Draga mosule,
Am fost cam obraznic anul asta, dar vreau sa iti zic ca am lansat o noua piesa, "Acasa" destul de apreciata! etc
Draga mos nicolae, iti scriu eu smiley cantaretul cred ca ma stii!? toata lumea ma stie i'm faboulous! iti voi canta daca imi aduci o tableta etc
Draga mos craciun, sper ca de anul acesta sa-mi aduci multe minute nationale si 2000 de mesaje internationale ca sa sun si sa SMS-uiesc de craciu. Sper ca si fratele tau, mos nicolae sa ma ierte pentru ce am facut anul asta si sa-mi accepte nuielusa returnata! Multumesc mosule!
Cu drag,
Smiley.
sau poate sa scrie:
Mos Carciun, toti spun
Ca esti darnic si esti bun.
...
Insa nu m-as supara daca tot mi-ai da ceva!
Bafta!
Il sfatuiesc sa scrie "Dranga Mos Craciun, eu promit sa fiu mai buns si intelegator si sper sa ma ierti din tot sufletelul meu, altfel va trebui sa ti-o dau tare cu nuielusa primita"
O ciocolata amara si sa-i multumeasca pentru nuielusa pe care o va folosi drept brat la un om de zapada
"Draga Mos Craciun, vreau un singur lucru pe lumea asta pace.....si sa ma razbun pe mos nicolae
Nu ti-am mai scris de atata timp…sa zicem ca mi-am schimbat culoarea parului si m-am mai inaltat putin fata de ultima data cand am facut asta. Si da, s-au petrecut multe in viata mea. Poate ca asta este motivul pentru care nu am mai reusit sa gasesc cateva momente in care sa iti scriu doua-trei cuvinte. Sau poate ca asta este scuza…poate pentru ca mi-ai adus o nuielusa.
Sper sa iti gasesti timp sa imi citesti mica scrisoare. La anul', Mosule, iau initiativa! Nu o sa il mai ascult pe Bartos! Promit!
Smiley
Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, dar de cand am primit o nuielusa am incercat sa fiu mai cuminte, mai bun cu ceilalti si mai intelegator.
Un cadou dragut, asa cum stii ca imi doresc, m-ar motiva si m-ar face sa fiu mai bun anul viitor si sa nu mai primesc o nuielusa.
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: