Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

370 răspunsuri:
| justme9 a răspuns:

O cartelă la abonament cu net, minute si sms-uri fara numar laughing

| Miire a răspuns:

Draga mosule,
Am fost cam obraznic anul asta, dar vreau sa iti zic ca am lansat o noua piesa, "Acasa" destul de apreciata! etc

| xdiduuu a răspuns:

Draga mos nicolae, iti scriu eu smiley cantaretul cred ca ma stii!? toata lumea ma stie i'm faboulous! laughing iti voi canta daca imi aduci o tableta etc laughing

| C96 a răspuns:

Sa ii dea si lui Pavel o nuielusa!

| RockableHu a răspuns:

Draga mos craciun, sper ca de anul acesta sa-mi aduci multe minute nationale si 2000 de mesaje internationale ca sa sun si sa SMS-uiesc de craciu. Sper ca si fratele tau, mos nicolae sa ma ierte pentru ce am facut anul asta si sa-mi accepte nuielusa returnata! Multumesc mosule!
Cu drag,
Smiley.

sau poate sa scrie:
Mos Carciun, toti spun
Ca esti darnic si esti bun.
...
Insa nu m-as supara daca tot mi-ai da ceva!

Bafta!

| Notyourbusinesskid a răspuns:

Esti mai bun decat cei de la Pro TV

| robitza123 a răspuns:

Te rog frumos adumi un cadou frumos

| robitza123 a răspuns:

Mai mosule tu vrei sa ma bata mama? happy

| robitza123 a răspuns:

Un telefon

| robitza123 a răspuns:

O tableta

| robitza123 a răspuns:

Un computer

| robitza123 a răspuns:

Un laptop

| robitza123 a răspuns:

Dulciuri

| robitza123 a răspuns:

De toate happy

| robitza123 a răspuns:

Si o fata frumoasa ca sa o

| Zerathull a răspuns:

Un bilet pentru concertul lui Horia Brenciu de la Sala Palatului.

| 010101012 a răspuns:

Il sfatuiesc sa scrie "Dranga Mos Craciun, eu promit sa fiu mai buns si intelegator si sper sa ma ierti din tot sufletelul meu, altfel va trebui sa ti-o dau tare cu nuielusa primita"

| Allesya1097 a răspuns:

Ca o sa fie anul care vine cuminte

| S1mplu a răspuns:

O ciocolata amara si sa-i multumeasca pentru nuielusa pe care o va folosi drept brat la un om de zapada laughing

| Buutu a răspuns:

Să îi trimită albumul Acasă sigur va fi pe lista celor mai cuminți!

| MrsVamp a răspuns:

"Draga Mos Craciun, vreau un singur lucru pe lumea asta pace.....si sa ma razbun pe mos nicolae laughing

| CristinaCtC a răspuns:

Nu ti-am mai scris de atata timp…sa zicem ca mi-am schimbat culoarea parului si m-am mai inaltat putin fata de ultima data cand am facut asta. Si da, s-au petrecut multe in viata mea. Poate ca asta este motivul pentru care nu am mai reusit sa gasesc cateva momente in care sa iti scriu doua-trei cuvinte. Sau poate ca asta este scuza…poate pentru ca mi-ai adus o nuielusa.
Sper sa iti gasesti timp sa imi citesti mica scrisoare. La anul', Mosule, iau initiativa! Nu o sa il mai ascult pe Bartos! Promit!
Smiley big grin

| AnYyCrZ a răspuns:

Mai bine îşi cadoul singur laughing).Sau îl pune pe Bartoş happy

| EU19 a răspuns:

O nuielusa.In semn de respect desigur.happy

| Lariiiiiiiiiiiiiiiiiiii a răspuns:

Multa dragoste. happy cred ca de asta e nevoie in orice, nu? big grin

| iceyps a răspuns:

Sa ii dea nuielusa inapoi.

| RedFantasy a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, dar de cand am primit o nuielusa am incercat sa fiu mai cuminte, mai bun cu ceilalti si mai intelegator.
Un cadou dragut, asa cum stii ca imi doresc, m-ar motiva si m-ar face sa fiu mai bun anul viitor si sa nu mai primesc o nuielusa.

| ElleElenaElle a răspuns:

Promit ca voi fii cuminte.

| CatozAkuma a răspuns:

Vrei sa ma bati cu nuiaua aia?

| Hinata1999 a răspuns:

Mosule, de la anul iti dublez internetul pe mobil!