Cam devreme cu aceste propuneri/nominalizari fata de anul trecut. Deci acum sunt propusi doar candidatii, apoi se voteaza efectiv, dar sper ca se va face cu argumente solide, nu? Altfel ne ducem dracu' cu site-ul vostru si titlurile voastre abracadabrante. Dar ma rog...
Il propun pe IOANDELASAL www.TPU.ro/utilizator/scyw (am scris mare ca sa se inteleaga esenta pentru cine nu prefera sa-mi citeasca tot cearsaful asta) pentru ca mananca legi pe paine, isi consuma din timpul liber pentru a raspunde benevol pana si la cele mai banale intrebari daca crede ca stie raspunsul, din aproape orice domeniu, desi fireste ca Legislatie, Politic&Social e categoria lui in care se scalda si se simte ca acasa. E foarte politicos, evita conflictele, scopul lui e doar acela de a ajuta fara a avea pretentia de a primi ceva in schimb. E un om in varsta, matur, ce poate face mandra o intreaga comunitate ca User al anului. As fi mandru ca el sa fie ales pe 2011.
Initial n-aveam de gand sa nominalizez pe cineva, dar apoi m-am gandit: "Daca inconstientii astia il vor nominaliza pe Zeul Link-urilor?" Si d-aia m-am decis si eu sa particip aici.
Ah, dar era sa uit. Ce criteriu extrem de relevant, domne, 20 de raspunsuri pe luna in 6 luni...of of of.
Cred ca cel ce merita acest titlu este Ioandelasal.Este o persoana activa pe site, da raspunsuri folositoare si intotdeauna ii ajuta pe cei ce au nevoie de un sfat.
Noname are cele mai multe fundite o propun mau surprins de asemenea intrebarile ei... totusi sunt...ciudare oricum ea ar trebui sa fie
NOname,normal,ea e cea mai activa si uneori pune intrebari la care necesita creier.
Chiar daca nu se va intampla in veci si-n pururi, iti multumesc pentru apreciere.
Stii vorba aia mai populara ea si anume 'vorbesti in dodii', no...cam asta faci tu. Oricum, odata ce esti 'atacat' in permanenta prin vorbe urate pentru faptul ca ai o judecata mult mai clara fata de foarte multi altii, mi se pare normal sa iti pierzi si rabdarea pana la urma raspunzand cu aceeasi moneda.Are Badea o vorba...de fapt mai multe ceva gen " nu mai pot cu prostii!" treaba asta mi-o repet deseori cand intru pe TPU.Nu intelege gresit,nu fac vreo aluzie la tine sau altceva, vorbesc la modul general, bafta.
O votez pe Legi,mesageria vocală a TUP.
Ba nu,sunt indecis...l-aș vota și pe LinkMan,sau pe dama de companie(gagica aia secsi, cum i s-o zice).
Gata, știu.O votez pe Ema! Singura persoană atât de insistentă încât și dracu' se plictisește să mai fie rău.
Dupa lungi analize (medicale) si cugetari am hotarat sa ma propun pe mine. pentru mine "gigel68" e userul anul(su)lui, e idolu` meu... modelul meu in viata. l-as fi propus pe "Woodenpints" dar nu-mi place berea si am avut cateva "probleme".
Alo?
voi sunteti normali sau postati raspunsuri doar ca sa va bagati in seama?
ma refer la acei copilasi excitati care o propun pe Noname
ba, ea este deja userul anului, nu mai poate fi din nou, altcineva are acest drept, altcineva merita sa reprezinte TPU-ul, altcineva trebuie sa fie un model pentru ceilalti useri.
legat de conditia impusa: voi sunteti anormali?
daca din cele 20 de raspunsui, 19 sunt la misto si 1 e serios?
ce conteaza: calitatea sau cantitatea?
ca sa fiu on topic, as dori sa prezint un top 10 al userilor valorosi de pe TPU, primul de pe lista fiind cel propus de mine:
1. Ioandelasal: la Legislatie, Politic si Social e zeu
2. ErotiqueConseils
3. neluL
4. greece12
5. ardnaxur61
6. Misogin (nu inteleg ce aveti cu acest user, da raspunsuri bune si el, mai ales la Tehnologie)
7. Elianna
8. kongeriket (numai ca asta nu vrea nici gradul de expert )
9. Adi73 (unii dintre putini useri cu care poti discuta)
10. Apache (un user care impresioneaza atat prin umor, cat si prin seriozitate)
Bineinteles ca sunt si alti useri valorosi, dar acesta top10 personal.
oricum, fie ca cel mai bun sa castige.
Ioandelasal sau Woodenpints.Desi daca o luam destul de serios, primul ar merita mai mult.
Nu vreau explicatii puri si simplu o votez pe NOname. Atat am avut si eu de spus
Bafta
Da,ai dreptate.
Da raspunsuri foarte bune,adica din ce-am vazut eu,dar n-are o asa mare vechime, adica intelegi ce vreau sa spun. Poate la anul, cine stie.Ar avea sanse,dar vezi ca i-ai scris gresit numele.
Legat de cine votez eu,mai bine tac,decat sa ma fac cu "stupizi" aiurea ca X si Y nu sunt de acord cu mine.
Cei care imi vor da stupid, atat mie cat si restul utilizatorilor ce si-au exprimat un punct de vedere,
FAC ABUZ DE RANGUL DE SENIOR
si ar trebui sa faca o vizita dictionarului, pentru a afla adevaratul sens al cuvantului "stupid".
-O ZI Buna Am ZIS! -.-
Deci cel care merita acest titlu este NeluL.
Brigaela da unele din cele mai proaste raspunsuri, si sa va zic si de ce, stie numai sa bage lumea in sperieti, oricine zice ca sufera de ceva ii zice ca moare daca nu se duce la doctor sau presupune ce este mai rau. niste raspunsuri infecte!
Legiuitoarea si cu Noname in afara de raspunsuri banale despre Totul despre TPU nu mai stiu altceva. Dau raspunsuri ca sa se afle in treaba, nimic mai mult.
Eu te-am votat cu stupid(poate unul din mai multi, nu conteaza). Si?! Consider parerea si propunerea ta stupida. Ce nu ai inteles?!
Cat priveste " frigiderul umplut" considera ca insulta ta la adresa noastra(sau cel putin a mea), ti-am evaluat-o cu Stupid. De ce?! Fiindca meriti! Cu prisosinta!
Stii vorba aia cu fudulu`?!
Da,e adevarat, probabil ca la anul va avea sanse reale daca va continua in acelasi ritm Am observat ca i-am scris gresit numele, scuze
Ionut299273 întreabă: