Mama mea e criminal în serie și a zis că următoarea eu țintă ești tu și a zis că dacă îi cânți la mine acasă te lasă în viață
)
Ii spun ca mama ar vrea sa-l cunoasca si chiar daca stiu ca nu ii place nu o sa dureze foarte mult si o sa faca foarte bine prieteniei noastre sa ne cunoastem familiile.
Si il rog... si il rog si fac ochi de catelus... si il rog si accepta.
Ii spun ca mama mea este un mare fan chiar daca este o persoana simpla si necunoscuta ca el. Este o persoana speciala pentru mine si chiar eu tin mult la ea....Si daca nu..Nu-l pot obliga sa vina.
Paai... ii zic ca, daca nu vine in maximum 12 ore un extraterestru va veni calare pe un unicorn si ii va da cu tigaia dry cooker in cap :*
Eu I-as spune ca este ziua de nastere a mamei mele si l-as invita la o cina in familie
Ii spun ca i-am furat ideile pentru noul sau album si o se le aplic eu daca nu vine de indata sa le recupereze de la mine, de acasa.
Tratez cu mama lui sa il convinga ea..Mamele mereu reusesc sa ne convinga, au o influenta maaaare asupra noastra!
L-as implora sa vina sa confirme prietenia noastra.sa vada zona mea, ca aici nu vine nimeni cu nici un premiu!
Il invit la cina in seara de craciun si il rog sa ii cante mamei care este unul dintre cei mai mari fani ai lui
Ii spun ca e Antonia goala la mine acasa. Nu ii mai trebuie adresa, se ia dupa miros.