Ii zic ca Pavel Bartos este cu cadoul lui la mine. Si il invit la casa mea sa dam Partyyy.
Ii spun lui Smiley, ca mama mea e o mare fana si ca isi doreste din suflet sa faca cunostinta cu el, va fi un cadou bun pentru mama mea faptul ca-l va vedea pe smiley si o sa-i cante.
Smiley,as vrea sa vii la mine acasa fiindca am o surpriza pentru tine. Te rog adu-l si pe Pavel Bartos, deoarece mama ar vrea sa va cunoasca pe amandoi.
Bartos a ascuns codul secret al jurnalului lui Smiley tocmai la mama, si nu-l da decat daca ii canta ceva.
I-as spune in fata ca mama ar vrea sal cunoasca el oricum e obisnut cu tot felul de fani si mai nebunatici si mai normali
Il spun sa vina la cina, la mine acasa si il rog din suflet sa imi cante un cantec.
Smiley te-as ruga mult daca poti veni la mine acasa la cina. Mamei mele ii plac foarte mult melodiile tele de acea vreau sa te rog mult daca doresti sai canti o melodie, sigur se va bucura nespus demult. Multumesc
Boss....vezi ca vrea mama să te cunoască
si apoi i-aş zice că o să cântăm karaoke, în felul ăsta nu trebuie să îl conving sa cânte.
Sigur o sa vina el! daca nu il pun pe Bartos sa-i cante si danseze '' e sexy pavel bartos'' )))))
Smiley mama ar fi incantata sa ii canti o piesa te rog frumos fa-o pentru mine
Ii trimit un mesaj in care scriu motivul de ce vreau sa vina si la sfarsit pun un teeeeeeeeeeeeeeeee rooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooog fruuuuuuuuuuuuuuuuuumooooooooooooos foarte lung
Bai deci daca vii la mine si canti o melodie o sa-ti cant la chitara o colinda Vin la tine la colindat
Hey,smiley! am aici langa mine un fan infocat... mama mea! Se poate sa vii putin pe la noi sa faci cunostinta cu ea? este foarte draguta! astept raspunsul tau...
Pai il invit la o cafea la mine acas sa ne cunoastem mai bine si uite asa o sal cunoasca si mama
Il rog sa vina de craciun la un concert pentru toti copiii orfani din judet si bineinteles pe linga copii o sa asculte si mama, curtea blocului e destul de incapatoare pentru toti copiii orfani din judet iar Smiley o sa cinte de pe terasa apartamentului aflat la etajul patru de acolo va fi destul de vizibil si auzibil pentru toata lumea.
Salut,mamei mele ii plac melodiile tale si te invita ca sa-i canti la petrecerea de ziua ei!