Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| Adutzuuu a răspuns:

Il invit sa faca cunostinta cu familia mea.Sa ne cunoastem mai bine happy.

| besleaganicolaecosmin a răspuns:

Am un cadou acasa pentru tine si daca ai si o masina ca sa-l iei e si mai bine, cadoul are 50 kg

| zurick a răspuns:

Ii spun lui Smiley ca Bartos i-a furat nuiaua si a ascuns-o la mine.

| MultPreaInteleptulTractorist a răspuns:

Ii dau spaga.

| cupydo0n a răspuns:

Ii spu ca stiu sa cand foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune laughing

| cupydo0n a răspuns:

Ii spun ca stiu sa cant foarte bine si as vreau sa merg si eu la HaHaHa, daca ar putea veni pana la mine sa isi fac o parere. Muzica este singura lui slabiciune laughing

| 010101012 a răspuns:

I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei

| javiga a răspuns:

I-as spune ca mama ma este Laura Cosoi!

| darrio2007 a răspuns:

Ii spun ca mama vrea un autograf de la el.

| Frumusyca_Mary_1997 a răspuns:

Ii spun ca e ziua mamei si ar vrea sa-i cante

| Vlad9800 a răspuns:

Hmm...i-as zice ca il voi face om de zapada daca nu va veni la mine. laughing

| Fatamuntilor a răspuns:

Ii spun ca ca organizez la mine acasa un concert cu cei mai tari aristi, iar el e invitatul special!

caramela
| caramela a răspuns:

Nu va fi greu sa il conving, mai ales ca mama are o voce minunata, e de ajuns sa ii zic, si Smiley va veni cu sigurantalove strucklove struck

| florinuka a răspuns:

Doar ii zic ca Justin Bieber imi este vecin. si vine el fara sa-l mai chem. big grin laughing) rolling on the floor)

| dragodana a răspuns:

Ii spun lui Smiley ca la mine acasa este ca in Rai si ii ascund ca acolo va fi mama.

| Bobi1233 a răspuns:

Il rog frumos sa vina sal cunoasca Mama mea pentru ca ii place foarte mult muzica lui si tot ce face la Vocea Romaniei.

| doreal a răspuns:

Il rog sa vina la mine acasa, sa il cunoasca si mama, si daca ii place de mama nu are cum sa nu ii cante putin happy.

greece12
| greece12 a răspuns:

...ii spun ca locuiesc intr-un oras turistic aflat pe malul marii si la 20 de minute de o faimoasa partie de schi, in Grecia.
Banuiesc ca n-o sa-mi refuze o invitatie ultra all inclusive pentru cateva zile.
Cat despre cantat, mijloacele de persuasiune merg de la un simplu "te rog" pana la o imbaiere totala in uzo, asa ca prea greu nu vad sa fie!
Case solved!
Cu mama nu stiu cum o sa rezolv ca e emotiva rau...
happy

| Aberdeen a răspuns:

Nu-l conving...

| derliaelena a răspuns:

Ii spun ca Bartos a ascuns telefonul sau la mine acasa si il chem sa il dau.

| Thesinger1 a răspuns:

Pai ii spun ca mama vrea sa se faca artista si vrea sa debuteze in prima ei piesa in care canta cu Smiley!

| SabbyNightShadow a răspuns:

Uhm.ii spun : heyy puppy dog eyes ce mai faci?^-^ imi pare foarte rau sa te deranjez dar vreau sa te intreb daca ai putea sa treci intr-una din zilele aste pe la mine. As vrea sa iti dau un cadou ^^

| AndreyutsaaDragutsaa20 a răspuns:

Sa ii zic ca e bun la muzica

| Lavi2002 a răspuns:

Ii spun ca are cei mai frumosi ochi din lume si ii spun ca Bartos i-a ascuns cel mai scump lucru la mine acasa

| 112garcea a răspuns:

Maqncare olteneasca

| Darkela a răspuns:

" Smiley, mami e Moş Crăciun şi vrea să-i spui o poezie.Deci când eşti pregătit?"

| OnuOnulică a răspuns:

Dacă imi este prieten vine el.

| ILoveTacos a răspuns:

Îi spun că îi dau niște ceai, prăjiturele, și ne putem uita la un film împreună dacă vine.

| CristinaCtC a răspuns:

Jucand adevar si provocare :3

| RasturnicaSiTrixy a răspuns:

Pijama party fara mama acasa