Sa ii spuna ca ii pare rau ca a fost ''rau'' si ca anul viitor va fi mai cuminte
Sa ii spuna ca isi cere scuze ca nu a fost cuminte si ca promite ca se va revansa si ca de acum icolo o sa incerce sa isi repare greselile pe care le-a facut si ca nu se va mai intampla
Draga mosule, ti-am trimis acea poza cu un ferrari in speranta ca voi primi un ferrari, nu un album foto plin de poze cu ferrari...Si ti-am mai trimis poza acea cu o cheie de porsche iar tu mi-ai raspuns ca nu mai are mosu' brelocuri'. Data viitoare voi cere un trabant!
Draga Mosule,
Sa stii ca am fost foarte cuminte anul acesta si nu am facut nimic rau, i-am ascultat pe parinti si am facut fapte bune. Asa ca te rog sa treci si pe la mine cu saculetul de cadouri si sa stii ca Mos Nicolae mi-a adus o varguta pentru ca stie ca tu esti preferatul meu si nu el. Te astept sa vii!
Draga Mosule,
Iti scriu aceste CUVINTE sperand ca iti vei sacrifica O SECUNDA
pentru a le citi. OFICIAL IMI MERGEA BINE, dar m-am trezit
c-AM BANI DE DAT..Imi venea sa PLEC PE MARTE.
Drept urmare.n-am fost prea cuminte. Am facut tot posibilul ca
Mos Nicolae sa nu afle, dar asta-i mereu CU UN PAS INAINTE.
Mi-a trimis doar o nuielusa. SIMT CA MOR.
Dar acum..esti tu PE DRUM. OARE STII ce mult m-as bucura
daca mi-ai indeplinii dorintele? Sunt ZECE:
1. Iubire, 2. Fericire, 3. De la 4 pan' la 10 - bani
Pana una alta eu o sa te TOT ASTEPT.
Cu drag, Smiley
Sa-i spuna lui Mos Craciun ca ii pare rau ca nu a fost cuminte si a primit o nuielusa de Mos Nicolae si ca vrea sa se indrepte si sa fie un baiat cuminte.
L-as sfatui sa ii scrie lucruri dragute si sa nu se tina de prostioare
Dar stiu ca este baiat cuminte
Ar putea sa ii puna nuielusa in scrisoara cu tot cu un pupic si/sau un autograf :*
Cred ca ar trebui sa ii trimita niste scuze lui mos nicolae. si nuieleusa inapoi
Sa tina cont mosul ca a oferit multe cadouri si a cantat si a facut multa lume fericita!
Draga Mos Nicolae, eu - Smiley, iti promit ca la anul voi fi mai dulce, mai cuminte si, mereu te voi surprinde cu realizari frumoase!
Mosule daca ma vei ierta si imi vei aduce ceva frumos iti foi da o cartele cosmote si iti voi canta piesa aia daca o sti"acasa" sau ori care vrei tu
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: