediat este asediat de catre ceilalti, ca vezi doamne nu este de aceeasi parere cu ei. Uite cum facem: o nominalizez pe sexygagica pentru titlul de user al anului, dar pentru mine, indiferent daca se concretizeaza sau nu, Ioandelasal, ocupa loc fruntas.
Normal ca e bizar, dar, si anul trecut, tot asta a fost criteriul: numarul de postari. Poate ar fi bine sa se specifice "20 de postari diferite".
Ionut299273 întreabă: