L-as invita pe la mine si l-as ruga frumos sa-i cante si mamei putin, deoarece iubeste vocea lui
Ii spun ca stie sa gateasca nemaipomenit de bine nu ii spun ca este fana al lui pentru ca nimeni nu vrea sa fie sacait cu autografe la masa nu?
Ii zic ca o sa bem cat se cuvine pentru ca imi iubesc prietenii asa cum ma iubesc pe mine.
Aa...il rog foarte frumos deoarece mama este un fan de-al lui deci...e decizia lui
Oh,Doamne! Ce bine ar fi.
Daca s-ar intampla, l-as ruga frumos, pur si simplu, pentru ca sunt Sarbatorile, si oricum e un scump si nu cred ca ar refuza.
...Ii spun ca in 15 minute va scapa, dar daca nu vine va fi stresat e viata )))
Ii zic: Smiley vi te rog frumos la mine acasa sa canti o melodie pentru mama? Pentru ca a zis ca daca te cunosc ar dori sa-i canti ceva
Il rog frumos sa vina si sa cante iar apoi va primi o masa cu mancare gustoasa de sarbatori precum si o masa plina cu deserturi rafinate (placinta cu mere).
Ii mai spun ca se va simti foarte bine si se va distra impreuna cu noi.
Simplu: Smiley, vii pana la mine acasa, ca vrea mama sa te cunoasca, itit dau si un pupic daca vii :* si fac si fata de catelus
Deoarece sunt prieten cu Smiley, si stiu ca el nu lasa prietenii la greu.Cand este aniversarea mamei il rog sa vina sa ii cante
Smiley! Avem nevoie de tine urgent!
Mama mea s-a imbolnavit de o maladie nou-aparuta, si anume ``Boala mamei cantarete``.
Este foarte grav, nu se mai opreste din cantat "Acasa" si tot striga "Smiley! Vreau sa vina Smiley acasa!"
Te rog, vino la mine si ajuta-ma!
Ii spun ca am gasit singurul iepure albastru coafez care canta la pian si cauta sa isi publice seria de romane,, Smiley:creierul de la Polul Nord''