Daca am stare stau cu el de vorba pana se termina filmul, dupa care il invit la mine sa mai vorbim si despre altele, daca nu am chef stau cu el de vorba pana ma plictisesc dupa catre ii spun cat de sincer pot ca nu mai am stare si ca mai vorbim
Ii spun ca sunt constipat de la cozonacul cu rahat si inchid apoi opresc telefonul.
Cum telefonul meu e o cărămidă și are baterie (aproape) nelimitată, tot filmul și apoi îi cer banii de factură.
Oricat e nevoie.In primul rand cu minutele nelimitate, e o placere sa vorbesti la telefon, mai ales cu Smiley, fiind un artist pe care de fiecare data cand il ascult, ma duce cu gandul ..acasa,de aceea este chiar in varful preferintelor mele printre cataretii romani, chiar si din strainatate, si cel mai important pentru ca sunt sarbatorile, si nu ai cum sa nu te bucuri impartasind cu toti cei dragi cel mai frumos film de Craciun. Asadar, rezist cat vrea el, la toate partile, cat tin Sarbatorile, cat e nevoie.
Nu cred ca trebuie sa ii spun nimic, deoarece la cat de mult a dat ProTv-ul seria Singur Acasa, e imposibil sa nu fi vazut macar un film din ea.
Ii spun ca in momentul de fata maninc tort si ca nu pot vorbi cu gura plina,, Si il voi intreba daca vrea si el :3
Rezist cam vreo 15 minute si dupa aceea zic ca ma cheama mama pentru ca are o treaba cu mine
Cat rezista EL? O data am povestit o publicitate de 30 de secunde in 20 de minute.Dar nu cred ca mai prinde ceva din vacanta de iarna
Tinand cont ca am timp sa ii povestesc, i-as propune sa ne intalnim ori la el ori la mine si sa ne uitam la film.
Aproape tot filmul si daca nu pot tot filmul sa rezist ii spun sa dea pe net