Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Pur si simplu i-as spune...

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Cu "Talent", daca intelegi.smug

| kidDiana a răspuns:

Ii spun ca mama mea e fana Smiley si insista sa il cunoasca big grin

| ???????36 a răspuns:

Mama ca mama, dar sa o vezi pe bunica cum bate toba...Nu poti rata astahee hee

| NosFeraThs a răspuns:

II spun ca am o bucatica de sora laughing)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Îi dau cu tigaia dry cooker în cap şi-l târăsc pâna ACASA.

| AlexanderAdrian a răspuns:

Il sun si-i spun ca nu-i drept ca numai Brencu sa satisfaca toate mamele, sa se apuce si el cat mai are timp.

| BeiiBiiiyoo a răspuns:

I-as spune ca mama mea il iubeste si ca a facut si prajituri laughing ca sa-l cheme si pe Bartos.

| gabrielsimpetru a răspuns:

Il pacalesc ca este o petrecere cu vedete.

| AtateaConditii a răspuns:

Ii spun ca mama e fanul lui numarul 1 si are numai postere cu el prin toata casa si nu se lasa pana nu ii canta ceva live.

| dodicuta a răspuns:

Nu vreau sa surzesc.

| cosmy2013 a răspuns:

Acasa este noua lui piesa si daca vine la mine in oras chiar va veni in orasul sau natal (nu dau nume).Si nu trebuie neaparat sa-l conving pun pariu ca faptele bune din spiritul craciunului o sa-l faca sa o bucure pe mama.Si sunt si benefici poate sa-si revada orasul copilariei.

| S1mplu a răspuns:

Ai spun ca mama ia cumparat un cd cu muzica lui smiley si ca ar vrea sa-i ofere acel cadou lui laughing

| SwechTyop a răspuns:

Îl sun si îi zic să vină!

| alidod a răspuns:

Îi zic: Dacă nu vii, Nu mai existi

| Ruxy5 a răspuns:

Ii spun ca Bartos s-a ascuns acasa la mine si daca tot a compus piesa"Acasa" si vine la mine sa il caute pe Bartos sa mai stea putin sa ne umple casa de bucurie si sa cante o piesa :*

| Blackyuu a răspuns:

Îi spun lui Smiley că Bartos i-a furat prețiosul lui ursuleț Teddy și la ascuns la mine in cameră in șifonier iar el va veni alergând la mine in cameră! :3

| LTAA a răspuns:

Ii redau melodiile lui Smiley de pe telefonul meu.

| MariusFlorentin1995 a răspuns:

Il amenint cu chuck norris happy

| lalaballet a răspuns:

Ii spun ca, daca nu vine o sa uit sa ma joc cateodata

| AleX858 a răspuns:

Ii spun ca mama mea, este un fan foarte mare al lui (in fiecare dimineata asculta o muzica de a lui Smiley laughing ) si as vrea si eu sa il cunosc deoarece este cantaretul meu favorit happy

| IsabelaIssa a răspuns:

Big Mama is waiting for you! laughing)

| LauraBirca07 a răspuns:

I-as spune sa faca cunostinta cu familia mea, si ii spun ca mama este o foarte mare fana de-a lui

| dragosbogdan001 a răspuns:

Ii spun sa vina in vizita.

| DenisIonut01 a răspuns:

Ai arat Euro.

| deny2002 a răspuns:

Ii zic ca am vazut o tipa foarte misto si frumoasa! Si de fapt il duc la mine acasa.

| dragostealove2013 a răspuns:

Ii zic ca dau o petrecere acasa la mine si nu are cum sa lipseasca sau ii zic frumos sa vina la mine ca vrea familia mea sa il cunoasca sau ii zic ca au o surpriza acasa la mine si sunt singura happy

| catalin2984 a răspuns:

Il conving sa vina acasa la mine sa vea o cafea calda si sa incalzeasca.

| Metals25 a răspuns:

Il mint ca e Cosoi la mine acasahappy

| lullaby23 a răspuns:

Ii spun ca pisica mea este pe moartelaughing