Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

370 răspunsuri:
| LoveToSing a răspuns:

I-aş spune să scrie următoarea scrisoare:
"Dragă Moş Crăciun, îmi pare rău că am fost obraznic şi am primit o nuieluşă de la Moş Nicolae. Te rog să mă ierţi. Apropo, am o cartelă COSMOTE cu minute nelimitate pentru tine! Cu drag, Smiley"winking

| Angelinamic a răspuns:

Sa compuna un colind si sa se inregistreze, sa puna colindul la brad si sa ii puna mosului si un cadou, pentru ca de Craciun nu trebuie neaparat sa primesti ci sa daruiesti!

| MariaMarya a răspuns:

Să fie intelegator cu iubita sa.

| Cristiana_1570 a răspuns:

Multe fane innebunite si multi pupici big grin

| ionut1156 a răspuns:

O cartela

| Irimia_Fabiana_1994 a răspuns:

Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor!
Cateva gutui aurii cu puful gros, o ulcica cu vin fiert aromat cu scortisoara si semineul cu focul aprins, arzand vesel de bun venit!
Lumanari palpaind molcom in asteptarea lui si liniste de picioruse goale care pandesc sub plapumioara venirea lui pretentioasa!
Multe ar mai fi de spus, dar sa nu exageram.
Sa-si puna costumul cel nou, lumina in suflet, sclipiri in privire si zambet pe buze si sa-l intampine cantandu-i "Acasa". Poate ii schimba domiciliul lui Mos Craciun pentru totdeauna!
Ho, ho, ho!

| Cristinamorosic a răspuns:

Poate o tableta, un iphone 5 nu m-as supara deloc si apropo sa daruiasca altcuiva nuielusa ca n-am nevoie.

| Bolboceanu_Nicoleta_Cristina_1996 a răspuns:

Multa sanatate si iubire.

| Extremboy_Rem_1996 a răspuns:

Mosule adumi te rog o sticla de vin si un de bere

| Bucur_Andreea_1973 a răspuns:

Numai jucarii si carti de citit

| Alexandra_Cristina_1996_5XlC a răspuns:

Draga Mos Craciun, stiu ca nu am fost foarte bun, dar promit ca o sa ma cumintesc.Tot timpul de acum incolo o sa fiu o persoana mai buna, stiu ca ai mai auzit aceste vorbe de la multi si as vrea sa-ti cer sa ai incredere in mine. Si daca nu iti cer prea mult arata-mi care este jumatatea mea. Multumesc frumos.
Cu drag,
SMILEY

| elena445 a răspuns (pentru Alexandra_Cristina_1996_5XlC):

A mai scris cineva raspunsul asta.

| Albu_Ciprian_1990 a răspuns:

Il sfatuiesc sa-si ceara iertare pentru tot ce a facut, si o sa se indrepte.Va scoate multe piese anul viitor.happy

| EpicAlexandra a răspuns:

Pai daca nu va folosi nuielusa, fiind cuminte, si sa ii trimita scrisoarea cerandu-si scuze pentru unele cuvinte zise la nervi, si sa ii spuna ca daca vine v-a gasi sib brad ceva dulce, laptic cald, si un autograf! :3

| Crisss16 a răspuns:

Sa ii spuna cat de rau a fost Mos Nicolae cu el, aducandu-i o nuielusa sau sa ii compuna niste versuri ca acolo la el in Laponia cu siguranta nu are cine sa ii compuna si dupa ce le citeste sigur ii va trimite cel mai frumos si dragut cadou... daca n-a apucat la Mos Nicolae sa faca asta macar la Mos Craciun laughing

| Cristian_Dumitru_1994 a răspuns:

Sa specifice faptul ca "lucreaza DUBLU" decat toti ceilalti si adevarata sa dorinta! Dar, cum de inca nu si-a dat seama ca nuielusa s-a strecurat pe acolo din greseala?laughing)

| nirinika a răspuns:

Draga Mosule, de craciun as vrea o nuelusa mai mare si mai groasa pentru Bartos

| Scripnic_Catalin_1990 a răspuns:

Praf de stele si clinchet de zurgalai, un inger mic atarnand cuminte pe o crenguta de brad si cozonacei aburind abia scosi de la cuptor!
Cateva gutui aurii cu puful gros, o ulcica cu vin fiert aromat cu scortisoara si semineul cu focul aprins, arzand vesel de bun venit!
Lumanari palpaind molcom in asteptarea lui si liniste de picioruse goale care pandesc sub plapumioara venirea lui pretentioasa!
Multe ar mai fi de spus, dar sa nu exageram.
Sa-si puna costumul cel nou, lumina in suflet, sclipiri in privire si zambet pe buze si sa-l intampine cantandu-i "Acasa". Poate ii schimba domiciliul lui Mos Craciun pentru totdeauna!
Ho, ho, ho!

| razvanisor a răspuns:

O tableta samsun si un telefon iphon 4

| nicoletac a răspuns:

Sa faca o felicitare cu manutele lui!

| Ana_Maria_Datcu_1999 a răspuns:

Sa faca mai multe concerte poate unul si in BUzau si sa dea multe autografe fanilor

| RobertoBanica a răspuns:

O tableta... si neta laughing)

| Al3ko a răspuns:

Cauciucuri de iarna pentru noua sa masina. happy

| DaStorm a răspuns:

Draga Mosule sunt hotarat sa imi fac o noua cariera in colinde de Craciun!
Cu Drag Smiley

| Ionela_Cristina_Alexiev_1999 a răspuns:

Poate spune ca ii pare rau pentu ceea ce-a facut si de Craciun isi doreste sa fie cu familia sa...

| Grigoras_Paul_1999 a răspuns:

O poza cu nuielusa, si sa spuna ca nu mai are nevoie de una.

| Beibii_5058 a răspuns:

Se gandeste singur laughing

| Klm_KalYsa_1963 a răspuns:

Sa-i spuna ca nu se va mai repeta sa fie obraznic ca o sa fie cuminte mereu si o sa faca fapte bune si sa-i ceara scuze!

| Frumusyca_Mary_1997 a răspuns:

Sa ii dea sanatate si iubire

| Livia_Diana_1995 a răspuns:

O bata

| seekingtime a răspuns:

Sa puna fainosag happy