Il sun si-i spun ca nu-i drept ca numai Brencu sa satisfaca toate mamele, sa se apuce si el cat mai are timp.
I-as spune ca mama mea il iubeste si ca a facut si prajituri ca sa-l cheme si pe Bartos.
Ii spun ca mama e fanul lui numarul 1 si are numai postere cu el prin toata casa si nu se lasa pana nu ii canta ceva live.
Acasa este noua lui piesa si daca vine la mine in oras chiar va veni in orasul sau natal (nu dau nume).Si nu trebuie neaparat sa-l conving pun pariu ca faptele bune din spiritul craciunului o sa-l faca sa o bucure pe mama.Si sunt si benefici poate sa-si revada orasul copilariei.
Ai spun ca mama ia cumparat un cd cu muzica lui smiley si ca ar vrea sa-i ofere acel cadou lui
Ii spun ca Bartos s-a ascuns acasa la mine si daca tot a compus piesa"Acasa" si vine la mine sa il caute pe Bartos sa mai stea putin sa ne umple casa de bucurie si sa cante o piesa :*
Îi spun lui Smiley că Bartos i-a furat prețiosul lui ursuleț Teddy și la ascuns la mine in cameră in șifonier iar el va veni alergând la mine in cameră! :3
Ii spun ca mama mea, este un fan foarte mare al lui (in fiecare dimineata asculta o muzica de a lui Smiley ) si as vrea si eu sa il cunosc deoarece este cantaretul meu favorit
I-as spune sa faca cunostinta cu familia mea, si ii spun ca mama este o foarte mare fana de-a lui
Ii zic ca am vazut o tipa foarte misto si frumoasa! Si de fapt il duc la mine acasa.
Ii zic ca dau o petrecere acasa la mine si nu are cum sa lipseasca sau ii zic frumos sa vina la mine ca vrea familia mea sa il cunoasca sau ii zic ca au o surpriza acasa la mine si sunt singura