Le-aş da biletul meu. Însă, ca să aleg dintre cei 2, le pun multe întrebări despre Smiley, şi cel care ştie cele mai multe din întrebările puse, primeşte biletu' meu. Celălalt, vine cu mine la o Pizza, ca să îi treacă supărarea. Aşa toţi sunt fericiţi :*.
Pai... Eu as sparge un geam undeva, si cine nu ma lasa la acest greu, dovedindu-mi ca imi este preten bun, care nu ma lasa la greu, pe el las lua
Dai biletul in plus unui alt prieten si asa nimeni nu se va supara.
Sau nu le spui despre biletul in plus.
O sa ma gandesc si o sa va las un raspuns inteligent in caz ca isi face aparitia.
Cel mai corect, ii pun sa-mi cante o piesa a solistului si care se apropie cel mai bine de vocea si interpretarea lui Smiley, acela va primi biletul.
Le iau fiecaruia telefonul sau MP3 playerul
si le verific play-listul. Cine are cele mai multe melodii de-ale lui Smiley vine cu mine la concert. Daca amandoi au numar egal de melodii il chem pe Varu' sa ne rezolve.
O sa fac un test "Cine ma cunoaste mai bine", iar cel cu cele mai multe raspunsuri corecte, castiga; 3
Ok, fiti atenti nu zic de doua ori, raspundeti repede, cat de repede inainte sa termin intrebare si vedem cine vine.
Cine spune primul nu... unu din ei zice primul nu, eu continui :, nu vine cu mine la concert.
Nu-l dau la nimeni
Le arunc pe amandoua
Daca ei nu sunt fericiti macar sa nu fiu nici eu fericit
Nu il dau nimanui ca sa nu-i fac favoritisme.....asa,niciunul dintre prieteni nu se va supara
Ii pun sa faca testul Smiley de pe clopotel.Cine obtine un punctaj mai mare ia biletul.
I-as pune la incercare cateva lucruri despre smiley.dar mai bine la nimeni sa nu se supere sau le dau lor 2-oua
Care alearga mai repede fugind in lenjerie intima pe langa ogramada de magazine fast food cand este foarte frig afara!
Nu i-as rani! mai bine le dau biletul meu lor si prefer sa ascult de acasa pentru ei