Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

370 răspunsuri:
| MaXgAn2112 a răspuns:

Sa puna prajituri si lapte
Sau o cartela cosmote cu minute nilimitatea si internet

| Astella a răspuns:

Nu imi mai trimite nuieluse ca o sa ma cumintesc

| Elenamiki a răspuns:

Ca nu va mai face fapte rele, cai va dedica si o piesa Mosului. si isi va indrepta greslile facte, si cal invita la o cafea sa vorbeasca despre cele rele si sa faca un clip cu mosul.

| xBlueAngel a răspuns:

Îl sfătuiesc să îi trimită nuieluşa inapoi, să îi ceară scuze Moşului şi în scrisoare să îi scrie ceea ce îşi doreşte el să primească şi ar fi drăguţ dacă i-ar trimite si el Moşului un mic cadou.

| ta5232545 a răspuns:

Draga mosule. cred ca prietenul tau, nicolae, si-a pierdut nuielusa. Nu stiu de ce a ajuns la mine. Te rog sa i-o dai tu inapoi. Nu vreau sa par baiat obraznic.

| AlexandruParaschiv98 a răspuns:

Un iphone 5s ca sa il sune pe urma si sa vorbeasca cu Mos Craciun nelimitat!

| AlexAvram94 a răspuns:

Un calculator mai bun!

| Mariuca4562 a răspuns:

Adevarul fiindca este cel mai important.Chiar daca sunt mare eu tot cred in Mos Craciun si nu cred oamenii care zic ca nu exista!

| 1ull1 a răspuns:

Eu zic ca ar trebui sa ii zica: Draga mosule, treci pe la mine cu cateva cadouri si nu ai sa regreti... o sa primesti si tu in schimb ceva...

| licurici77 a răspuns:

Sa i spuna ca a facut multe piese frumoase de-a lungul anului care au incantat multe suflete triste

| tauruss a răspuns:

Sa puna un lucru dragut ce i-ar placea mosului cum ar fi fursecuri, lapte, clopotei pentru renii lui si sa pastreza nuielasa deoarece nu a fost foarte cuminte. happy

| Simonika1264 a răspuns:

Sa scrie ca ii pare rau, ca se va indrepta, si daca nu-l iarta la anul nu o sa-i mai dea lapte si prajiturele

| AndreeaAnisoara a răspuns:

Sa spuna ca a fost cuminte si el vrea doar fericire, iubire si sa-si bucure fanii cu melodii noi.

| KentNanotek a răspuns:

In primul rand sa duca nuielusa inapoi ca nu e nevoie de ea laughing... In al doilea rand... Un sac plin cu ce vreau eu laughing

| Sexxy a răspuns:

O cartela cosmote cu noile optiuni de Craciun

| Johnny25 a răspuns:

Sa ii spuna mosului ca va fi cuminte si nu va supara pe nimeni, ascultand pe oamenii din jur si il va astepta cu prajiturele calde

| catalinaeu a răspuns:

Sa il primeasca pe Pavel intr-o mega cutie

| alexutzaTaa a răspuns:

Pai eu cred ca ar trebui sa-si lese nuieslusa sa-l bata pe Pavel cu ea :-P laughing) si sa-l intrebe cu ce a gresit de ia daruit o nuielusa!

| DragonLore a răspuns:

Draga Mos Craciun Recunosc Ca Am Fost pe jumatate rau Dar daca vrei sa imi aduci Ce imi doresc Visele o sa ti le implinesc Si cuminte Eu Voi Fi Voi incerca din adancul inimii Cu Drag Smiley

| violetamariapwp a răspuns:

Magie

| ByaSimpleGirl a răspuns:

Mosule te ajut cu un abonament la Cosmote daca ma ierti big grin

| DANNA99 a răspuns:

Telefon laughing)

| RaduBoss98 a răspuns:

Spaga? laughing

| RaduBoss98 a răspuns:

Ceva dragut

| EuGabriela a răspuns:

Il sfatuiesc sa ii scrie mosului ca s-a facut baiat cuminte, ca a scos un nou hit de craciun si ca ma are pe mine drept fana si eu am fost foarte cuminte deci mosul il iarta!

| radioboy a răspuns:

Sa puna cateva petardelaughing

| Ionucaaa a răspuns:

Păi mai întâi adaugă 2 lingurițe de iubire, puțină esență lingușitoare (nu în exces, poate provoca diabet) gen: WOW, Moșule, tu ești idolul meu, vrei să-mi dai un autograf? Apoi poți să-i promiți că o să fii mai cuminte anul acesta. (Se adaugă și puține promisiuni, după gust.) Scrisoarea se va încheia cu 'Următoarea melodie ți/o dedic ție' și... PRESTO!

| jumbobadboy a răspuns:

Sa-i aduca o alifie pentru ranile create de batul lui Nicolae

| nistor12 a răspuns:

Mosule,stiu ca am fost rau dar. Acum am revenit cu o piesa hit "Acasa#.Si iti dau un Cd gratis si tie cu noul meu album.Deci ce zici ma ierti?

| ale7 a răspuns:

Nuielusa laughing)