| TPU.ro a întrebat:

Pe cine propui pentru titlul de Utilizatorul Anului pe TPU? Poti numi pe oricine care intruneste conditia ca in ultimul an sa fi avut cel putin pe o perioada de 6 luni minim 20 de raspunsuri pe luna.

597 răspunsuri:
| Kikoo a răspuns:

NOname fara comentarii happy

| Kikoo a răspuns:

Pentru ce am primit nefolositor si stupid? Pentru ca am propus?
Nu mi se pare logic sa primesc voturi la astfel de raspuns straight face

| Cretaker a răspuns:

Ma intreb ce se intampla dupa ce iese un user al anului 2011...

| CloseToYou a răspuns:

NOname happySi il vreau sa-l mentionez si pe RyugaHideci, care e de asemenea un membru important in comunitatea TPU big grin

| Holocaust a răspuns (pentru CloseToYou):

Da,ai dreptate.
Da raspunsuri foarte bune,adica din ce-am vazut eu,dar n-are o asa mare vechime, adica intelegi ce vreau sa spun. Poate la anul, cine stie.Ar avea sanse,dar vezi ca i-ai scris gresit numele.
Legat de cine votez eu,mai bine tac,decat sa ma fac cu "stupizi" aiurea ca X si Y nu sunt de acord cu mine.
Cei care imi vor da stupid, atat mie cat si restul utilizatorilor ce si-au exprimat un punct de vedere,
FAC ABUZ DE RANGUL DE SENIOR
si ar trebui sa faca o vizita dictionarului, pentru a afla adevaratul sens al cuvantului "stupid".
-O ZI Buna Am ZIS! -.-

| CloseToYou a răspuns (pentru Holocaust):

Da,e adevarat, probabil ca la anul va avea sanse reale daca va continua in acelasi ritm big grin Am observat ca i-am scris gresit numele, scuzebatting eyelashes

| stejara2 a răspuns (pentru Holocaust):

Ai zis bine, vad ca cineva a taxat pe majoritatea cu stupid! De ce nu ma mai intreb ca nu imi pasa de acesti tipi care se vor mari si tari, dar aici cred ca e vorba de cineva care e contra lui Ioandelasal

| RyugaHideki a răspuns (pentru CloseToYou):

Multumesc happy

| RyugaHideki a răspuns (pentru CloseToYou):

Dar, asa cum a spus si Holocaust, nu am o vechime mare. Sunt membru TPU de pe 30 iunie daca imi amintesc bine si nu sunt mereu activ. Uneori nu intru 2-3 zile la rand, alteori postez si 100 raspunsuri intr-o singura zi happy
Ma voi stradui mai mult anul viitorhee hee
Acum vreau sa intru in top 1000, anul viitor in top 3 happy

| CloseToYou a răspuns (pentru RyugaHideki):

Mult succes cu asta atunci big grin kiss

| UbexFlo a răspuns (pentru RyugaHideki):

Nu te deranjeaza ca oamenii astia ti-au dat vot negativ pentru nimic?straight face Fereasca Dumnezeu... daca ar durea prostia...

| Goangă a răspuns:

Buna,propunerea mea ar fi Ioandelasal tongue L-am urmarit si am ajuns la concluzia ca se implica foarte mult pe acest site dand raspunsuri foarte folositoare:X

O zi buna!

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Cred ca cel ce merita acest titlu este Ioandelasal.Este o persoana activa pe site, da raspunsuri folositoare si intotdeauna ii ajuta pe cei ce au nevoie de un sfat.

| Just4Joker a răspuns:

O propun pe N0Name...
Hmmm, sa argumentez putin.
De ce? Mi se pare o fire destul de serioasa si simpatica, cu raspunsuri, uneori folositoare alteori nu.

| Zoet a răspuns:

ÉrotiqueConseils. Răspunsurile sale sunt date cu drag.Se vede că îi place să ajute oamenii, din inimă.

Pe lângă ÉrotiqueConseils, o admir şi pe ardnaxur1961. Îmi place blog-ul ei şi la fel ca mai sus, răspunde cu drag celor care într-adevăr au nevoie de ajutor.

Cu bine!

| Elsiane a răspuns:

NOname cred că este un utilizator al anului 2011 perfect, chiar dacă a mai fost utilizator al anului. Ea dă răspunsuri folositoare, m-a uimit. Forta NOname!

| FuckOnCocaine a răspuns:

Ioandelasal

| Adda24 a răspuns:

Eu o votez pe NoName

| yuyubarbie19 a răspuns:

Nu dau un nume anume.Alegeti persoana care poate fi denumint un "erou".

| yuyubarbie19 a răspuns:

Am decis Noname...Bafta `!

| rlr09 a răspuns:

NOname normal.

| GeorgiiUatdăfac a răspuns:

NOname este cea mai buna decizie

| Distance a răspuns:

NOname

| baubau11 a răspuns:

Eu ovotez pe NOname, deoarece este foarte buna pe siteul acesta si este foarte prietenoasa!

| AlexAlex2010 a răspuns:

NoName happy E foarte activa pe site

| fetitaCUPiscoturile a răspuns (pentru AlexAlex2010):

Mergand pe principiul mult si prost, da e foarte activa.
Si eu pot sa postez 500 de raspunsuri pe zi legate despre mere si pere!

| Ervin a răspuns:

NOname

| LarisaOana a răspuns:

NOname

| муℓιƒєx a răspuns:

NOname :*
Este foarte activa!

| fabiola a răspuns:

Ioandelasal!

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Woodenpints

| Cheloo20cmRecords a răspuns:

Nelul sau Apache

| Deeaa a răspuns:

Nobody... glumesc laughing

Noname ar fi cam cea mai buna dar sa zic asa si Legiuitoarea

| Biggiesan a răspuns:

Il propun pe dl Poneiul Troian! Are o densitate a raspunsurilor cum nu vezi la nimeni desi nu e inscris demult pe site! Sau poate a mai fost si nu stiu eu! Heey domnule ponei oricum nu te vor alege dar tie sa nu-ti pese pentru ca tu oricum ii vei troieni pe castigatori!:-)))))

Răspuns utilizator avertizat
| puncte a răspuns:

Luk194

| puncte a răspuns:

NoName

| mk_3564 a răspuns:

Ioandelasal.