Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| konopi999 a răspuns:

Sa ii dea nuelusa lui Pavel laughing

| Emmuta20 a răspuns:

In primul rand sa nu-i aduca o nuielusa, in al doilea rand sanatate si in al treilea rand un wii sau un xbox.

| kittuletz a răspuns:

Ganduri sincere si nu promisiuni desarte...

| nikoniko a răspuns:

Paiii... Ar fi ceva :o tableta, multe parfumuri laughing) si mult mai multe. PS:Sa scrie frumos laughing)

| Pitique a răspuns:

O cartelă cosmote şi o scrisoare cu,, Moşule eu am fost cuminte, cred că ai confundat persoana ".

| Valentin190900 a răspuns:

Sa deseneze o nuielusa, poate mai primeste una big grin

| turnea2000 a răspuns:

Sa-i spuna ca-i pare rau pentru tot ce a facut rau si ca urmatorul sau albul il dedica lui Mos Craciun

| Any_Anyta_1999 a răspuns:

In primul rand, multa dragoste, un mesaj cat ma haios, si ce si.ar dorii de Craciun happy

| Any_Anyta_1999 a răspuns:

Mesajul asta :,, Mosule, Craciunul asta nu vreau decat sa zambesc!'' happy

| LalaloopsySweet a răspuns:

Mesaje Nelimitate!

| Hiruno_Sara_1997 a răspuns:

Ca a ajutat un prieten.

| Bya_Byanka_1991 a răspuns:

Sa -i faca o vizita in Laponiahappy

| cosmina14092000 a răspuns:

Multe cuvinte frumoase si sa ii trimita prajiturele multe, multe

| AndreutzaAndreeaDeea a răspuns:

Sa isi ceara sincere scuze..si sa promita k va fi mai cuminte.big grin

| Flvavia a răspuns:

Cartela Cosmote

| Flvavia a răspuns:

L-as sfatui pe Smiley sa puna in scrisoare o fotografie cu bunica lui. Poate mos craciun se indragosteste de dansa

| Rusu_Alexandru_1991 a răspuns:

O tableta iPad Air ca sa poata sa-i scrie scrisoarea electronic intr-o notita!

| mSy2dust a răspuns:

O coca cola

| Tymy9000 a răspuns:

Sa ii trimita o nuielusa si prietenului sau Bartos

| FallenAngel_Clauditza_1994 a răspuns:

Mosule,vreau sa iti spun ca m-am facut baiat cuminte, si voi fi multumit de orice-mi vei darui anul acesta, deoarece stiu ca intentia conteaza, dar am o singura rugaminte:de data asta ar putea sa fie o intentie mai mare si mai valoroasa?big grin

| codry23 a răspuns:

Sa ii promita ca de acum inainte nu se mai ia dupa Bartos si o sa devina baiat cuminte.

| ionutz1z a răspuns:

Draga Mos Craciun sa stii ca de cand, am primit o nuielusa de la Mos Nicolae si am plans foarte mult am inceput sa ma indrept prin a face lucruri bune. Asteptand venirea ta eu intr-una ma rog pentru o jucarie frumoasa primita din partea ta. Iti multumesc ca din miliardele de copiii ai caror scrisori citesti ai reusit sa ajungi si la a mea. Iti multumesc mult ca exzisti si sper ca bucuria mea de craciun sa se implineasca o daca cu cadoul primit de la tine. Multumesc mult Mos Craciun cu drag Smiley.,, Craciun Fericit ''

| Alexya22 a răspuns:

Draga Mos Craciun, vreau sa iti spun ca imi cer scuze pentru greselile facute si iti promit ca voi fi cuminte si mi-as dori o tableta :p

| Matei_Andrei_1959 a răspuns:

Ii sfatuiesc sa ii puna pe acolo in scrisoare: O gagica, un prezervativ si multa dragostesmug

| Barbu_Robert_1997 a răspuns:

Sa il ierte si sa ii dea NET nelimitat

| alexandrujianu a răspuns:

O tableta

| Andreea_Ion_1999 a răspuns:

Sa spuna ca o sa fie cuminte, darnic si o sa-i de-a un autograf

| oollgguuttzzaa a răspuns:

Sa-i trimita in dar prajituri si sa-l roage sa-i aduca un ajutor pentru cei nevoiasi...)))

| Elfi a răspuns:

Mosu' nu arati cu nici o zi peste 20 de ani.

| gabrielsimpetru a răspuns:

Să-i spună că îi dă o tabletă și o dedicație.