Draga smiley mama vrea sa te cunoasaca nespus de mult si vreau sa vi la strada petrochimistilor bloc b5c scara D ap 1 cu drag fana ta numarul 1 succes in continuare cu melodiile
Buna Smiley deoarece suntem prieteni buni mama m-a rugat din tot sufletul sa vii la noi sa canti ceva. Prietenul tau Mihai.
L-as contacta pe Smiley spunandu-i ca mama mea este mare fan al lui si ca daca ar veni sa faca cunostiinta si sa-i cante ar fi cel mai frumos cadou de Craciun pentru ea, atat cat si pentru mine.
Nu stiu ce sa i-au cadou mamei mele de Craciun.Ea si-ar fi dorit sa te vada in carne si oase.Mama este cea mai mare fana a ta.Ai putea sa-i indeplinesti surpriza asta pls?
Il invit la mine acasa pentru. a face cunostinta cu mama mea, si cu familia in acelasi timp. Dupa care cu siguranta cred ca o sa cante
I-aș zice sincer că mama vrea sa-l cunoască și poate sa-i cânte ceva deoarece este o femeie draguță...Să nu se sperie
P.S. Sinceritatea le face pe toate.
Ii spun sa vina in casa sa vada daca am impodobit frumos bradul, iar daca vine, ii dau 1.000.000 euro si 10 kg cu aur.
O sa ii spun ca mama mea si-ar dori foarte tare sa il cunoasca si i-ar face mare placere daca ar vrea sa vina la noi acasa sa ii cante ceva, si mai ales i-as spune ca mama i-a pregatit o prajitura special pentru el.
Păi îl voi ruga frumos, pentru a aduce bucurie în familie. Dar dacă nu vrea, nu insist.
Pai ii spun ca mama a pictat si peretii pentru el. Si ca ar fi frumos sa ne cunoastem mai bine.
Ii zic fix asa:Smiley stii ca te iubesc din tot sufletul si ca vreau sa fii sotul meu vrei sa o cunoosti pe mama si pe tata stii ca te iubesc
Daca tot suntem prieteni v-a trebuii sa petreaca o zi cu noi si sa cantam pentru ca distractia e in mai multi
Ii spun ca daca nu vine la mine...o sa fie cutremur....sau ca i s.a spart casa si trebuie sa stea la mine
Il rog cat de frumos se poate, ii expilc ca ar vrea si familia mea sa il cunoasca, ca ne vom distra.