Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a aflat ca te-ai imprietenit cu Smiley, mama ta tot insista sa-l cunoasca si ea. Cum il convingi sa vina la tine acasa si sa ii cante?

285 răspunsuri:
| Burlacu_Cristian_1974 a răspuns:

Ii zic ca Pavel Bartos este cu cadoul lui la mine. Si il invit la casa mea sa dam Partyyy.

| Albu_Ciprian_1990 a răspuns:

Ii spun lui Smiley, ca mama mea e o mare fana si ca isi doreste din suflet sa faca cunostinta cu el, va fi un cadou bun pentru mama mea faptul ca-l va vedea pe smiley si o sa-i cante.

| thezbx a răspuns:

Nu il conving

| ta5232545 a răspuns:

II spun ca ii dau o cartela cu minute nelimitate si doua iphone-uri.

| Roxika97 a răspuns:

Hmm..Mama e curioasa...si ar vrea sa ne cunoastem toti mai bine :3

| NextGen a răspuns:

Ii spun ca gateste minunat laughing

| KompliKat a răspuns:

I-l rog frumos!

| emaemyema a răspuns:

Smiley,as vrea sa vii la mine acasa fiindca am o surpriza pentru tine. Te rog adu-l si pe Pavel Bartos, deoarece mama ar vrea sa va cunoasca pe amandoi.

| SteffyBelleSteffyMee a răspuns:

Bartos a ascuns codul secret al jurnalului lui Smiley tocmai la mama, si nu-l da decat daca ii canta ceva.

| denisaijd a răspuns:

Il invit acasa si daca nu vrea il rog frumos :3

| ElleElenaElle a răspuns:

Mama mea vrea sa te cunoasca.Vino la mine!

| Bolboceanu_Nicoleta_Cristina_1996 a răspuns:

Ai spun ca este ziua mea

| alexutzaTaa a răspuns:

I-as spune in fata ca mama ar vrea sal cunoasca el oricum e obisnut cu tot felul de fani si mai nebunatici si mai normali

| CorneliaC a răspuns:

Il rog din tot sufletul sa vina sa-mi cunoasca casa

| vianora a răspuns:

Il spun sa vina la cina, la mine acasa si il rog din suflet sa imi cante un cantec.

| ionutz1z a răspuns:

Smiley te-as ruga mult daca poti veni la mine acasa la cina. Mamei mele ii plac foarte mult melodiile tele de acea vreau sa te rog mult daca doresti sai canti o melodie, sigur se va bucura nespus demult. Multumesc

| MariaMarya a răspuns:

Ii spun lui Smiley ca este ziua mea sh il invit la petrecere.

| justme9 a răspuns:

Boss....vezi ca vrea mama să te cunoască
si apoi i-aş zice că o să cântăm karaoke, în felul ăsta nu trebuie să îl conving sa cânte.

| MadalinaElly a răspuns:

Sigur o sa vina el! daca nu il pun pe Bartos sa-i cante si danseze '' e sexy pavel bartos'' laughing)))))

| robitza123 a răspuns:

Smiley mama ar fi incantata sa ii canti o piesa te rog frumos fa-o pentru mine

| robitza123 a răspuns:

Te rog sa-le canti o piesa familiei mele

| Qweerrrtttyyy a răspuns:

Sa vina sa ne uitam la meci

| Sweetyy44 a răspuns:

Ii trimit un mesaj in care scriu motivul de ce vreau sa vina si la sfarsit pun un teeeeeeeeeeeeeeeee rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog fruuuuuuuuuuuuuuuuuumooooooooooooos foarte lung big grin

| LauncherS a răspuns:

Bai deci daca vii la mine si canti o melodie o sa-ti cant la chitara o colinda laughing Vin la tine la colindat happy

| Debu_Cosmin_1999 a răspuns:

Ii spun ca i-am gasit gagica faina. laughing))))))

| Irimia_Fabiana_1994 a răspuns:

Hey,smiley! am aici langa mine un fan infocat... mama mea! Se poate sa vii putin pe la noi sa faci cunostinta cu ea? este foarte draguta! astept raspunsul tau...

| ionuttemeri a răspuns:

Pai il invit la o cafea la mine acas sa ne cunoastem mai bine si uite asa o sal cunoasca si mama

| carminaburana43 a răspuns:

Il rog sa vina de craciun la un concert pentru toti copiii orfani din judet si bineinteles pe linga copii o sa asculte si mama, curtea blocului e destul de incapatoare pentru toti copiii orfani din judet iar Smiley o sa cinte de pe terasa apartamentului aflat la etajul patru de acolo va fi destul de vizibil si auzibil pentru toata lumea.

| C96 a răspuns:

Pai ii dau un pahar cu vin. xD

| Rusu_Alexandru_1991 a răspuns:

Salut,mamei mele ii plac melodiile tale si te invita ca sa-i canti la petrecerea de ziua ei!