Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| Andy19991503 a răspuns:

Il rog mult, mult, mult si stiu ca va accepta pentru ca are suflet bun

| Cristiana_1570 a răspuns:

Mancare gratiiiiiis.

| dyk3yy a răspuns:

Ii spun ca mama e fotomodel.

| Babus_Delia_1990 a răspuns:

Ii zic ca-i un concert la mine acasa si ca e un cantaret mai smecher ca el! happy

| Chamberlin a răspuns:

"Draga Smiley te invit acasa la mine sa iei cina cu familia mea si sa ne canti ceva, te rog mult sa vii, cu drag al tau fan"

| LizGreen a răspuns:

Îi spun că vreau să-i colind mamei și toți amicii mei se cred prea mari să facă asta... Așa că de ce nu m-ar ajuta? *față de cățeluș*

| printesa00 a răspuns:

Il sun sau ii dau mesaj sa vina.

| SCG8 a răspuns:

II spun ca prieteni la nevoie se ajuta si daca imi este un foarte bun prieten imi va face un favor si eu la rndul meu voi face la fel

| Calauz_Paul_1996 a răspuns:

Il suni si ii spui ca mama il place foarte mult simplu laughing)

| DragonLore a răspuns:

Ii zic ca suntem prieteni si ca la nevoie ne cunoastem

| Simonika1264 a răspuns:

Ii zic ca dau o megapetrecere si e invitatul special

| EU19 a răspuns:

Ii spun pur si simplu. Daca nu vrea o conving pe mama sa mearga la el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A venit si Bartos, vi si tu? happy

| HailSithis a răspuns:

As spune ceva de genul:

-Smiley hai pe la mine acasa si canta ca face mama un cartabos de craciund de pica casa pe tine!

| AndreeaAnisoara a răspuns:

Ii spun ca mama mea e cea mai mare fana a lui, pana la urma il conving eu.

| tadina125 a răspuns:

I-asi spune ca am voce, si sincer chiar asa vrea sa cant la HaHaHa production.Si cand vine acasa il rog sa ii face si o demonstratiei mamei mele, daca vrea. Daca nu vom fiii prieteni si fara sa- i cante lu' maicamea happy

| Zerathull a răspuns:

Ii dau o prajitura magura la 1 leu sau un bilet la spectacolul lui Horia Breanciu de la Sala Palatului.

| dienuk2001 a răspuns:

Îi spun că mergem in parc, dar după ma prefac ca mi-am uitat telefonul acasă şi mergem amândoi sa il luam iar acolo o sa fie mama care îl roagă sa îi cânte cevawinking

| AnaRadu a răspuns:

Ii spun ca mama ar dori sa il cunoasca datorita diferentei de varsta si nu neaparat pentru ca este un star. O sa il invit pur si simplu la o cina si un film cu floricele happy

| danydanut2002 a răspuns:

Usor! Il rog frumos!

| DaStorm a răspuns:

Ii spun ca am cartela cu net de la Cosmote laughing

| robitza123 a răspuns:

Smiley vrei te rog sa faci cunostinta cu familia mea?
Deoarece mama ar fi incantata sa te cunoasca.

| Diaiso a răspuns:

IIi spun ca mama e o mare fana si ar face otice sail vada si ii spun ca daca tot suntem prieteni sa ne cunoaștem familiile unul celuilalat. Apropo eu sunt o mare fana smiley! I

| JohnnyWylde a răspuns:

Hei tipule, parintilor mei le-ar face mare placere sa te cunoasca. Ce-ar fi sa vi la noi la cina?

| pwp a răspuns:

Il rapesc happy

| AbigailCiobotaru a răspuns:

Pai...din moment ce ne-am imprietenit, cu siguranta Smiley ar veni fara sa incerc sa il conving.In cel mai rau caz...ar veni din politete laughing

| jumbobadboy a răspuns:

Ii spun ca sunt fratele lui Bartos.

| NevverGhost a răspuns:

Il platesti

| onasis1961 a răspuns:

II spun ca mama mea este foarte tanara, incat eu nici nu m-am nascut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi spun că se organizează o cameră pentru alte preselecții la Românii au talent, una în plus și că avem o concurentă ce are o idee inedită, să vină să vadă.
Acolo e mama și bineînțeles că orice ar face, el o să cânte, vrând-nevrând, de politețe pentru o doamnă trecută de 40 de ani, frumoasă și mereu amabilă, gata să te explodeze dacă o superi și...
Caz rezolvat.