| mihaibrasov a întrebat:

Propun o noua categorie pe TPU: "Oameni mari". Si aici sa nu intre toti copiii oligofreni si semiretardati care sa ceara teme sau sa umple site-ul cu semne de punctuatie tampite. Accesul sa se faca restrictiv, alegandu-se initial sa zicem 10 utilizatori in aceasta categorie (10 experti TPU). Iar apoi cine vrea sa intre in aceasta categorie (sa poata pune intrebari sau sa raspunda la intrebari) sa aiba aprobarea a minim 3 utilizatori deja existenti din aceasta categorie. Asta ar fi visul meu referitor la TPU, pentru ca in ultima vreme, desi suntem in vacanta scolara si teme nu mai sunt, intrebarile devin tot mai aberante. Singura sectiune unde mai gaseam cate ceva interesant era "Stiinta si filosofie", dar si aici s-au infiltrat tot felul de oameni cu intrebari de tip nonsens.

Ca idee, aprobarea s-ar face pe baza unor discutii in timp real, in care, dupa 10-20 de minute vedem daca avem de-a face cu un copil (ce intreaba de sex neprotejat la 14 ani, metin, statusuri de messenger, drame in dragoste la 12 ani, melodii noi, cum se fac bratari impletite de prietenie sau alte lucruri pe care le poate afla orice idiot in 20 de secunde dupa ce intra pe google.ro ) sau un om serios.

Totusi, pentru ca acest site, dupa cum observ eu, a fost programat de un stangaci (moderarea intrebarilor se face foarte greoi, grafica ar putea fi imbunatatita, baza de date crapa repede la prea multi utilizatori, dar, culmea, exista niste scripturi care nu permit sa pun eu prea multe puncte de suspensie in intrebare sau raspuns), o astfel de modificare pe baza de date cred ca este foarte grea, iar propunerea mea va ramane doar o idee utopica.

Totusi, pentru cei care s-au saturat (viitorii oameni din categoria "Oameni mari") de toate ineptiile pe care le citesc aici, va intreb:

Sunteti de acord cu propunerea mea? Cum vi se pare ideea?

99 răspunsuri:
| mihaibrasov explică:

@Ema - esti (sunteti) in minoritate. Macar a mea e o intrebare, nu o fraza fara nicio posibilitate de a da un raspuns, cum ai facut tu.

| 1Q a răspuns:

NU inteleg ce nu-ti convine, daca nu iti place intrebariile care le au ceilalti nu te obliga nimeni sa le citesti sau sa raspunzi la ele,u vrei ca site asta sa fie numai de oameni mari, care sa puna intrebari din astronomie, botanica,matematica,stiinta la care o sa fie date raspunsuri copiate de pe wikipedia,deci practic tot una o sa fie, ba chiar mai rau ca nu o sa fie asa multi utilizatori, in viata reala daca nu iti place de un om te duci si il omori?
daca vrei sa va creeze o categorie special pentru voi,, intelectuali,, sau fa-ti u un site de batrani sau oamenii mari cum ii numesti u si condul cum vrei
ca asta-i problema omeniri, batranii considera tinerii prea prosti casa vb cu ei, iar tinerii considera batranii prea plictisitori, si asta se datoreaza si discriminatorilor asa cam genu tau.

| wales a răspuns:

Dragă mihaibrasov,

Ce pot să-ți spun...folosește cele doua canale care crezi tu că te reprezintă, dar nu uita numele site-ului:
Toți Pentru Unu.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

@1Q: Exact postari ca ale tale trebuie evitate: adica agramate si lipsite de orice logica. QED! (Google it!)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si nu numai. Eu propun sa se faca si o rubrica despre religie. Sa nu mai vedem la stiinta si filozofie intrebari de genul "stiti ca daca va curatati sufletul o sa traiti mai fericiti?"
La puzderia de intrebari pe teme mai mult sau mai putin religioase, este clar ca trebuie sa fie si o rubrica despre religie.

| AlxMro a răspuns:

De ce sa restrictionezi accesul copiilor? Nu poti pur si simplu sa nu bagi in seama intrebarile lor (in privinta intrebarilor sunt de acord cu tine, "Cine ghiceste cati ani am primeste funditzzza").Am doar 16 ani sper sa nu fiu "dat afara" din categoria Stiinta si Filozofie.

| whatevernvm a răspuns:

Mihaibrasov, promovezi analfabetismul si mai vorbesti de copiii sub 14 ani?

"Va multumesc pentru sustinere. Copii care o dau cu discriminarea"

Daca scrii "copii" care o dai cu discriminarea ma mir ca nu ai scris copi.

Si eu am tot 13 ani si nu numai din acest motiv nu sunt de acord cu super -decizia tahappy

| VacutzaRoscata a răspuns:

Sunt de acord

| Filip23 a răspuns:

Mai bine ar merge o categorie " Bun simt". Pt ca sunt si destui retardati copti. Inteleg ca supervizezi oarecum si sectiunea "Stiinta si filozofie"; am citit o multime de postari cu cuvinte murdare, o multime de jigniri grosolane si supervizorii erau parca in vacanta.

| mihaibrasov explică:

Macar mi-am facut o parere mai generala dupa atatea raspunsuri. Multora le e teama ca vor fi banati in vreun oarecare fel, dovada ca nu au inteles ce am propus eu.
Stati linistiti dragilor (si cei pro, si cei contra), sunt 99% sigur ca treaba asta ramane la stadiul de idee si atat. Cum a raspuns cineva, reclamele sunt singurele care merg minunat pe acest site si nu dau erori. Interese financiare si atat. Asta e tot site-ul asta. Eu unul voi mai raspunde la intrebari atat timp cat mai am ce filtra.
Dar sper ca cei care platesc aceste reclame sa se uite si ce utilizatori acceseaza site-ul si ce varste au in medie. Pentru ca in curand se vor mai destepta si astia cu reclamele lor si nu vor mai accepta orice. In clipa aia TPU se va duce de rapa, in viziunea mea.
Repet, stati linistiti, 99% sunt sansele sa nu se intample absolut nimic, inca 0.99% sa primesc totusi un raspuns de la un administrator care sa imi zica "nu putem, nu vrem, etc.", si 0.01% sa se implementeze propunerea asta utopica.
Acum trebuie sa selectez un raspuns castigator. Eh, nu-i graba.

| EmaS a răspuns:

Filip
Asta ma deranjeaza si pe mine.Nu se leaga nimeni de postarile lipsite de bun simt,pline de de cuvinte jignitoare,in schimb se leaga de intrebarile mele care te indeamna sa meditezi,sa fii Om, sa ai un comportament exemplar in societate, sa fii mai bun.

| EmaS a răspuns:

Mihaibrasov
Nu multimea aduce biruinta!
Si daca ai citit atent,cei care au fost de acord cu propunerea ta,nu se legau nicidecum de intrebarile mele, sau cele cu tenta crestina. P.S:Simpatizezi cu Gregorian Bivolaru? Atunci, asta explica reactia ta fata de intrebarile mele.

| mihaibrasov explică:

@NachtİmОҝtobεr - recunosc. Am uitat un 'i'. Asta inseamna ca promovez analfabetismul? Serios? Uite, iau un raspuns de-al tau de la o intrebare din 28 iulie 2011:

"Nu rezolva absolut nimic daca e draguta. Majoritatea baietilor(subliniez majoritatea, nu inseamna toti) sunt maniaci obsedati de sex care daca nu le dai satisfactie te injura pana plangi. Deasta nu se merita sa iti pierzi timpul, mai ales daca vrea sa il reufze. Daca sentiemntul e reciproc ii vorbeste frumos, insa nu cred din moment ce il respinge. postat la 28 Iulie 2011 22:07"

Erori:
1. "Majoritatea baietilor sunt maniaci." -> Subiectul e majoritatea(la singular) dar verbul e la plural. Bun asa.

2. "maniaci obsedati de sex care daca nu le dai satisfactie" -> care daca nu le dai satisfactie? chiar asa e corect? te las pe tine sa te corectezi aici.

3. "Deasta nu se merita" -> Deasta nu se scrie intr-un cuvant.
4. "Deasta nu se merita" -> Ai multe greseli pe centimetru patrat. Verbul a merita nu e reflexiv.

Spune-mi, tu ce promovezi? Nu am spus niciodata ca sunt perfect, probabil ai inteles si tu gresit propunerea mea. Pe mine ma deranjeaza continutul cretin al intrebarilor mai mult, ci nu greselile gramaticale.

@1Q - Te-o fi felicitat Ema, eu iti corectez doar primele doua randuri, ca nu am chef de mai mult:

"NU inteleg ce nu-ti convine, daca nu iti place intrebariile care le au ceilalti nu te obliga nimeni sa le citesti sau sa raspunzi la ele"
1-2. nu iti place intrebariile -> corect ar fi nu iti plac intrebarile. Nu inteleg de unde vin doi de i. De fapt inteleg, am uitat eu un i si l-ai luat tu. E bine asa.
3. intrebariile care le au ceilalti -> pe care le au ceilalti

| blondissima a răspuns:

Blondissima (cea care te-a enervat in dimineata aceasta cu intrebari blondissime ) iti raspunde citand un intelept :

"Intrebarea este 'complet cretina' pentru oamenii ignoranti care atunci cand aud ceva care iese din perimetrul lor de cunoastere reactioneaza pe principiul : "ori ca noi, ori impotriva noastra"."

P.S. Daca ghicesti inteleptul iti dau un pupic, exact ca Bugs Bunny lui Elmer. :*
P.P.S. Iti dau un indiciu. Se crede un super expert.

| EmaS a răspuns:

Mihaibrasov
Daca tot consideri ca eu gresesc incercand sa fac tinerii sa adopte un comportament moral, poate ai tu niste raspunsuri inteligente pentru ei:,, Http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-tuturor-am-12-ani -si-as-vrea-sa-imi-incep-viata-sexuala-cu-iubitul-meu-19 -ani-il-iubesc-foarte-mult-si-suntem/

http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-tpu-ma-numesc-dya na-si-am-12-ani-din-clasa-a-3-a-imi-place-de-un-baiat-ed y-care-mi-e-coleg-de-clasa-intr-o-seara-am/

http://www.tpu.ro/dragoste-si-sex/buna-am-11-ani-si-am-f acut-sex-are-ceva-daca-am-facut-fara-prezervativ-si-a-ej aculat-in-mine-e-vreo-sansa-sa-raman/,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cine esti tu sa jignesti pe oricine? De ce nu dispari tu de pe sait,daca nu iti convine? Mai bine ai fi solicitat sa fie respectate categoriile,decit sa jignesti pe toata lumea. Mihai,opreste jignirile, altfel te voi opri eu prin forta psihica, daca stii ce inseamna.Numai bine.

| mihaibrasov explică:

@vancea - opreste-ma prin forta psihica. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@mihaibrasov - cum crezi tu, dar tot nu mi se pare stralucit si nici profitabil.
Dar chiar, ce sa se discute in acea categorie?

| LittleandLiars a răspuns:

Categoric DA!happy

| mihaibrasov explică:

@LittleandLiars - da, dar categoric e de fapt ca nu se va face nimic happy.

kittyalexandra
| kittyalexandra a răspuns:

Eu te sustin. Pentru genul acela de intrebari am intrat in prima faza pe site. E drept ca acum nici nu mai prea am timp pentru asta, dar... daca reusim sa facem, eu sunt pentru. Trimite-mi un mesaj si o sa-ti raspund cand intru sa vedem ce si cum se poate face. Adevarul e ca... la fel cum s-au facut categorii de adolescenti, muzica etc se poate face si o categorie de genu. Trebuie eventual sa ne gandim prin ce metoda se va face selectia pentru ca nu se cere nicaieri varsta si daca s-ar cere se poate minti si trece peste bariera asta.

| 1Q a răspuns:

Mi-o placut replica ta: ai uitat u un i si l-am luat eu rolling on the floor

da in fine netu reprezinta libertatea de exprimare in care nu conteaza gramatica, in viata reala e cu totul altfel.
Uite daca u vrei de fapt sa spui ca vrei sa se faca o categorie numai pentru voi intelectuali e fb, dar nu ii dai afara pe toti de pe acest site numai pentru ca nu iti sunt pe plac si pun intrebari stupide.

| CetateancaTurmentata a răspuns:

Cred că e o idee foarte bună. Şi eu m-am săturat până peste cap de copiii de 12 ani care întreabă unde îşi pot găsi un partener de,, dragoste dezinteresată, cu sentimente, inspirată din filmele cu americănaşi plictisiţi de viaţă" sau alte prostioare. Chiar, nu vă miraţi că copilaşii aştia de 12-14 ani, în loc să discute cu părinţii despre dragoste si nemurirea sufletului, şi cu fraţii/prietenii despre jocuri, melodii, videoclipuri, pun toate întrebările astea aici, pe TPU?
În fine, te susţin!

| Tigrilă a răspuns:

@1Q Amice se vede ca iti folosesti creierul doar ca sa iti amintesti sa respiri din 2 in 2 secunde,Mihai nu a spus ca vrea sa excluda pe cineva de pe site,cum reiese in ce ai spus tu. " dar nu ii dai afara pe toti de pe acest site numai pentru ca nu iti sunt pe plac si pun intrebari stupide" cum ai dedus tu asta? El a spus ca vrea sa se faca o categorie unde useri care inca cred ca WWE-ul e o treaba reala si ca Mos Craciun exista, sa nu poata accesa categoria la fel cum creierul tau te impiedica sa vizitezi "Educatie si Cultura Generala" din pacate pentru tine

ps: daca tot rahatul ala de categorie numit"Comics" a fost facut la cerere copiilor, atunci nu vad de ce nu ideea lui Mihai nu ar fi buna!

| 1Q a răspuns:

Daca vrei o categorie numita oameni mari fa o cerere la doamna STela arata-i ca ai sutinatori de partea ta, si zii sa va faca voua intelectualilor care va plesneste capu de ce destepti sunteti, si casa tii pe ceilalti departe de taramult vostru poti sai propui sa nu dee voie intrebariilor care nu sunt legate de stiinta voastra, deoarece toate intrebariile trec mai intai pe la admini inainte de a fi postate, nu e nevoie sa impui nici o limita de varsta, poti sa nu dai voie intrebarilor care ti se par absurde

| mihaibrasov explică:

@1Q - tu stii sa folosesti punctul ca semn de punctuatie? Se pare ca nu. Am incercat sa inteleg ce tot zici tu acolo si, in loc sa te retragi, te afunzi in penibilitate din ce in ce mai mult. Esti modelul utilizatorului care nu ar avea ce cauta in categoria utopica "Oameni mari".

| An0N1M a răspuns:

Eu sunt de acord, chiar daca am 15 ani.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Eu propun o nouă categorie: "Oameni visători".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hai sa fim seriosi.
Nu sunt "om mare" (aproape 15 ani) dar si daca as fi ti-as raspunde cu acelasi raspuns,e inutil.
Am mai vazut oameni care s-au saturat,petitii nu stiu ce,si n-au rezolvat nimic si sti de ce? pentru ca nimanui nu-i pasa de asta! la admini ma refer.
Gandeste-te ca daca lor le pasa nu mai lasau atatea erori nefixate,nu vindeau site-ul pentru tot felul` de reclame idioate,
In concluzie noi doi in cauza vorbim aproasta, in fine tu poti sa-ti sustii aceasta idee dar iti spun nu vei face nimic cu ea pentru ca nici-un admin nu te va lua in serios
Whatever iti urez muult noroc cu treaba asta pentru ca vei avea nevoie
Hai, numa` binewinking

| Sentinel a răspuns:

Ar fi fain. Eu am trimis o propunere celor de la TPU pentru crearea unei sectiuni numite Spiritualitate.