Draga Mosule,
Iti scriu aceste CUVINTE sperand ca iti vei sacrifica O SECUNDA
pentru a le citi. OFICIAL IMI MERGEA BINE, dar m-am trezit
c-AM BANI DE DAT..Imi venea sa PLEC PE MARTE.
Drept urmare.n-am fost prea cuminte. Am facut tot posibilul ca
Mos Nicolae sa nu afle, dar asta-i mereu CU UN PAS INAINTE.
Mi-a trimis doar o nuielusa. SIMT CA MOR.
Dar acum..esti tu PE DRUM. OARE STII ce mult m-as bucura
daca mi-ai indeplinii dorintele? Sunt ZECE:
1. Iubire, 2. Fericire, 3. De la 4 pan' la 10 - bani
Pana una alta eu o sa te TOT ASTEPT.
Cu drag, Smiley
Pai sa spuna unde are fabrica de dulciuri si jucarii si ce marca are la sanie?
Poi de Mos Craciun ar fi bine sa-si cumpere un laptop, o tableta si net.
Draga mosule,
Am fost cam obraznic anul asta, dar vreau sa iti zic ca am lansat o noua piesa, "Acasa" destul de apreciata! etc
Ar trebui să îi scrie: Dragă Mos Crăciun, de la Mos Nicolae am primit o nuielusă dar de la tine nu vreau o nuielusă, mă voi revansa făcând fapte bune, si de la tine vreau... (Nu am mai scris că nu stiam ce îsi doreste)
L-as sfatui sa scrie : " Mosule, imi voi rascumpara greseala prin fapta buna care am fost nascut sa o fac : Sa fac o natiune intreaga sa zambeasca si sa rada!".
Sunt si eu mic...ce am facut eu asa rau sa primesc o nuielusa de la Mos NIculae? Pls Mos Craciun fi bland cu mine si mai acordam-i si mie a doua sansa.Ca sa ma revansez o sa special in Laponia si o sa-ti fac un concert de neuitat.
Eu cred ca ar trebui sa-i puna un CD cu melodia ''Cai verzi pe pereti'', asa poate si-ar mai da si Mosul seama ca Smiley nu era atent cand facea prostioare, ci se uita dupa ''cai verzi pe pereti''. Totusi, ar mai trebui sa ii puna Mosului o cartela de la Cosmote, ca sa aiba cu ce vorbi cu prietenii.
O cartelă cosmote şi o scrisoare cu,, Moşule eu am fost cuminte, cred că ai confundat persoana ".
Ca nu va mai face fapte rele, cai va dedica si o piesa Mosului. si isi va indrepta greslile facte, si cal invita la o cafea sa vorbeasca despre cele rele si sa faca un clip cu mosul.
Pai sa ii scrie ca nu v-a mai fi obraznic si sa impodobeasca bradu fumos si sa-i lase niste prajituri si ciocolata calda
Asa:Mosule stii ca te iubesc din tot sufletul meu te rog frumos sa ma ierti pentru ce am facut si sa imi aduci si mie pe o fata frumoasa:*Te iubesc din tot sufletul
Draga Mos Craciun,
Stiu ca unori nu am fost cuminte si as vrea sa indrept situatia. Nu vreau nimic mai mult decat sanatate mie si celor dragi
"Draga Mos Craciun, vreau un singur lucru pe lumea asta pace.....si sa ma razbun pe mos nicolae
Versuri chestii...+ daca-s oferte la Cosmote un telefon sa fie si el in pas cu tehnologia.
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: