Las ruga sa vina la petrecerea organizata mamei mele sa ii cante ca iar face cea mai mare surpriza.
Habar n-am, dacă reușesc să îl fac să vină asta e destul, de cântat știu că poate!
Ii zic ca fac o masa festiva cu mancare traditionala si il invit si pe el alaturi de familia lui nu ma supar daca il aduce si pe Pavel Bartos
Paaai,bineinteles,ii spun lui Smiley ca, acasa la mine, are loc o petrecere de ziua fratelui meu, si ca acesta doreste ca Smiley sa ii cante cateva piese.Smiley,crezand asta vine acasa in timp ce mama ne asteapta pe amandoi in cele mai caraghioase haine!
I-as spune ca daca tot a lansat piesa "Acasa" care transmite bucuria in familie, sa vina si pe la mine ca sa ii transmitem bucurie mamei.
I-as spune ca pavel este legat la mine in pod si daca il vrea inapoi sa vine la mine acasa si sa cante
Ii explic ca am un frate innebunit dupa el, care vrea sa ii i-a urma insa mama nu vrea, si-l rog sa vina sa o convinga
''-Buna Smiley, mama mea vrea sa te cunoasca
-As fi incantat sa o cunosc
-Ai putea sa vii la mine acasa sa ii canti o melodie
-Pai...
-Si as vrea sa cant si eu cu tine ca sa ii demonstrez mamei ca pot sa cant
-Pai...
-Ai putea face asta pentru mine te rog?
-Sigur, de ce nu. Vin maine.
-Mersii!''
Foarte simplu).
Ii spun caori vine el sa ii cante, ori vine mama si ii canta lui( nu este de bine, va previn)
Ii spun ca daca vine, ii arat cum sa ajunga la el "Acasa"...Nu stie multa lume cum se ajunge pe "Marte"
Ii spun ca anul asta o sa fie el Mos Craciun daca vine sa ii faca o surpriza unui mare fan.
I-as spune ca Laura Cosoi e cu fratele meu acasa, si daca nu vrea sa o piarda sa vina sa ii cante pentru a o avea din nou! Ar trebuii sa ma asculte, ca doar sunt fata, asa ca stiu ce adora femeile!
Te rog Smiley, ii dai mamei mele bilet la concertul tau? Ca doar nu trebuie sa vii la ea
I sun pur si simplu motivul pentru care trebuie sa vina. este baiat cuminte si va veni
Ii spun ca prietena mea cea mai buna de care s-a indragostit il asteapta sa-i cinte
Facem un skandeberg si daca castiga, va veni sa cante pentru mama mea... FOREVER!
Ii spun ca daca nu vine la mine acasa, il torturez pe Bartos (L-am rapit prima data) pana devine Merlin si scapa zburand pe geam de la etajul 20.