Ii zic ca-i un concert la mine acasa si ca e un cantaret mai smecher ca el!
"Draga Smiley te invit acasa la mine sa iei cina cu familia mea si sa ne canti ceva, te rog mult sa vii, cu drag al tau fan"
Îi spun că vreau să-i colind mamei și toți amicii mei se cred prea mari să facă asta... Așa că de ce nu m-ar ajuta? *față de cățeluș*
II spun ca prieteni la nevoie se ajuta si daca imi este un foarte bun prieten imi va face un favor si eu la rndul meu voi face la fel
As spune ceva de genul:
-Smiley hai pe la mine acasa si canta ca face mama un cartabos de craciund de pica casa pe tine!
Ii spun ca mama mea e cea mai mare fana a lui, pana la urma il conving eu.
I-asi spune ca am voce, si sincer chiar asa vrea sa cant la HaHaHa production.Si cand vine acasa il rog sa ii face si o demonstratiei mamei mele, daca vrea. Daca nu vom fiii prieteni si fara sa- i cante lu' maicamea
Ii dau o prajitura magura la 1 leu sau un bilet la spectacolul lui Horia Breanciu de la Sala Palatului.
Îi spun că mergem in parc, dar după ma prefac ca mi-am uitat telefonul acasă şi mergem amândoi sa il luam iar acolo o sa fie mama care îl roagă sa îi cânte ceva
Ii spun ca mama ar dori sa il cunoasca datorita diferentei de varsta si nu neaparat pentru ca este un star. O sa il invit pur si simplu la o cina si un film cu floricele
Smiley vrei te rog sa faci cunostinta cu familia mea?
Deoarece mama ar fi incantata sa te cunoasca.
IIi spun ca mama e o mare fana si ar face otice sail vada si ii spun ca daca tot suntem prieteni sa ne cunoaștem familiile unul celuilalat. Apropo eu sunt o mare fana smiley! I
Hei tipule, parintilor mei le-ar face mare placere sa te cunoasca. Ce-ar fi sa vi la noi la cina?
Pai...din moment ce ne-am imprietenit, cu siguranta Smiley ar veni fara sa incerc sa il conving.In cel mai rau caz...ar veni din politete
Îi spun că se organizează o cameră pentru alte preselecții la Românii au talent, una în plus și că avem o concurentă ce are o idee inedită, să vină să vadă.
Acolo e mama și bineînțeles că orice ar face, el o să cânte, vrând-nevrând, de politețe pentru o doamnă trecută de 40 de ani, frumoasă și mereu amabilă, gata să te explodeze dacă o superi și...
Caz rezolvat.