Am eu 1 animalut uite codul 6Z9K8HFH aici iti pica o broscuta.Acum te rog ori funda ori un like.
Salll, cine vrea un cod secret webkinz sa se luca la billa, carefour etc. cu un pix, si sa isi scrie coduri secrete pe mana de la orice animal.BYE!
Imi poti da si mie unul de ponei roz, te rog, as fi cea mai fericita din lume daca da.De 2 ani caut coduri pe net si nu gasesc si nu-mi permit unul, la banii mei...
Buna...eu imi doresc de mult un webkinz dar parintii mei nu isi permit sa imi ia am un cont de proba dar de multi iti seama cum e cand poti sa iti iei numai 1 camera si in rest doar sa joci doar jocurile de acolo.de aceea te rog pe tine sa imi dai si mie un cod de webkinz nefolosit pentru ca asa as avea o mie de wenkinzi ca stau aproape de kaufland si acolo mergem la cumparaturi si asa puteam sa le rup etichetele dar nu am facut-o fiindca nu este frumos.astept raspunsul tau si sper sa fie unul cat mai bun si multumesac ca ai citit acest mesaj
Te rog frumos imi doresc si eu un webkinz cu cod dar nu am posibilitate te rog daca esti bun/buna sa-mi dai si mie codul
Nu vad de ce nu va faceti fara cod? desigur veti avea limite la muste activitati, obiecte, haine si camere
FlaviElena întreabă:
miranda667 întreabă:
Julyly2089 întreabă: