| MangoGirl a întrebat:

am un cont webkinz de mult timp dar nu ma descurc cu ceva.La atelierul KinzStyle sunt aceleasi hainut mereu, dar eu vad la alte animalute haine speciale.De unde pot face rost si ce hainute pot pune in masina de croitorie pentru a obtine hainute frumoase, nu din petice?

125 răspunsuri:
| SERENUCKA a răspuns:

Probabil ca acele animalute au haine adevarate s-au sunt membri lux

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aia care au haine frumoase au abonament de lux!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, MangaGirl! eu ma numesc Alexia, pot sa iti fac 200 de haine superbe, crede-ma le-am numarat.de exemplu pot sa iti fac rochia de bal cu masca si pantofiori sau pot sa iti fac o rochie care in functie de anotimp isi schimba lucul, toamna e din frunze vara este din floarea soarelui, ptrimavara din petale de flori, iar iarna din gheanta si zapada. pot sa iti bag 5 animalute webkinz pe cont si sa iti fac 49 de mancaruri deliceoase care ii vor marii sanatatea, fericirea, foamea d la 0 la100.doar trimite-mi pe adresa de mess alexia. ivascu2001@yahoo.com parola si numele de utilizator+iti voi face 19000 de chinsches.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E buna conbinatia pe care a zi-so miruna 99
au iesit pantofi din sticla am incerca-to acum

| PaulaCyrus a răspuns:

Le vezi la alte animalute pentru ca ele au Abonament Lux si le pot cumpara de la Estore. Fara Abonament Lux poti doar sa le castigi la clubul prietenilor camera Traiding Room. Dai la schimb ceva pentru o hainuta Lux sau foarte Rara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna hainutele din Webkinz care le vezi pe alte animalute sunt MEMBRI LUX daca te duci la magazin de adevaratelea iti poti lua un Webkinz LUX si poti sa ai ahine care nu le poti lua de la magazin.Acceseazami emailul carladrimbe@yahoo.com si poti vorbi mai milte cu mine despre Webkinz.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Trebuie sa cauti pe webkinzinsider.com retete pentru haine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De exemplu pune papucii aia cu inimioare pe violet, palaria de printesa si ochelarii inimioara si va iesi niste pantofi transparenti sclipitori.altceva nu mai stiu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Haine speciale nu stiu nici eu de unde se gasesc dar in masina de croit poti pune urmatoerele haine :bluza student, pantalon de culoare neagra si coif de magician

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai tu poti pune pentru pantofi de cristal astea:pantofi de rubine, coif de printesa si ochelari in forma de inimioara.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu stiu nici eu nu prea ma descurc am un webkinz de 1 an si tot nu stiu cum sa ma fac membru de lux

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna... hainutele acelea pe care le vezi la alte animalute sunt cele de la abonamentul de lux, dar unele hainute le mai poti gasi la Arte.Si ca sa faci hainute frumoase, nu din petice stiu doar una : cumpara cele doua bluze, cea cu inima pe ea si cea cu stea si mai trebuie sa mai pui un pantalon dar nu sunt sigura care era cred ca e unul albastru.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prin magazine sunt haine reale webkinz, acestea au un cod si apar si in lumea virtuala

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uneori la kinzstyle sunt la articole speciale lucruri noi cum ar fi eu am gasit un costum roz cu fusta, cravata sacou toate roz! sper ca si tu sa gasesti ceva nou pe curandd

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E un secret si eu stiu da-mi ccontu o suma de bani si iti faac ce haine vrei

| WebkinzRomania_4948 a răspuns:

In fiecare zi dam CODURI Webkinz
pe site-ul oficial Webkinz Romania:
www.WebkinzRomania.ro
:)

| lawynutza a răspuns:

Pai te duci la atelierul KinzStyle si acolo cumperi niste haine si dupa aia cand iti arata categoriile scrie mai jos masina de croitorie si trebuie sa pui 3 hainute sa le tragi din inventar si le pui in alea trei cerculete iar cerculetee duc la un puton mai jos dai clik si gata daca vrei retete de haine iti dau pe privat funda?

| mimi1770 a răspuns:

Pentru unele trebuie abonament lux! Si la masina de dorinte orice haine ai pune tot cu petice ies.

| AliceLiddel a răspuns:

Ascultati.
Da nu va mai injurati atata!
Doamne Fereste!
Asta este un site in care oameni cauta raspunsuri pentru anumite intrebari,nu un site in care va faceti prosti, tampiti si in toate felurile, daca vreti sa va injurati da facetiva siteul vostru de injuraturi si va faceti cum vreti!
Cine zice ala este!

| lovelyme_9931 a răspuns:

Raspunsu anonim cea cu draga mango are dreptate deci nu mai injura ca idioata

| cυρcαкє a răspuns:

Buna!

Asta am cautat si eu foarte mult timp,dar intr-un final, am gasit:). Sunt niste combinatii de haine pentru masina de croitorie, nu din petice : http://www.webkinzinsider.com/wiki/Solved_Clothing_Recipes

Sper ca te-am ajutat:) Bye-bye!

| AllexandreNori a răspuns:

Intra aici:http://www.youtube.com/watch?v=8jGsrSFNJgc si da si pe alte videoclipuri de acolo
eu am facut asa si am castigat 2 concurcuri de frumusete. apro: daca vrei sa fim prietene pe webkinz uite numele de utilizator: vezealex :)

| ranxradamariA a răspuns:

Nici eu nu stiu ce sa fac dar lasa ca is bune si hainele di petice laughing imi dai numele de utilizator sa te adaug la lista mea de prieteni?

| deny141 a răspuns:

Buna mango girl! Cum a zis si raluca98 fiecare animal are stilul lui si felul de a se imbraca deci daca nu iti merge poti sa iti cumperi un alt animalut webkinz

| millena a răspuns:

Salut! Uite un link care te poate ajuta! http://www.google.ro/......tp?/search Bye!

| syssy12 a răspuns:

Draga MangoGirl intra pe limba Engleza si dupa aceea intra pe You tube si acolo scrii webkinz KinzStyle si iti arata niste combinati si le faci sa sa vezi ca iti ies kiss

| RobertaIulia a răspuns:

Intra pe webkinz Romania si dai la haine cauta si iti va arata combinatii fara petice