Iti pot da un site care iti arata cum sa faci hainute la masina de croitorie acesta este http//www.webkinzinsider.com/wiki/solved_clothing_recipes acesta este siteul intra pe el chiar acum
Mai, voi va injurati aici! Daca vreti un halat de baie pune in masina aia papuci roz, plover tricotat si pantaloni yoga.
Mango girl esti tare draguta ok asta eeste pentru toti adaugatima la prieteni numele este aleida23 si va pot da multe haine dati-mi parola si numele de utilizator o sa va fac cate pot jur pe rosu sa imi cada un bec in cap aca mint ca o sa va consum bani si pentru cei care imi dau contul lor sa mi-l scrie jos ceilalti no sa poata sal vada va iubessssccccccccc:*
Draga mango girl, trebuie sa iti cumperi coduri speciale pentru a avea acele hainute. trebuie sa cumperi codul, sa il introduci pe site-ul tau apoi vei avea una din acele haine. orice ai face la masina de croitorie iti vor iesi haine din petice... costa foarte mult un cod din acela! ana
Daca veti sa va fac multe haine, dati-mi numle de utilizator si parola si veti avea in jur de 20 de haine. sunt foarte frumoase! va dau si niste exemple de niste haine, ca sa va alegeti:costum spion de culoare rosie, halat pufos de culoare albastra, palarie detectiv, costum sirena, palarie sub forma de capsuna, masca de bal, pantofi cu toc stralucitori din sticla(Cenusareasa) si... cea mai frumosa...COSTUM STRALUCITOR DE VEDETA ROCK pentru fete care contine bluza, fusta, pantofi cu toc, palarie, colier cu un diamand sub forma de inima si doa bratari. numele mu e utilizator e LANA231. VA CONVINE? VA PROMIT DIN TOATA INIMA CA NU VOI FURA DE LA VOI CACI ORICUM SUNT PLINA DE BANI PE WEBKINZ! NICI NU STIU CE SA FAC CU ATATIA BANI! PAAAAAAAAAAA! Ana
Unele haine le iei de la Kinzstyle si le pui in masina de croitorie, ori te duci la clubul prietenilor si faci schimb cu alte aimalute. Poti sa te duci la www.ganzeStore.com(sau asa ceva) si sa cumperi haine speciale pe bani reali sau cumperi hainute din hipermarketuri(19-25 lei/buc.). Sper ca ti-a fost de folo.:) pentru fata care vrea sa-si faca gradina(28 iulie) intri in camera, dai pe harta(map), apoi pe cumpara(buy) si o saiti iei o camera de 1000kinzcash, verde. asta e tot.
Webkinz are Reduceri pana de Craciun! Nu Trebuie Ratat!
In Carrefour gasiti Acum:
-- Signature + Abonament Deluxe 3 Luni - 49,90ron
-- Lil'Kinz - 12,12ron
-- Mazin' Hamster - 29,90ron
-- Webkinz - 18ron --
+++ Concursuri cu Premii Saptamanale &
& Revista Webkinz Romania care iti ofera un 2 Coduri de Animalute pe luna:
http://www.WebkinzRomania.Blogspot.com
Fata cu raspuns anonim core a publicat anuntul pe 13 iunie am incercat variantele tale si la prima varianta m-i-a dat o pereche de pantofi de clestar
DaciaRomania întreabă: