| bitsyboom111 a întrebat:

Daca justin bieber ar iesii din dulap chiar acum, ce ati face?

Răspuns Câştigător
| DangerKid a răspuns:

L-as lega de scaun si i-as pune rock pana moare

111 răspunsuri:
| xXAMAXx a răspuns:

As-i tipa ca ma speri usorrolling on the floor Mai Ales ca e uratrolling on the floor! Funda plzzz
!

| Jango a răspuns:

As lua cantaru din baie i-as da cu el in cap dupa care as suna politia si i-as anunta ca cineva a patruns la mine in casa asa as pune capat succesului sau asrfel as fii foarte satisfacut big grin

| Danette8248 a răspuns:

I-as da un pumn in gura sa ii sara fitele alea de cocalarbig grin Cine e cu mine?

| lorena283 a răspuns:

Il pun inapoi in dulap, leg dulapu cu 5 lacate si dupa il arunc de la etaju 8 laughing

| fmarius86mario a răspuns:

Iar spune justin ai ai gresit dulapulhee hee

| suprizaman a răspuns:

As inchide repede dulapul si l-as incuiawinking

| Forry a răspuns:

L-as invita afara din casa...In suturi!

| lupu123puma789 a răspuns:

I-as arunca oua in cap

| DjAnita a răspuns:

Pai pot spune ca i-as cere un autograf dar i-as pune piese gotice si rock pentru ca mie nu-mi place de el...si las intreba de de iese cu selena gomez

| evyeva97 a răspuns:

As tipa si as sari pe ellaughing. clarlaughing)

| dracush0rr a răspuns:

L.as injura si l.as coni in suturi x(laughing!

| mara_3293 a răspuns:

Ehh... nu am nimic cu baiatu` nu mi`e antipanic. dar in orice caz mi-as incuia dulapu` laughing

| cosmin09 a răspuns:

L-as baga inapoi ca nu imi placelaughing

| Nyco_4542 a răspuns:

La'as pune sa cante dupa aia las lua la sk dupa carelas pastra tongue poate e folositor in vreun felhee hee

| Cutecristinutza a răspuns:

Nu stiu ce are toata lumea cu baiatu asta jumate de natiune il adora si jumate vrea sa il omoare.Lasati-l naibii in paceNici eu nu-s fan si nici nu-mi place muzica lui dar nici nu vreau sa-l omor.Dar sincer cred ca l-as pune intr-o cutie si l-as duce la scoalaAr fi isterie totala

| AnNy_8709 a răspuns:

In primul rand nu are cum sa iasa din dulap.nu ar apuca sa iasa viu de acolo.pai ce sa caute la mine? sa faca acolo prezenta? daca nu e invitat.sa zboare.ca am auzit ca porcii zboara.dal dracul ca e un prost.rolling on the floor

| DestinyHopeCyrus_5848 a răspuns:

As da in el cu tot ce as apuca si lucruri extrem de dureroase

| razva a răspuns:

As spune: hey my friend, sa sugi o ceapalaughing!

| ioana_2847 a răspuns:

As zice wow si as lesina pentru ca el sa ma trezeasca

| denisa_9490 a răspuns:

Eu sincera sa fiu as vb cu el tot felul de chestii posibile si dupa las intreba ce vrea sa manance poate eu fi foame saracului si as mai vb cu el apoi sa fim impreuna apoi sa ne casatorim si incurand sa fiu doamna bieber si o sa facem o gramada de copii. Uite, ce am zis e o gluma.Stiti de ce majoritatea baietilor il urasc? Pentru ca el ese dragut, desptept si talentat si lor le este ciuda ca fetele il plac.dar daca e dragut ce vreti. oricum daca ar iesi din dulapul meu cu siguranta las\i lua cu incetul.Si sunt si genul lui de fata asi avea ft. multe sanse.Inainte eram asa indragostita de el incat il visam in fiecare nopate.

| denisa_2171 a răspuns:

Sincer...L-as injura dupa care i-as da una in dinti

| andy_3973 a răspuns:

Ias tunde coafura big grinbig grinbig grinbig grin