Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

378 răspunsuri:
| jumbobadboy a răspuns:

Sa-i aduca o alifie pentru ranile create de batul lui Nicolae

| ema a răspuns:

Draga Mosule,

Iti scriu aceste CUVINTE sperand ca iti vei sacrifica O SECUNDA
pentru a le citi. OFICIAL IMI MERGEA BINE, dar m-am trezit
c-AM BANI DE DAT..Imi venea sa PLEC PE MARTE.
Drept urmare.n-am fost prea cuminte. Am facut tot posibilul ca
Mos Nicolae sa nu afle, dar asta-i mereu CU UN PAS INAINTE.
Mi-a trimis doar o nuielusa. SIMT CA MOR.
Dar acum..esti tu PE DRUM. OARE STII ce mult m-as bucura
daca mi-ai indeplinii dorintele? Sunt ZECE:
1. Iubire, 2. Fericire, 3. De la 4 pan' la 10 - bani
Pana una alta eu o sa te TOT ASTEPT.

Cu drag, Smiley

| kiv1990 a răspuns:

Mosule vreau mai multa popularitate mondiala ca am cam putina

| onasis1961 a răspuns:

Pai sa spuna unde are fabrica de dulciuri si jucarii si ce marca are la sanie?

| unpustiobisnuit a răspuns:

Sa puna un cd cu Fuego.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cu tot răul spre bine, uite Moșule, am folosit nuiaua ca sprijin pentru jaluzele, mulțumesc pentru tot ce îmi oferi, în orice e o parte bună. happy

| mihaitzacristian a răspuns:

Poi de Mos Craciun ar fi bine sa-si cumpere un laptop, o tableta si net.

| Miire a răspuns:

Draga mosule,
Am fost cam obraznic anul asta, dar vreau sa iti zic ca am lansat o noua piesa, "Acasa" destul de apreciata! etc

| alidod a răspuns:

Ar trebui să îi scrie: Dragă Mos Crăciun, de la Mos Nicolae am primit o nuielusă dar de la tine nu vreau o nuielusă, mă voi revansa făcând fapte bune, si de la tine vreau... (Nu am mai scris că nu stiam ce îsi doreste)

| Livia_Diana_1995 a răspuns:

O bata

| Sorinacio a răspuns:

L-as sfatui sa scrie : " Mosule, imi voi rascumpara greseala prin fapta buna care am fost nascut sa o fac : Sa fac o natiune intreaga sa zambeasca si sa rada!".

| CoStyBogdan10 a răspuns:

Sa compuna un cantec pentru Mos Craciun happy.

| Cerby a răspuns:

Sunt si eu mic...ce am facut eu asa rau sa primesc o nuielusa de la Mos NIculae? Pls Mos Craciun fi bland cu mine si mai acordam-i si mie a doua sansa.Ca sa ma revansez o sa special in Laponia si o sa-ti fac un concert de neuitat.

| ana233 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa-i puna un CD cu melodia ''Cai verzi pe pereti'', asa poate si-ar mai da si Mosul seama ca Smiley nu era atent cand facea prostioare, ci se uita dupa ''cai verzi pe pereti''. Totusi, ar mai trebui sa ii puna Mosului o cartela de la Cosmote, ca sa aiba cu ce vorbi cu prietenii. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Draga Moș Crăciun, Moș Nicolae mi-a adus o nuielușă.Te rog eu sa imi aduci si mie cevasad..Chiar daca nu prea am fost cuminte..promot ca data viitoare o sa fiu foarte cumintebig grin

| Pitique a răspuns:

O cartelă cosmote şi o scrisoare cu,, Moşule eu am fost cuminte, cred că ai confundat persoana ".

| Elenamiki a răspuns:

Ca nu va mai face fapte rele, cai va dedica si o piesa Mosului. si isi va indrepta greslile facte, si cal invita la o cafea sa vorbeasca despre cele rele si sa faca un clip cu mosul.

| LarisaStanciuu a răspuns:

Nu cred ca am nevoie de asa cevarolling on the floor)

| eDyGaMe a răspuns:

Pai sa ii scrie ca nu v-a mai fi obraznic si sa impodobeasca bradu fumos si sa-i lase niste prajituri si ciocolata calda

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa-i promita ca va fi cuminte laughing) Si sa-i spuna sa nu vorbeasca cu mos nicolae ca sa afle de nuielusa laughing

| anamariacornea123ana a răspuns:

Asa:Mosule stii ca te iubesc din tot sufletul meu te rog frumos sa ma ierti pentru ce am facut si sa imi aduci si mie pe o fata frumoasa:*Te iubesc din tot sufletul

Răspuns utilizator avertizat
| alexa3000 a răspuns:

Draga Mos Craciun,

Stiu ca unori nu am fost cuminte si as vrea sa indrept situatia. Nu vreau nimic mai mult decat sanatate mie si celor dragi happy

| david1234567890 a răspuns:

2 nuieluse

| gabii97 a răspuns:

Sa spuna ca a scos multe melodii super tari!

| seraina a răspuns:

Ce lucruri bune a facut el

| MrsVamp a răspuns:

"Draga Mos Craciun, vreau un singur lucru pe lumea asta pace.....si sa ma razbun pe mos nicolae laughing

| Iliincaa a răspuns:

Un telefon. :3
Si multa fericire si sanatate.

| alex291201 a răspuns:

Il sfatuiesc sa puna cat mai multe cadouri in scrisoare

| heyromania a răspuns:

Versuri chestii...+ daca-s oferte la Cosmote un telefon sa fie si el in pas cu tehnologia.