Pai depinde 1 femeie + un barbat = un copil
1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura
1 coca + 1 cola = 1 coca cola
1 intrebare + un raspuns = un test
Prima data eu nu stiu ce e ala 1. m-am documentat si am aflat ca 1+1=castraveti murati.Vezi logica.
1+1 a fost descoperit de Einstein in piramidele Faraonului(am piramide pira pira mide) unde a gasit o piramida si a numarat-o in fiecare vacanta petrecuta acolo. Dupa ce a murit Enstein Galileo Galilei a continuat cercetarile si a gasit ca molecula se divide, apoi Newton, cand i-a cazut ananasul in cap l-a numarat.Cand a terminat sa-l numere s-a rupt si l-a mancat.Asa ca oamenii au pus un mar.Anonimul(Eu) cand era mica a primit un calculator si a aflat ca 1+1=beta+sinul de 123, 23625471254 grade x o bucata de torace=
7!
0 De ce?
Pt ca sa luam un exemplu...
1 femeie + 1 barbat se casatoresc, dar pana la urma amandoi vor muri de nu mai ramane nici unul.
sau... cum a zis si @razvy, 1 cutie de lapte + ciocolata = o bautura, care se bea si nu mai ramane nimic.
1 coca + 1 cola = 1 coca cola, care iarasi se bea si nu mai ramane nimic.
1 intrebare + un raspuns = un test, p care il dai la profa, apoi ti-l corecteaza si ti-l da inapoi, u il arunci in foc sau la gunoi si tot nu mai ramane nimic.
In concluzie, la toate exemplele pe care o sa le iei o sa vezi ca 1+1=0
Sex+1=avocat sexy+1=avocat sexy gol+doza de energie la radical+3=avocatul se imbraca si se uita dupa cretaker+funda=avocat tocilar+sex(y)=avocat sexy la loc+Rockeritza=avocat-rocker+caine=bataie in fata blocului+rockerita=avocat emo+pisica=avocatul emo mananca pisica.Cam asta face, e cam greu...
1+1=11 deoarece primul unu a facut prostioare cu al doilea unu si au ramas intepeniti cu pasaricile intr-olalta, iar neavand doctor pentru ca erau singuri pe luna s-au facut 11 amandoi fiind legati de olalta
CrucifiedCountess întreabă:
roxyb97 întreabă: