Pai. nu in orice zi imi iese din dulap un,, cantaretz''. de obicei din dulap scot doar haine. deci evident ca as ramane,,:O``
Cred ca l-as invata un salut misto si i-as zice sa ma duca din Romania in S.U.A. Dupa aceea l-as intreba de ce a venit la mine, dupa asta l-as intreba daca vrea sa faca un meci de ping-pong cu mine si las ruga sa ma lase sa ma joc pe consola lui. Dupa aceea las ruga sa imi cumpere un mobil nou deoarece al meu s-a spart..
Pai. l-as lega de scaun si apoi l-as trage dupa mine pana la cle mai apropiat zgarie-noi. si apoi. nu va mai fi nicun jusin bieber. va fi justin placinta) )
la's intreba ~unde te crezi boule de apari asa la om in dulap?~ si l-as la's lega, iar dupa mi'as chema toate prietenele iar daca ar vrea sa scape i'as cere 10.000 de dolari pentru libertatea lui... Vise...
I-as trage un pumn in moaca aia de copil tembel si apoi i-as pune marilyn manson cu tot cu video
Ias trage o palma si las da afara in suturi daca il deve alex fratemeu sau bogdan il spanzura CEL PUTIN
As suna la 112 pentru a reclama ca un bandit tampit prost gay las netalentat a intrat in casa mea Pana ajunge politia, o sa il torturez si o sa-l pun sa asculte melodia Babyy )))
Eu unu las baga inapoi in dulap si as bata cuie la la sicriu in dulap supaia incep sa fac gauri de cam 3-4cm in el si as incepe cu sabii dupai ii dau foc
Ba,cu cat ma gandesc mai mult cu atat imi suna mai rau ce gandesc
"E un idiot si *********************************************************************************..."
De ce il urati asa mult? Nu inteleg,si eu l-am urat pe el,dar acum ma gandesc ca si el e un om-.-chiar daca il plac (aproape) toate fetele nu mi se pare asa de...(idiot)Daca ati fi in locul lui si var ura TOTI BAIETII DIN LUME (aproape) ce ati face? Mi se pare stupid sa urati un om de ciuda ca ii placut de fete sau nu stiu ce spuneti voi...(nu sunt gay)
Eu i-as cere un autograf si i-as spune sa, ao stea cu mine putinsi sa mai vina, dar nu prin dulap-.-
Ți-aș raporta cretina întrebare despre BIEBER!
M-am săturat oameni buni de circul ăsta! Bieber în sus, Bieber în jos! Pai ce e TPU? Un loc de batjocură, adresată lui?
Bine că vă luați de el, dar cu restul comercialilor ce facem?
Pe Miley Cytrus de ce nu o ironizați că se drogheaza?
Las lega de scaun i-as pune calus la gura ca sa nu ciripeasca si apoi ii infig castile in urechi i le lipesc cu super glue le conectez la sistemul audio si dau death metal pana ii tasneste sangele din urechi si din ochi apoi incinerez cadavrul si cenusa o arunc in veceu
Daca ar iesii din dulap? Păi sincer, nu mă prea omor gen: Huăăăă, Justin Bieber( sau biberon, cum îi spuneți voi) hai să-i dau cu spray de gândaci.
El este un star(mă rog) ca ceilalți. Eu l-aș întreba numărul lui Selena Gomez și Lady Gogu
Julyly2089 întreabă: