As lua cantaru din baie i-as da cu el in cap dupa care as suna politia si i-as anunta ca cineva a patruns la mine in casa asa as pune capat succesului sau asrfel as fii foarte satisfacut
Il pun inapoi in dulap, leg dulapu cu 5 lacate si dupa il arunc de la etaju 8
Pai pot spune ca i-as cere un autograf dar i-as pune piese gotice si rock pentru ca mie nu-mi place de el...si las intreba de de iese cu selena gomez
Ehh... nu am nimic cu baiatu` nu mi`e antipanic. dar in orice caz mi-as incuia dulapu`
La'as pune sa cante dupa aia las lua la sk dupa carelas pastra poate e folositor in vreun fel
Nu stiu ce are toata lumea cu baiatu asta jumate de natiune il adora si jumate vrea sa il omoare.Lasati-l naibii in paceNici eu nu-s fan si nici nu-mi place muzica lui dar nici nu vreau sa-l omor.Dar sincer cred ca l-as pune intr-o cutie si l-as duce la scoalaAr fi isterie totala
In primul rand nu are cum sa iasa din dulap.nu ar apuca sa iasa viu de acolo.pai ce sa caute la mine? sa faca acolo prezenta? daca nu e invitat.sa zboare.ca am auzit ca porcii zboara.dal dracul ca e un prost.
Eu sincera sa fiu as vb cu el tot felul de chestii posibile si dupa las intreba ce vrea sa manance poate eu fi foame saracului si as mai vb cu el apoi sa fim impreuna apoi sa ne casatorim si incurand sa fiu doamna bieber si o sa facem o gramada de copii. Uite, ce am zis e o gluma.Stiti de ce majoritatea baietilor il urasc? Pentru ca el ese dragut, desptept si talentat si lor le este ciuda ca fetele il plac.dar daca e dragut ce vreti. oricum daca ar iesi din dulapul meu cu siguranta las\i lua cu incetul.Si sunt si genul lui de fata asi avea ft. multe sanse.Inainte eram asa indragostita de el incat il visam in fiecare nopate.
Julyly2089 întreabă: