Sa puna prajituri si lapte
Sau o cartela cosmote cu minute nilimitatea si internet
Ca nu va mai face fapte rele, cai va dedica si o piesa Mosului. si isi va indrepta greslile facte, si cal invita la o cafea sa vorbeasca despre cele rele si sa faca un clip cu mosul.
Îl sfătuiesc să îi trimită nuieluşa inapoi, să îi ceară scuze Moşului şi în scrisoare să îi scrie ceea ce îşi doreşte el să primească şi ar fi drăguţ dacă i-ar trimite si el Moşului un mic cadou.
Draga mosule. cred ca prietenul tau, nicolae, si-a pierdut nuielusa. Nu stiu de ce a ajuns la mine. Te rog sa i-o dai tu inapoi. Nu vreau sa par baiat obraznic.
Un iphone 5s ca sa il sune pe urma si sa vorbeasca cu Mos Craciun nelimitat!
Adevarul fiindca este cel mai important.Chiar daca sunt mare eu tot cred in Mos Craciun si nu cred oamenii care zic ca nu exista!
Eu zic ca ar trebui sa ii zica: Draga mosule, treci pe la mine cu cateva cadouri si nu ai sa regreti... o sa primesti si tu in schimb ceva...
Sa i spuna ca a facut multe piese frumoase de-a lungul anului care au incantat multe suflete triste
Sa puna un lucru dragut ce i-ar placea mosului cum ar fi fursecuri, lapte, clopotei pentru renii lui si sa pastreza nuielasa deoarece nu a fost foarte cuminte.
Sa scrie ca ii pare rau, ca se va indrepta, si daca nu-l iarta la anul nu o sa-i mai dea lapte si prajiturele
Sa spuna ca a fost cuminte si el vrea doar fericire, iubire si sa-si bucure fanii cu melodii noi.
In primul rand sa duca nuielusa inapoi ca nu e nevoie de ea ... In al doilea rand... Un sac plin cu ce vreau eu
Sa ii spuna mosului ca va fi cuminte si nu va supara pe nimeni, ascultand pe oamenii din jur si il va astepta cu prajiturele calde
Pai eu cred ca ar trebui sa-si lese nuieslusa sa-l bata pe Pavel cu ea :-P ) si sa-l intrebe cu ce a gresit de ia daruit o nuielusa!
Draga Mos Craciun Recunosc Ca Am Fost pe jumatate rau Dar daca vrei sa imi aduci Ce imi doresc Visele o sa ti le implinesc Si cuminte Eu Voi Fi Voi incerca din adancul inimii Cu Drag Smiley
Il sfatuiesc sa ii scrie mosului ca s-a facut baiat cuminte, ca a scos un nou hit de craciun si ca ma are pe mine drept fana si eu am fost foarte cuminte deci mosul il iarta!
Păi mai întâi adaugă 2 lingurițe de iubire, puțină esență lingușitoare (nu în exces, poate provoca diabet) gen: WOW, Moșule, tu ești idolul meu, vrei să-mi dai un autograf? Apoi poți să-i promiți că o să fii mai cuminte anul acesta. (Se adaugă și puține promisiuni, după gust.) Scrisoarea se va încheia cu 'Următoarea melodie ți/o dedic ție' și... PRESTO!
Mosule,stiu ca am fost rau dar. Acum am revenit cu o piesa hit "Acasa#.Si iti dau un Cd gratis si tie cu noul meu album.Deci ce zici ma ierti?
anonim_4396 întreabă:
Julyly2089 întreabă: