Ca...conducerea PRO-TV a facut ceva modificari si s a ajuns la inlocuirea lui Smiley din juriu,, vocea Romaniei,, cu Pavel Bartos
Ii spun ca zombii vor sa ii faca cadou un catelus pufos violet si ca vor ciocani la usa lui in orice clipa
Ii spu ca i-am luat cadou o tabletaaa cu net/aaa, dar de fapt ii dau un telefon vechi
Ii spun asa draga smiley cel mai bun prieten al tau si coleul tau pavel are o bronsita si nu poate sa mai prezinte cu tine romanii au talent asa ca te-a rugat sa iti cauti alt coleg
Ii zic ca il caut oriunde ar fi sa-l las fara de nuci fiindca mi-a lasat sora gravida.
Cu minute. O sa ai spun ca sunt de la cosmote si ca i-a exirat abonamentul
Ii spun sa coboare repede pana jos pentru ca-l astepta Fuego sa primeasca autograful sau.
Ii spun ca mi-a fost data o poza cu el cand era mai mic si este foarte compromitatoare si, de nu-mi da ce vreau, aceasta s-ar putea raspandi pe internet.
Ii zic bancul acesta:
-Smiley, s-a spanzurat mama ta in garaj!
Mergem in garaj. Nimic. Ii zic:
-Te-am pacalit, de fapt s-a spanzurat in dormitor!
Il sun cu privat, bag *31* in loc de #31#, si ii spun ca sunt intr-un loc cu sute de morti, iar cand o sa ma intrebe unde ma aflu o sa spun ca la cimitir :3
Pavel Bartos a fost rapit si pentru rascumparare atacatorul vrea sa negocieze cu Smiley
IncredibleJoker67 întreabă:
iuliaiuli18 întreabă:
DaciaRomania întreabă: