| MangoGirl a întrebat:

am un cont webkinz de mult timp dar nu ma descurc cu ceva.La atelierul KinzStyle sunt aceleasi hainut mereu, dar eu vad la alte animalute haine speciale.De unde pot face rost si ce hainute pot pune in masina de croitorie pentru a obtine hainute frumoase, nu din petice?

125 răspunsuri:
| meniplast a răspuns:

Pai depinde ce jocuri joci daca primesti oferte te joci si castigi haine, pantofi, si altele te-ai prins?

| adynutza234 a răspuns:

Uite niste ''retete'' pentru niste haine noi pentru pantofii ca ai Cenusaresei ochelari fetita fistichie pantofi rubinii palarie printesa pentru un halat de baie ai nevoie de :papuci roz de casa pulover gros tricotat pantaloni de ioga

| G-Power_Dorina_1994 a răspuns:

Buna! Te pot ajuta eu uite da clik pe http://www.webkinzinsider.com/wiki/Solved_Clothing_Recipes si gasesti acolo.
Fundita!

| simo102 a răspuns:

Eu mereu primesc hainute din petice cred ca acele hainute sunt pentru cei care isi creeaza un cont gratuit.eu imi creez gratuit pentru ca nu gasesc webkinz.sunt urate hainutele din petice si nimeni nu o sa ti le cumpare nu sunt frumoase de loc si nu ai cum sa faci deoarece tu nu esti utiliztor fara cod

| simo102 a răspuns:

Trebuie sa cumperi hainute pe care le cumpara doar cei ce au cont gratuit