Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| Marcu_Iuliana_1978 a răspuns:

Pai ii pregateste o ciorba si distracti cosmote si poate vine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La varsta ei, nu cred ca isi doreste sa il cunoasca.

| Boulean_Cosmin_1990 a răspuns:

Draga smiley mama vrea sa te cunoasaca nespus de mult si vreau sa vi la strada petrochimistilor bloc b5c scara D ap 1 cu drag fana ta numarul 1 succes in continuare cu melodiile

| Reyskate99 a răspuns:

Ii spun ca am bere rece.

| Miire a răspuns:

Smiley e foarte de treaba, nu cred ca o sa trebuiasca sa insist oh go on.

| mihaitzacristian a răspuns:

Buna Smiley deoarece suntem prieteni buni mama m-a rugat din tot sufletul sa vii la noi sa canti ceva. Prietenul tau Mihai.

| Sorinacio a răspuns:

L-as contacta pe Smiley spunandu-i ca mama mea este mare fan al lui si ca daca ar veni sa faca cunostiinta si sa-i cante ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pentru ea, atat cat si pentru mine.

| Cerby a răspuns:

Nu stiu ce sa i-au cadou mamei mele de Craciun.Ea si-ar fi dorit sa te vada in carne si oase.Mama este cea mai mare fana a ta.Ai putea sa-i indeplinesti surpriza asta pls?

| gaby001 a răspuns:

Il invit la mine acasa pentru. a face cunostinta cu mama mea, si cu familia in acelasi timp. Dupa care cu siguranta cred ca o sa cantehappy

| ViorelDj a răspuns:

Cu bani!

| Beautifullady189 a răspuns:

I-aș zice sincer că mama vrea sa-l cunoască și poate sa-i cânte ceva deoarece este o femeie draguță...Să nu se sperie happy
P.S. Sinceritatea le face pe toate.

| slowswag a răspuns:

Ii spun ca preselectiile de la Romanii au talent se tin in orasul meu laughing

| ana233 a răspuns:

Ii spun sa vina in casa sa vada daca am impodobit frumos bradul, iar daca vine, ii dau 1.000.000 euro si 10 kg cu aur.

| xBlueAngel a răspuns:

O sa ii spun ca mama mea si-ar dori foarte tare sa il cunoasca si i-ar face mare placere daca ar vrea sa vina la noi acasa sa ii cante ceva, si mai ales i-as spune ca mama i-a pregatit o prajitura special pentru el. happy

| GasaiYuno a răspuns:

Ii spun ca am cea mai mare viteza la internet din tot orasul.

| Pitique a răspuns:

Păi îl voi ruga frumos, pentru a aduce bucurie în familie. Dar dacă nu vrea, nu insist.

| Elenamiki a răspuns:

Pai ii spun ca mama a pictat si peretii pentru el. Si ca ar fi frumos sa ne cunoastem mai bine.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca ar vrea, este miner? rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vin-o sa-ti cunosti viitoarea soacra laughing)) (glumesc, glumesc laughing )

| eDyGaMe a răspuns:

Ii spun sa vina sa ma ajute cu niste lucruri

| anamariacornea123ana a răspuns:

Ii zic fix asa:Smiley stii ca te iubesc din tot sufletul si ca vreau sa fii sotul meu vrei sa o cunoosti pe mama si pe tata stii ca te iubesc

Răspuns utilizator avertizat
| Pitic a răspuns:

Ii spun despre ce e vorba nu vreau sa se sperie de mama laughing

| alexa3000 a răspuns:

Daca tot suntem prieteni v-a trebuii sa petreaca o zi cu noi si sa cantam pentru ca distractia e in mai multi happy

| gabii97 a răspuns:

Ii spun ca mama vrea sa-l cunoasca

| cateluuus a răspuns:

Ii spu ca Bartos e fratele meu.

| seraina a răspuns:

Il pacalesc ii spun ca e un concert

| MrsVamp a răspuns:

Ii spun ca daca nu vine la mine...o sa fie cutremur....sau ca i s.a spart casa si trebuie sa stea la mine

| noName31020 a răspuns:

I-as propune...Atata tot! happy

| Iliincaa a răspuns:

Il rog cat de frumos se poate, ii expilc ca ar vrea si familia mea sa il cunoasca, ca ne vom distra.