Am un cadou acasa pentru tine si daca ai si o masina ca sa-l iei e si mai bine, cadoul are 50 kg
Ii spu ca stiu sa cand foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune
Ii spun ca stiu sa cant foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune
I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei
Ii spun ca ca organizez la mine acasa un concert cu cei mai tari aristi, iar el e invitatul special!
Nu va fi greu sa il conving, mai ales ca mama are o voce minunata, e de ajuns sa ii zic, si Smiley va veni cu siguranta
Doar ii zic ca Justin Bieber imi este vecin. si vine el fara sa-l mai chem.
)
)
Ii spun lui Smiley ca la mine acasa este ca in Rai si ii ascund ca acolo va fi mama.
Il rog frumos sa vina sal cunoasca Mama mea pentru ca ii place foarte mult muzica lui si tot ce face la Vocea Romaniei.
Il rog sa vina la mine acasa, sa il cunoasca si mama, si daca ii place de mama nu are cum sa nu ii cante putin .
...ii spun ca locuiesc intr-un oras turistic aflat pe malul marii si la 20 de minute de o faimoasa partie de schi, in Grecia.
Banuiesc ca n-o sa-mi refuze o invitatie ultra all inclusive pentru cateva zile.
Cat despre cantat, mijloacele de persuasiune merg de la un simplu "te rog" pana la o imbaiere totala in uzo, asa ca prea greu nu vad sa fie!
Case solved!
Cu mama nu stiu cum o sa rezolv ca e emotiva rau...
Ii spun ca Bartos a ascuns telefonul sau la mine acasa si il chem sa il dau.
Pai ii spun ca mama vrea sa se faca artista si vrea sa debuteze in prima ei piesa in care canta cu Smiley!
Uhm.ii spun : heyy ce mai faci?^-^ imi pare foarte rau sa te deranjez dar vreau sa te intreb daca ai putea sa treci intr-una din zilele aste pe la mine. As vrea sa iti dau un cadou ^^
Ii spun ca are cei mai frumosi ochi din lume si ii spun ca Bartos i-a ascuns cel mai scump lucru la mine acasa
" Smiley, mami e Moş Crăciun şi vrea să-i spui o poezie.Deci când eşti pregătit?"
Îi spun că îi dau niște ceai, prăjiturele, și ne putem uita la un film împreună dacă vine.