In primul rand sa nu-i aduca o nuielusa, in al doilea rand sanatate si in al treilea rand un wii sau un xbox.
Paiii... Ar fi ceva :o tableta, multe parfumuri ) si mult mai multe. PS:Sa scrie frumos )
O cartelă cosmote şi o scrisoare cu,, Moşule eu am fost cuminte, cred că ai confundat persoana ".
Sa-i spuna ca-i pare rau pentru tot ce a facut rau si ca urmatorul sau albul il dedica lui Mos Craciun
In primul rand, multa dragoste, un mesaj cat ma haios, si ce si.ar dorii de Craciun
L-as sfatui pe Smiley sa puna in scrisoare o fotografie cu bunica lui. Poate mos craciun se indragosteste de dansa
O tableta iPad Air ca sa poata sa-i scrie scrisoarea electronic intr-o notita!
Mosule,vreau sa iti spun ca m-am facut baiat cuminte, si voi fi multumit de orice-mi vei darui anul acesta, deoarece stiu ca intentia conteaza, dar am o singura rugaminte:de data asta ar putea sa fie o intentie mai mare si mai valoroasa?
Sa ii promita ca de acum inainte nu se mai ia dupa Bartos si o sa devina baiat cuminte.
Draga Mos Craciun sa stii ca de cand, am primit o nuielusa de la Mos Nicolae si am plans foarte mult am inceput sa ma indrept prin a face lucruri bune. Asteptand venirea ta eu intr-una ma rog pentru o jucarie frumoasa primita din partea ta. Iti multumesc ca din miliardele de copiii ai caror scrisori citesti ai reusit sa ajungi si la a mea. Iti multumesc mult ca exzisti si sper ca bucuria mea de craciun sa se implineasca o daca cu cadoul primit de la tine. Multumesc mult Mos Craciun cu drag Smiley.,, Craciun Fericit ''
Draga Mos Craciun, vreau sa iti spun ca imi cer scuze pentru greselile facute si iti promit ca voi fi cuminte si mi-as dori o tableta :p
Ii sfatuiesc sa ii puna pe acolo in scrisoare: O gagica, un prezervativ si multa dragoste
Sa-i trimita in dar prajituri si sa-l roage sa-i aduca un ajutor pentru cei nevoiasi...)))
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: