Pai rezist cat rezist dupa care ii spun sa vina la mine acasa sa ne uitam impreuna la film.
Hmm...tot filmul doar e singur acasa cu sa nu rezist dar de raciunul viitor ii fac lui smiley un dvd cu singur acasa cadou )
Rezist pana la capat. Ii povestesc si 1, 2, 3, 4 si 5. La 6 ma duc la concertul lui deci...
Rezist să îi spun tot fimlul. Dacă trebuie îi povestesc și din "Singur acasă 2, 3 și 4"
Rezist pana la sfarsit Mi-ar face placere sa vorbesc cu Smiley si mai ales sa il ajut cu ceva.
Pana se descarce telefonul sau ii povestesc jumatate din film si il chem la mine dupa.
Rezist foarte mult..Doar Smiley e idolul meu in materie de muzica...I-as povestii tot oricand.
Ma straduiesc sa rezist tot filmul. toata lumea ar trebui sa stie filmul Home Alone.
Îmi schimb numărul de Telefon că nu mai rezist, Dar eu nu mă uit la Singur Acasă, ci la Suleyman Magnificul si îi voi povesti tot!
Rezist tot filmul si in caz ca se termina bateria imi mai iau ua deja incarcata si le schimb. daca ii spun lui smiley cu siguranta nu obosesc.
Nu rezist deloc , il intreb care este adevaratul motiv pentru care m-a sunat