Mai cumpar inca un bilet sau le vand pe cele doua bilete pe care le am si imi iau din banii aceia trei bilete la un concert a lui Smiley sau alt artist pe care le impart cu prietenii mei.
Il dau celui care se dovedeste ca stie mai multe despre activitatea artistica a lui Smiley- gen...prima melodie, ultimul album, versul preferat dintr-o melodie, etc!
Le dau lor biletele mele.Asa nu se vor supara si data viitoare o sa ma tina si ei minte si o sa imi pastreze ei mie un bilet.
Vad cine știe toate melodiile lui smiley si daca se supăra celălalt prea tare zic ca l-am promis altcuiva
Inchid ochii si ii pun sa se roteasca in jurul meu.intind mana iar cine e in dreptul meu va primi biletul
Pentru a nu se supara nimeni nu le-as spune de biletul in plus si as lua pe altcineva, dar ca sa raspund la intrebare, le-as pune trei piese de la smiley si ei sa cante partea de la care se opreste piesa, cine le nimereste pe toate 3 primeste biletul
Il chem pe Bartos si il pun sa spuna cateva glume. Care rezista si nu rade merge la concert .
As alege sa i-l ofer celei mai speciale persoane : MAMA. Si tot odata acesta este un test pentru ca ei sa imi demonstreze ca imi sunt prieteni, adevarati! Si ca nu`s doar pe interes
Orice experiment as face, ei s-ar certa intre ei, ba si cu mine ca nu sunt o prietena buna. Daca le-as da cate un bilet la fiecare si nu as merge eu in locul unuia as dovedi ca sunt o prietena si mai buna si cei doi ar merge impreuna la film
Fara test! Ma gandesc eu cine si ce a facut mai multe pentru mine si de cate ori ma ranit.