Pentru ce am primit nefolositor si stupid? Pentru ca am propus?
Nu mi se pare logic sa primesc voturi la astfel de raspuns
NOname Si il vreau sa-l mentionez si pe RyugaHideci, care e de asemenea un membru important in comunitatea TPU
Da,ai dreptate.
Da raspunsuri foarte bune,adica din ce-am vazut eu,dar n-are o asa mare vechime, adica intelegi ce vreau sa spun. Poate la anul, cine stie.Ar avea sanse,dar vezi ca i-ai scris gresit numele.
Legat de cine votez eu,mai bine tac,decat sa ma fac cu "stupizi" aiurea ca X si Y nu sunt de acord cu mine.
Cei care imi vor da stupid, atat mie cat si restul utilizatorilor ce si-au exprimat un punct de vedere,
FAC ABUZ DE RANGUL DE SENIOR
si ar trebui sa faca o vizita dictionarului, pentru a afla adevaratul sens al cuvantului "stupid".
-O ZI Buna Am ZIS! -.-
Da,e adevarat, probabil ca la anul va avea sanse reale daca va continua in acelasi ritm Am observat ca i-am scris gresit numele, scuze
Multumesc
Dar, asa cum a spus si Holocaust, nu am o vechime mare. Sunt membru TPU de pe 30 iunie daca imi amintesc bine si nu sunt mereu activ. Uneori nu intru 2-3 zile la rand, alteori postez si 100 raspunsuri intr-o singura zi
Ma voi stradui mai mult anul viitor
Acum vreau sa intru in top 1000, anul viitor in top 3
Mult succes cu asta atunci
Nu te deranjeaza ca oamenii astia ti-au dat vot negativ pentru nimic? Fereasca Dumnezeu... daca ar durea prostia...
Buna,propunerea mea ar fi Ioandelasal L-am urmarit si am ajuns la concluzia ca se implica foarte mult pe acest site dand raspunsuri foarte folositoare:X
O zi buna!
Cred ca cel ce merita acest titlu este Ioandelasal.Este o persoana activa pe site, da raspunsuri folositoare si intotdeauna ii ajuta pe cei ce au nevoie de un sfat.
O propun pe N0Name...
Hmmm, sa argumentez putin.
De ce? Mi se pare o fire destul de serioasa si simpatica, cu raspunsuri, uneori folositoare alteori nu.
ÉrotiqueConseils. Răspunsurile sale sunt date cu drag.Se vede că îi place să ajute oamenii, din inimă.
Pe lângă ÉrotiqueConseils, o admir şi pe ardnaxur1961. Îmi place blog-ul ei şi la fel ca mai sus, răspunde cu drag celor care într-adevăr au nevoie de ajutor.
Cu bine!
NOname cred că este un utilizator al anului 2011 perfect, chiar dacă a mai fost utilizator al anului. Ea dă răspunsuri folositoare, m-a uimit. Forta NOname!
Eu ovotez pe NOname, deoarece este foarte buna pe siteul acesta si este foarte prietenoasa!
Mergand pe principiul mult si prost, da e foarte activa.
Si eu pot sa postez 500 de raspunsuri pe zi legate despre mere si pere!
Il propun pe dl Poneiul Troian! Are o densitate a raspunsurilor cum nu vezi la nimeni desi nu e inscris demult pe site! Sau poate a mai fost si nu stiu eu! Heey domnule ponei oricum nu te vor alege dar tie sa nu-ti pese pentru ca tu oricum ii vei troieni pe castigatori!:-)))))
Ionut299273 întreabă: