Întrebare recomandată | TPU.ro a întrebat:

Dupa ce-a primit o nuielusa de Mos Nicolae, Smiley vrea sa se indrepte si sa ii scrie lui Mos Craciun ceva dragut. Ce-l sfatuiesti sa puna in scrisoare?

370 răspunsuri:
| Ciggaretto a răspuns:

Io zic sa-i zica ca o parte din cadouri o sa dea la copii nevoiasi si la cei cu handicap happy

| joker50 a răspuns:

Draga Mos Craciun eu iti spun
Ca esti darnic si esti bun
Dar eu sigur o sa-ti spun
Ca de Craciun eu iti cant un cantec bun

Nu de Hrusca scris
Fiindca mama m-a trimis
Sa mai fac si fapte bune
La copii, baieti si fete bune.

Craciun fericit Mos Craciun

| alidod a răspuns:

Sa scrie: Draga Mos Crăciun, De Mos Nicolae nu am fost pre bucuros şi asta fiindcă am primit o nuieluşă dar anul acesta mă voi revansa făcând fapte bune (Şi apoi să îi scrie ce îsi doreşte că eu nu am zis că nu ştiam ce îsi doreste)

| alidod a răspuns:

Ar trebui să îi scrie: Dragă Mos Crăciun, de la Mos Nicolae am primit o nuielusă dar de la tine nu vreau o nuielusă, mă voi revansa făcând fapte bune, si de la tine vreau... (Nu am mai scris că nu stiam ce îsi doreste)

| adilan a răspuns:

Smiley a fost cuminte si nu a primit nuielusa.

| reirei1999 a răspuns:

Sa minta cat mai mult despre ce a facut in timpul anului! laughing

| seraina a răspuns:

Ce lucruri bune a facut el

| vianora a răspuns:

Ce ar trebui sa ii scrie si citez: Mosule de nu imi aduci ceva frumos de Craciun aceasta nuielusa se va rupe dar nu de fundul meu.Asa ca te sfatuiesc sa aduci ceva spectaculos, TE ROG FRUMOSSS...

| MojeGabriel1997 a răspuns:

Draga Mos craciun iti scriua cum pentru ca vreau sa ma fac baiat cuminte, m-am suparat pe nuielusa de mi-ai aduso asa ca vreau sa fiu cuminte sa primesc si eu un cadou frumos ca ceilalti cu drag al tau Smiley. Si sa-i trimita si niste fursecuri la pachet cu putin lapte big grin laughing

| MonkeyDLuffy a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Te rog nu-mi da de Craciun o nuielusa!
Cu drag,
Smiley

| UniverseIsMyLimit a răspuns:

Moşule, îmi pare rău de purtarea mea. Îţi dăruiesc un telefon, să nu te mai chinui cu scrisorile.

| bobolina27 a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Stiu ca nu am fost foarte cuminte anul acesta, asa cum ar fi trebuit sa fiu, dar sa stii ca mi-am dat silinta.Nu-ti cer nimic, dar mi-as dori sa-mi aduci si mie ceva, orice.Eu o sa te astept cu multa bucurie.
Craciun fericit, Mosule!
P.S. Sa stii ca o sa-ti las o mica gustarica sub bradut ca poate ti se face foame!

| PrivateUsername12345 a răspuns:

Sa nu uite si de mine si sa imi aduca tableta pe care mi-o doresc de 3 ani:-

| Macovei_Lucian_1996 a răspuns:

Sa anexeze scrisorii nuielusa, zicandu-i lui mos craciun ca mos nicolae a incurcat oalele, iar nuielusa trebuia sa fie pentru Pavel

| danadanuzza a răspuns:

Ii dau lapte si prajituri in avans

| geison99 a răspuns:

Ca sunt cuminte ca iau note bune...

| MMaryus a răspuns:

Petarde

| vasilicaandreea a răspuns:

Ultimul lui cd laughing

| Stanciu_Sorina_1984 a răspuns:

Eu il sfatuiesc sa ii scrie ca nu se va mai certa cu Bartos, ca la Romanii Au Talent il va lasa pe Bartos primul sa sarute d-soarele si ca nu se va mai certa cu Horia Brenciu, daca ii va scrie asta ii va aduce ce doreste el happy

| Roxika97 a răspuns:

Il sfatuiesc sa-i pomita mosului ca va fi mult mai cuminte

| Lunabrisa a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Eu impreuna cu Pavel Bartos sunt Mosi Craciuni si dublam magia. Daca primesti o scrisoare cu un grup de cuvinte ca sa zicem "eta" si daca te uiti la TV poti castiga o tableta spre o a da unui copil, ca de exemplu cel care tasteaza acum scrisoarea. Si, te rog sa-mi iei nuielusa, eu nu am ce sa fac cu ea fiindca nu am copil. Dar stiu sigur ca sunt copii mai rai ca mine (sau adulti.) Gata. Am incheiat. Apropo, sper ca esti pe Cosmote... Ca atunci putem sa iti dam scrisoarea cu grupul de cuvinte. Am incheiat. Ah! Era sa uit. Ce prajituri preferi?

| MetfeXs a răspuns:

Un calculator.

| MihailaMarianZisPopa a răspuns:

"Draga Mod Craciun, as vrea sa-mi indrept greselile...si te rog sa-mi aduci un mic cadou... Fericire de Cracin. Sa fiu alaturi de familie..si sa fie toti fericiti!

| dmgskd a răspuns:

"Draga Mos Nicolae,
Anul asta nu am ajuns ACASA, pentru ca m-a oprit pe strada un KRIMINAL si m-a batut. Atunci m-am gandit sa pun melodia CAI VERZI PE PERETI, poate se mai linistea, iar el a zis "DA-O TARE", asa ca o nuielusa de la tine, e nimic pe langa ce am patit eu"

| Mihaela_Buzduganmih_1998 a răspuns:

1. sanatate 2. ca pieselele lui sa fie toate hituri 3. ca studiuoul hahaprodaction sa fie calcat din ce in ce mai multe 'picioare'

| Ali1234 a răspuns:

Draga Mos Craciun,
Te rog sa ma ierti ca nu prea am fost cuminte anul asta si ca m-am imbracat ca tine in reclamele pentru COSMOTE, dar asa se cerea.
Smiley

| Aprettylittleliar a răspuns:

Să-şi ceară scuze că a fost obraznic şi să îl îmbuneze pe Moşul punându-i prăjiturele şi lapte cald alături de scrisoare.

| Florentina_Carina_1995 a răspuns:

Un autograflaughing)
Sigur te iartapuppy dog eyes

| alex291201 a răspuns:

Il sfatuiesc sa puna cat mai multe cadouri in scrisoare

| emma12341 a răspuns:

O poză cu sexy Pavel Bartoş