Da...super propunerea, dar te referi la oameni mari ( Selena gomez...miley etc ) sau? da sunt foarte de acord!
Ar fi grozav, sa nu mai vedem o gramada de intrebari stupide. eu sunt de acord. funda?
Eu sunt de acord. Intra aici si pun intrebari de idioti. Copil la 17 ani pune intrebari de care altii s-au prins ca nu-s adevarate, de la 9-10 ani. Exemple de idioti la 17 ani: "Cu iarba fiarelor poti deschide lacate?", "Daca m-a muscat un purice pot ramane gravida?".
Nu poti sa faci asta, deoarece asta inseamna descriminare,e o tara libera si toti au dreptu la exprimare,site o fost creat pentru a ajuta oamenii cu problemele lor indiferent de ce natura ar fi, u care esti un intelectual ti se par stupide intrebariile tineretului, vrei sa faci site asta numai pentru astia peste 18 ani si sa pui intrebari de genu,, Ce se afla in spatele gaurilor negre,, NU!
Nu sunt de acord deoarece nu asta este scopul acestui site
Mi se pare o idee foarte buna
si eu m-am saturat de intrebari de genul : dati-mi melodii noi? cine vrea funda? care e numele tau? etc
sunt pur si simplu intrebari care polueaza saitul
Mi se pare absurd. Copiii pot trece peste "regulile" impuse foarte usor.
Si cine crezi ca sta atata timp sa faca toate renovarile?
Site-ul nu e numai plin de copii, ci si de inculti cu mintea doborata de sex. Multi sunt batrani si prosti, deci restrictia unei cateogorii e grea avand in vedere ca nu se pot lua la "purechiat" toti utilizatorii.
Sunt de acord.Nu esti primul user care intreaba lucruri in acest gen.Ideea este foarte buna, dar nu vad cine dintre admini te-ar asculta :?
Eu am trimis vreo 20 de mesaje pentru.ca nu puteam sa adaug la prieteni pe cineva si nu mi s-a raspuns.
Pe toate site-urile sunt idioti, n-ai ce-i face, dar aici s-a intrecut masura.Site-ul se apropie de sfarsit pe zi ce trece,intrebarile trebuie,,selectate,,(la care raspunzi,la care nu) si raportate.
Si mai este si educatia de acasa,pe care altii nu o au.:I
Intrebarile sunt toate la,, Adolescenti,,, apoi spun asa(ei):,, [ scuze categoria dar e mai vizitata ],, si incurca userii noi.
Adminii stau linistiti pe blog si nu le pasa.Cum spunea un user:,, Arde casa si baba se piaptana,,.
Eu te sustin! Cea mai buna idee pe care am auzit-o in ultima vreme!
Of, de ar fi real, sa scapam de toti infantilii astia sub 14 ani cu problemele lor sentimentale, care ne cred din satra lui bulibasa sa le ghicim culoarea ochiilor, care ne cred youtube sa le spunem toate melodiile noi...(r.i.p google).
Cred ca ideea ta ar fi foarte benefica pentru acest site si utilizatorii lui(cei maturi).
Impreuna putem transforma idealul asta in realitate! Trebuie doar sa incercam!
NU! Pentru ca oricine are libertatea de asi exprima parerea.Si poate ca mai sunt si intrebari stupide dar site-ul a fost creat pentru a ajuta oameni sa gaseasca raspuns la intrebarile lor, oricare ar fi.
Sincer sunt de acord cu tine! Desi am 13 ani nu am pus nici o intrebare referitor la ce ai spus tu.Chiar e o idee buna sa se faca o categorie pentru. ''oameni mari'' cum ai spus da nu trebuia sa-i jignesti asa. Suntem copii si invatam din greseli indiferent de ce natura e! Daca nu iti convenea trebuia sa-ti faci site-ul tau si sa-l coordonezi cum vrei tu!
Totusi ii tin partea lui''1Q'' pentru. ca are si el dreptate.Asta ar duce spre discriminare si nu imi convinde fiindca fac parete din grupul ala de ''idoti'' cum ii spui tu! Nu ar trebui sa fie asa si nu ne propune nouua ideea asta propune-i admin-ului!
Succes in continuare!
Eu sunt de acord, si ii inteleg pe toti cei care s-au saturat de intrebarile de la categoriile adolescenti, dragoste si sex ale unor copii care se plictisesc si in fiecare zi se vad cu niste intrebari fara raspunsuri
Te sustin multi si sper ca si propunerea ta sa se indeplineasca
Multa Bafta
pa pa
Eu nu te sustin deloc, fiindca consider ca macar acilisea trebuie sa vorbim de a egal, la egal.fiindca asta e problema multor copii care nu pot discuta face a face cu parintii lor sau cu orice adult despre orice probleme, numai aici e posibil.deasemeni,ei vor invata de la noi sa devina adulti,iar noi adultii vom invata sa redevenim copii,rezolvand problemele lor cu sfaturi,si dandu-le ajutor, sau criticandu-i constructiv si reparatoriu, bunaoara.parerea mea.
Va multumesc pentru sustinere. Copiii care o dau cu discriminarea: nu va fi nicio discriminare, ci doar o sectiune cu acces limitat de la Categorii; nu va fi o limita de varsta acolo, ci limita de prostie. Ideea in sine ar fi sa pot intra sa raspund serios la intrebari serioase nu sa selectez vizual printre toate aberatiile. Mai astept raspunsuri. Poate ne baga in seama vreun administrator sa ne zica cum treaba asta nu se poate, dar asa, ca idee, avem un vis comun . Sa speram...
O sa ma gandesc si la criterii de selectie cat mai transparente si clare. Dar partea tehnica mi se pare greu de realizat, va spun sincer. Mai ales la ce interes se aloca plangerilor utilizatorilor...
Si pe ce criterii o sa se aleaga? Daca se va face subiectiv si cu indulgenta?
Daca respectivii vor copia texte sau vor ruga pe cineva mai matur sa raspunda in locul lor pentru a fi crezuti?
Daca dupa aia o sa fie tot felul de plangeri "vai dar eu nu am intrebat niciodata aia si aia nu e corect lasati-ma sa intru" si tot felul de milogi. Nu mi se pare stralucita.
De acord chiar daca nu sunt sigur daca as intra la aceea categorie da la cat de prosti si nepasatori sunt admini viseaza...Insa iti poti creea tu un forum gratis.Si se pot pune intrebari si raspunde pe ce subiecte vrei tu.
P.S Si pe mine ma enerveaza faza cu punctele
@Jelli - drepturile obtinute ar trebui sa poata fi revocate in caz de abateri. O simpla privire asupra raspunsurilor si intrebarilor acelui utilizator poate sa confere o idee despre el. Nu stiu ce te sperie asa. Site-ul nu s-ar schimba cu nimic, doar ca va mai fi o categorie in plus limitata. Atat.
Hai, nu pe bune! Adminilor li se falfaie de felul in care merge site-ul, nu-s in stare sa repare naibii functia de votare, ne ucid cu mesajul ala idiot cu problemele tehnice si tu vrei categorii de nisa! Ma faci sa rad.
Tu crezi ca din categorii din astea iese banu'? Nu, omule! Din publicitatea care nu are niciodata probleme tehnice si din intrebarile micilor analfabeti cu probleme tehnice la scufitza.
Si, in alta ordine de idei, ce te face sa crezi ca n-o sa dai, la categoria mentionata, de intrebari retarde care, la coada, vor avea etern cretinul "scuzati categoria"?
Stii? Vorba bancului: vise, fiule, vise!
@ardnaxur1961 - in intrebare am specificat ca propunerea mea va ramane foarte probabil o idee utopica . Stiu ca sunt vise, dar unii oameni mai cred si in vise .
Mi se pare o idee mai mult decat exceptionala adevarul este ca uneori devin deja enervanti copiii astia cu intrebari de genu "cine vrea funda" sau care isi cauta parteneri de sex la 13 ani( in loc sa ia o carte si sa citeasca sau sa se joace cu papusile).
Vai ce intrebare interesanta.Este foarte educativa si de folos pentru toti! Chiar te pune pe ganduri.
Ce prostie, eu propun sa facem si categoria "Oameni mici", daca te consideri prea superior pentru site-ul asta te invit sa nu-l mai vizitezi.
Problema se poate rezolva foarte simplu, dacă nu-ți place întrebarea sări peste ea, precum canalele Tv.
Să nu uitam ce înseamnă TPU: Toți Pentru Unu, asta înseamnă să ne acceptam cu bune și cu rele. Poate că fiecare utilizator ar dori ca site-ul să funcționeze după ideea lui, deja sună anarhic. Soluția, fă-ți site.
@Ema: Ce-ai patit? Iti aperi "categoria"? Chiar zau! Cum indrazneste asta sa posteze la categoria ta? Ce obraznicie, dom'le!
NachtİmОҝtobεr,1Q,Deea,Fumaretul,Alexmenaru,Walles.
Felicitari! Cred ca toti avem aceleasi drepturi sa ne exprimam opinia.De ce crezi ca numai tu ai dreptate sau ca esti cel mai in masura sa spui ce este bine si ce este rau?
@alexsmenaru - nu ma consider superior, probabil nu ai inteles ideea. Dar, ca idee, prea superior e o greseala de exprimare, precum este si mai superior.
@wales - TPU devine ca un televizor cu 1-2 canale bune intre 30-40 de canale cu dejectii... Nu mai ai ce sari.
Ionut299273 întreabă: